Svenska statens ödesdigra förändring

Dagens gästskribent är Bernd Stymer

Inte ens staten Sveriges delning 1809 förändrade befolkningen villkor så som klimatbedrägeriet och invandringen nu gör. Om klimatbedrägeriet har jag tjatat sedan 2009 till ringa nytta, så därför handlar följande om ett folkutbyte som har till mål att avskaffa vår nyss skapade demokrati.

Sedan Birger Jarl på 1200 talet har vårt land Sverige byggts på lagen. Efter 800 år uttrycktes denna lag 1974 i Grundlagarna där Regeringsformen i vilken Statsskickets grunder anger att den offentliga makten utövas under lagarna som specificeras sedan. I över 800 år har Sveriges folk rättat sig efter dessa lagar för att kunna leva i endräkt och bilda en gemenskap, ett rike, trots att lagarnas innehåll ändrats i detaljer, där demokratiseringen efter Första Världskriget är den viktigaste. Men den ändringen har etthundra år senare lett till att den tidigare helt homogena befolkningen nu har ändrats så att mer än 35 % invånare är utlandsfödd eller är barn till utlandsfödda.

När det sedan tillåts att en mycket stor del av den främmande delen av befolkningen öppet får vägra följa gällande lag till förmån för Koranens lag, som i sin grund förbjuder själva demokratins tanke att medborgare med sin person som del i en majoritet är delaktig i alla samhällets beslut och som medborgaren därför rättar sig efter, skapas så ett inte bara farligt utan förödande hot mot det svenska samhället.

Faktum är att år 1953 var 500 personer muslimer men 2023 är de över en miljon.

Den som inte ser att det är ett folkutbyte saknar allt trovärde.

Att vara muslim är att vara skyldig att med hot om döden rätta sig efter lagen Koranen i vilken inte ett enda ord har fått ändras, inte ens översättas till andra språk, sedan över tusen år därför att guden Alah påstås gett araben Muhammed lagtexten.

Hur oerhört främmande och opassande Koranens lagar är i ett demokratiskt modernt samhälle, där lagen uttryckligen stadgar att man och kvinna är jämställda med lika rättigheter och skyldigheter, framgår t.ex av 2:223 i Koranen som i svensk översättning lyder; – Era hustrur är för er en åker, beträd därför er åker när och som ni vill. Är inte det en direkt uppmaning enligt svensk lag till våldtäckt?

Har inte förra årets våldsamheter mellan muslimer och polis visat att det muslimska samhället är berett till dödligt våld i hat för att förgöra det svenska samhället? Är inte dagens gangsterism med dödligt våld och hela explosionen av droghandeln en följd av att alldeles för många får leva hellre med det än att utbilda sig och klara sitt uppehälle med vanligt arbete? Drar inte denna arbetsskygga värld med sig även icke muslimska bekväma svenska ungdomar?

Sverige kommer att ha en muslimsk majoritets­befolkning år 2065 hävdar Tjeckiens premiärminister Andrej Babis. 20.3.2023 skriver Lars Åberg i Svenskan utan att nämna djävulen vid namn. – Hotet ligger på bordet -lynchmentaliteten i samhällsdebatten har beklagats så länge att den så småningom tagits för given. Dess ena flank finns i klankultur och gängkriminalitet, den andra i en armbågsegoism som lyder lagar och lyssnar till regler enbart om de gynnar egna intressen.

En bekant, muslim från staten Israel, kommenterade deras stora barnafödande med  –  vi kommer att kn…a ihjäl den politiska staten Israel.

Se SVT:s ständiga ”tycka-synd-om” -reportage med utlänningar som sökt sig till Sverige och som lever på skattebetalarnas pengar i form av barnbidrag och som GP också tycker synd om i den 9-barnsfamiljen där ingen arbetar.

Vilka andra bevis för att denna utveckling är ohållbar behövs för att alla blundande enfaldiga svenskar som tror sig vara goda när de inte vågar stå upp för att rädda staten trots att de bevittnat Påskupproret? Och Sveriges farligaste propagandakanal SVT/SR låter till och med en man i programmet Sverige möts påstå att vi svenskar måste godta att det lever folk här som hatar oss och vägrar lyda vår lag. Då skriker jag nej och åter nej. Dessa får fara åt hel… hem, men inte bo här och låta sig försörjas av oss

Blir det inbördeskrig kommer inga goda svenskar att våga strida för sin frihet men däremot alla invandrare från länder som vet vad muslimer ställer till med, juggar, kroater, syrianer, m.fl.

Själv vill jag slippa krig igen, men det blir synd om mina barnbarn om de inte flyttar till ett land som kan slåss och försvara sig som Finland.

Det här inlägget postades i Frihet, Gästlistan och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

22 svar på Svenska statens ödesdigra förändring

 1. Thomas skriver:

  Har vi en demokrati? Nja, tveksamt…Det var tydligt ett demokratiskt försök under mellankrigstiden, men efter 1932 så var det förbi…
  Vad som istället utvecklades var en korporativ samhällsfunktion som tack vare neutraliteten kunde utvecklas till en finslipad samhällsfunktion där staten /byråkratin via Riskdagen kunde serva kapitalet/ banker och storföretag så att alla fick sina behov tillgodosedda, alltså även vanliga medborgare..
  Detta var egentligen unikt, men som allt ha en ända så har även denna samhällsfunktion ett slut. Systemet gynnade alla, även ickeproduktiva, då staten kunde dela ut medel till alla…
  Men, som sagt, allt har ett slut och det är nog det vi ser framför oss…
  Flera misstag görs just nu…men de bygger på en usel insikt om vilken typ av samhälle vi har, vad som gäller i Sverige..
  Det enda land man kan jämföra med, som ett facit, är Italien som fram till invasionen av Etiopien funkade bra då man hade kopierat svensk inrikespolitik, medan vi idag, på sätt och vis, kopierar dåtidens italienska utrikespolitik..
  Dock hann aldrig Italien driva sin inrikespolitik lika långt ut skatteträsket för vanligt folk som skett i Sverige sedan 1980-talet, men hur många i dagens Sverige minns eller vet hur det var före 1980…
  Vad vill jag ha sagt med detta..? Hårda tider framöver!

  • Göran skriver:

   Har vi en demokrati? Svar: nej. Vi bör sluta att använda ordet demokrati. Vi har aldrig haft demokrati i Sverige och lär nog aldrig få det heller. Sedan får man lägga vilka prefix eller suffix på ordet demokrati hur mycket man vill.

   Det närmaste vi kan komma demokrati i Sverige är folkomröstningar. Folkomröstningar bekämpar dock våra så kallade demokratiska ombudsmän i riksdagen, eller på kommunal nivå. Får vi folkomrösta om NATO? Nej. Således ingen som helst demokrati så långt vi kan se.

   • Thomas skriver:

    Ja, författaren Anders Kilian beskrev sin besvikelse över ”demokratins införande” som han beskrev som ett hafsverk för att undvika en svensk revolution, där han hade engagerat sig som frihetlig bonde i rösträttsdebatten vid sekelskiftet 1900…
    Så, i hans sista bok på 1950-talet så var besvikelsen tydlig…

  • Jan Andersson skriver:

   Våra omhuldade folkomröstningar är endast rådgivande. Kan då endast kallas en tafatt låtsasdemokrati. Systemet fungerar så länge någon kan stoppa eventuella vansinnigheter efter talmannens arbete med att utse en regering. Första kammaren och kungen kunde tidigare göra det. Men var finns första kammaren och vilken makt har kungen?

 2. Göran skriver:

  Angående koranen så finns det 24-25 olika versioner av den. Lite chockerade för en muslim att få veta, kanske. Filosofiskt. Vilka versioner får man bränna eller inte bränna?

  • Thomas skriver:

   Eftersom alla varianter är ”heliga” så får ingen brännas… Att vi idag vet att de funnits alla möjliga varianter beror ju delvis på att ingen variant fick brännas, utan allt ligger lagrat någonstans i en vind i någon moské..
   detta är väl särskilt tydligt i Jemen där gamla papper inte möglar… utan just avslöjar att kopiering manuellt har sina effekter…

  • Jan Andersson skriver:

   Om muslimerna bränner varenda bibel i världen så spelar det ingen större roll för kristendomen; grunderna i mänsklig fredlig samvaro finns ändå i själ och hjärta hos varje medborgare i kristna länder.

   • Ivar Andersson skriver:

    Gäller detta även Putin?

