Kyoto rular fett?

Nu förfäras de grundlurade över orkanen Katrinas konsekvenser i USA och påstår att det är en konsekvens av Bush ovilja att skriva på Kyotoavtalet. Jösses! När ska vi få en saklig information i media om människans eventuella och troligen minimala inverkan på klimatförändringen?

När ska vi börja diskutera ”survival of the fittest”, att de arter som bäst anpassar sig till förändrade villkor, klarar sig bäst? Förhållandena på jorden har alltid ändrats och varierat. De arter som finns nu är de som hanterat omställningarna bäst.
De som vill vara kvar måste tänka på framtiden, inte klamra sig fast vid historien. När ska vi folkomrösta om att riva upp Kyotoavtalet? Så att den mentala blockeringen kan upphöra!

Det här inlägget postades i Klimat & miljö, äldre text och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.