Islam måste bort

Islam – the black mans religion, hat mot vita, hat – den mylla socialismen frodas i, en destruktiv splittrande kraft, omfamnades genast av sossarna i Sverige, trots Malcolm X uttalade kommunism.

Terrorister som sveper sig i religionens mantel kan vi väl inte tolerera, eller hur? För du noterade väl detaljerna i Jimmies tal, att det gällde imamer och förkunnare som sprider terrorismens budskap och de moskéer där det sker?
I SVT har i decennier en landsförrädare fått förkunna islam, Leif Karlsson = Abd al Haqq Kielan, imam i Eskilstuna.

Förnedringsrånare och koranbrännare har blivit något slags motpoler. Fördomarnas marknad har svämmat över. Den har transierat till att bli fördummarnas marknad. HMF- lagstiftning mot hatbrott och berättigade åsikter trumfas igenom.

Här följer länkar till ett antal artiklar det senaste året. Ja jag håller på att sammanfatta och skriva bort en del uppslag jag inte bearbetat tidigare.

Koranbränningen: Nu testas åklagarens oberoende ställning

Franska polisförbundet om upploppen: “Vi befinner oss i krig”

Länder med demokratisk skräpstatus pressar Sverige till grundlagsändringar

Så spricker försvaret av den svenska yttrandefriheten

Islamistiska partiets ledare: “Sverige måste lära att böja sig”

https://www.friatider.se/regeringen-lovar-ny-lag-att-kunna-stanga-av-christian-peterson-fran-hogskolan

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Islam måste bort

 1. Pingback: Islam måste bort | ulsansblogg

 2. Benny skriver:

  Islam är urtypen för en gammal krigisk förtryckarreligion och medan andra religioner utvecklats så ligger islam och dessa parhäst den ortodoxa judendomen kvar på denna föråldrade mentalitet. Inte är det konstigt att det ser ut som det gör i Mellanöstern, två gamla religioner med för länge sedan utdaterade extrema läror drabbar samman. Att världen gått vidare bekymrar inte dessa religiösa stollar…Islam i Sverige är dock ett mycket större problem än judendomen som ”bara” är ett stort problem i Israel

 3. Göran skriver:

  En muslim sade till mig att islam kommer att ta över Sverige. Jag svarade att när det sker då kommer Sverige att bli ett riktigt skitland. Muslimen svarade, att han medgav det.

 4. Jan Andersson skriver:

  Har vi inte religionfrihet i Sverige? Vad menar han med att islam kommer att ta över? Självklart kommer ingen vuxen muslim att sluta med att rabbla lärosatser ur koranen, men kommer barnen att uppfostras som fritt tänkande individer med ett eget samvete? Det är i så fall det enda sättet att kunna bli integrerad i Sverige.
  Men tecknen förskräcker.

 5. Samuel af Ugglas skriver:

  När når vi brytningspunkten då muslimen börjar skära halsen av SOCIALISTERNA?
  Så länge socialisten plundrar oss på LIV och EGENDOM och betalar deras liv och leverne har vi andra också en frist. Därför röstar folk som dom gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *