Infiltratörer i SD?

Patrik Ehn är en av sammanlagt tolv sd-medlemmar som uteslutits ur partiet för nazitiska och rasitiska åsikter. Han var tills nu gruppledare i Västra Götalandsregionen och ledamot i valberedningen för riksdagslistan. Ehn svarar redigt och till synes uppriktigt på de frågor han får. Nu har han lyckats med konststycket att bli utesluten på i princip samma grunder ur två riksdagspartier, C och SD. Det är det inte så många som lyckats med. Han säger vid intervjuer att det pågår en maktkamp inom partiet. Det finns det ingen anledning att betvivla. Det var närmast väntat för ett parti som gått så kraftigt framåt från små omständigheter och med så mycket motstånd i etablissemanget.

Många som var aktiva i det sedemera spräckta Ny Demokrati vittnar om att det partiet infiltrerades och sprängdes av utsända bråkmakare med uppgift att slå till vid rätt tillfälle. Har sd:s framgångar i opinionsmätningar lockat fram sådana åtgärder?

Sådant är mycket svårt att veta och bevisa. Konspirationer låter så tråkigt och en aning inbilskt, men om det är någonstans historien visat att det förekommer så är det i politiken. Den gröna ideologin har ju lyckats infiltrera alla andra riksdagspartier, stora delar av våra myndigheter, utbildningsväsende och alla de stora mediahusen, så varför inte? Lita på att de andra partierna gör vad de kan för att sänka Åkesson & co.

Samtidigt upprörs vissa moderater och samtliga oppositionspartier över att migrationsminister Tobias Billström uttrycker förståelse för att polisen försöker upprätthålla lagen och verkställa ikraftträdna beslut. Dubbelmoralen i svensk politik är närmast självlysande.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Infiltratörer i SD?

  1. Thomas skriver:

    Ja, självklart är det litet spännande att följa SD framöver,, ty det visar vad Åkesson har för ambitioner och hurdana nypor han har…
    Jag tror att han drar mot mitten som en mix av gammal-C och S…..

Kommentarer är stängda.