    • Thomas skriver:

     Att visa ”svensk svaghet”, som ju är en ganska ny egenskap, duger inte varken för Putin eller för oss… Dock, Putin begriper detta bättre än vi..

     • Thomas skriver:

      Litet märkligt att man hänvisar till att Sverige, med flera länder, är ”kristna” länder…
      hur många pensionärer är det som varit i kontakt med ”kristna” värderingar sedan söndagsskolan?
      Man inbillar sig att man har kristna värderingar, för det är just den typen av politisk aktivitet som borde kallas naiv undergivenhet som man rubricerar som ”kristna”…
      Inse att dessa undergivenhetsvärderingar som svenska kyrkan tutat i befolkningen sedan år 1523 hade helt andra motiv än att sprida religiösa värderingar s.k. Kristendom…
      Men det har satt tydliga spår i politiken och fått folk att sluta tänka.

      • Mats Jangdal skriver:

       Jag var i söndagsskolan en gång. Det fick räcka, det ansåg både jag och söndagsskolefröken.

      • Ivar Andersson skriver:

       Hoppas att Sverige förblir kristet många år till innan muslimerna tar över.

    • Benny skriver:

     Vad yrar du om? Du läser nog för mycket MSM…

   • Samuel af ugglas skriver:

    En kyrka i Sverige bränner BIBLAR på sitt eget vis, säger bara Eva Brunne, Caroline Krook, Antje Jackele’n.
    De representerar inte kristenheten.

  • Jan Andersson skriver:

   Shiiter och Sunniter har säkert olika versioner, Talibaner och Saudiaraber också. Sen kan man fundera på varför de blev bortkörda från t. ex. Spanien. Är det något vi kan lära av historien?

   • Göran skriver:

    Under den tid muslimerna ockuperade Spanien var det ständigt krig mellan muslimer och olika spanska folkgrupper. Den ursprungliga befolkningen ville aldrig ha dem där.

    Hur går det för Sverige? Svenska män kommer utan knot att underkasta sig islam och konvertera. Lyssna på youtube-kanalen ”Sverigebilden”, så får man höra hur korkat svenska män resonerar.

    • Thomas skriver:

     Eftersom svenskar överlag inte har någon annan religion än sin egen plånbok så kan man lätt konvertera till islam då det alltid har gynnat den egna ekonomin…

 3. Glenn skriver:

  Om man väljer att se sakernas tillstånd i gott eller ont , andligt eller icke andligt ,så finns perspektivet att kristna länder nu utsätts för ett massivt medvetet andligt krig.
  Nu har förföljelse av Kristna öppet startat. Men är man ateist så väljer man att se andra orsakssamband. Kanske dags att inkludera religion mer på allvar i det som händer.

  I Israel har man nu börjat förföljelse av kristna. Detta är början.
  Krafter styr å detta håll. Vem? Vilka ? Varför?

  Nedan några av många artiklar som man lätt hittar

  https://abcnews.go.com/International/wireStory/israeli-leader-halts-bill-christian-proselytizing-98058587
  https://www.jpost.com/israel-news/politics-and-diplomacy/article-735162
  https://www.middleeastmonitor.com/20230322-christians-will-face-jail-in-israel-for-proselytising-under-proposed-bill/

  It will be ugly.

  • Mats Jangdal skriver:

   Intressant uppgift, att kristet missionerande förbjuds. Det visar på en avgrund mellan judendom och kristendom som svenska kristna aldrig låtsas om. De räknar judendom som en del av kristendomen. Det gör inte jag. Jesus tog avstånd från judendomen på alla sätt, öga för öga rättvisan, Torah-GT etc. För det finns ett judiskt hat mot kristendomen. Men i Jesu anda vänder de kristna andra kinden till.

   • Thomas skriver:

    Nej… det är den moderna protestantismens funktion, som i sig är en politisk rörelse…
    Denna utveckling har pågått under lång tid, men då vi inte har något att jämföra med så förstår vi inte vad som sker..
    Och blir därför offer utan att fatta.

 4. Samuel af ugglas skriver:

  Det finns tre ord som förändrat Sverige.HAT, FÖRAKT, FÖRNEDRING.
  Göran Persson, socialisten har själv uttryck det offentlig om en begränsad grupp svenskar. Hat mot folkgrupp, GLÖM DET!

Kommentarer är stängda.