EU-valet, del 3 Centerpartiet

Centerns toppnamn på eu-valsedeln är Kent Johansson från Skara. Han gav det kortfattade svar som återges här:

Hej Mats,

För mig och centerpartiet är miljö- och klimatfrågan högt prioriterad. Det är viktigt att få till ambitiösa bindande mål för utsläppsminskningar, energieffektivisering och förnybar energi för driva på investeringar och innovation, vilket skapar jobb och tillväxt i Sverige och Europa.

Här kan du läsa mer om  mitt engagemang för miljö-, energi- och klimatfrågorna: http://www3.centerpartiet.se/person/kentjohansson/Categories/Miljo-energi-och-klimat/

Hälsningar,
Kent

 

Plus för att Kent svarat själv. Men mer plus än så blir det inte. Läser man på länken han lämnat är det egentligen ren desinformation han sprider om klimatfrågan. När man till detta lägger hur dåligt centern uppträtt i frågor om äganderätt, och andra centrala frågor för individens frihet, så blir man bara trött. Partiet utgör inte längre på något sätt ett skydd mot eller ens ett alternativ till socialismen. Centerpartiet behöver inte längre göra sig besvär för min skull.

Det här inlägget postades i Frihet, Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på EU-valet, del 3 Centerpartiet

 1. kallepelle skriver:

  Ha ha trodde Du att cp gjorde sig besvär för Din skull? Du läser ju Klimatupplysningen och har där träffat på norrtäljecenterpartisten Gunnar Kjelldahl (den enda i världen som heter så! påstår han själv – jag misstänker dock att i Norge finns några stycken som heter så)). Om jag googlat rätt så är han en 63 år gammal elektriker som är verksam som ellärare. Han är djupt klimatkatastroftroende och virrar förtvivlad omkring vilse i klimatkatastrofvärldens undervegetation. Centern förtjänar verkligen att skiljas från maktens köttgrytor.

  Din skog skall Du snällt lämna ifrån Dig till Fältbiologerna för de anser ju det enda rätta nämligen att den bör stå orörd och ruttna på ”mångfaldens” altare. (Se Lena K:s ena inlägg av idag!).

  • mats skriver:

   Nej, hade inga stora förhoppningar på centern. Men jag ger alla partier och deras främsta kandidat samma chans att visa vad de står för. Detta visar jag sedan upp här på Frihetsportalen.
   Fältbiologerna är välkända som Naturskyddsföreningens röda ”pionjärer”.

Kommentarer är stängda.