Stockholm har fallit!

Det borde råda krigsrubriker i lokaltidningarna här runt Sveriges reservhuvudstad, Karlsborg. Stockholm har fallit! Nu är det upp till oss att bringa reda i det kaos som sprids från Stockholm. Alla meddelanden från Stockholm skall betraktas som desinformation till dess den fria svenska exilregeringen i Karlsborg säger annat.

Politikerna och media i kungliga huvudstaden är i frågan om klimathotet samtliga styrda av främmande makt, Förenta Nationerna. Dess propagandaavdelningar UNFCCC och IPCC har beslagits med lögner och forsningsfusk. Till sitt försvar har de anfört att klimatet inte längre är deras primära mål. Det är istället att reformera världsekonomin i marxistisk riktning. Kärnan i den svenska propagandaapparaten är fullständigt komprometterad för detta syfte. Här gäller att via saklighet och envist påtalande om verklighetens sanna natur förmå en förtrupp av politiker och journalister att våga berätta sanningen. När denna oåterkalleligt ligger i öppen dag kan den inte undertryckas igen.

Fakta om svenska folkets inställning till invandring är att man accepterar och vill ha ett visst tillskott. Men lika ovedersägligt är att en folkmajoritet inte vill ha ohämmat inflöde av socialfall. Dessa må sedan gå under benämningen flyktingar, anhöriginvandrare eller något annat. Denna invasion vill man inte ha. Politiker och media som hävdar att folket välkomnar alla, förmedlar inte sanningen och har knappast rent mjöl i påsen.

Ekologisk mat är inte räddningen för världens folk eller ens Sveriges folk och inte ens en gång för Sveriges bönder. Inte heller är det räddningen för naturen och miljön. Inte heller i denna fråga har politiker och media i Stockholm kunskap om vad vetenskapen i ämnet har att förtälja. Desinformationen är omfattande.

På samma tema förnekas det röda köttets hälsobringande och välsmakande kvaliteter för mänskligheten. Veganismen är en av de metoder med vilken undersåtarna ska bringas i proteinbrist på det att de må förlora sin analytsika förmåga och sina högre själsförmögenheter. Därmed blir de fogliga för all sköns propaganda.

Äganderätten och skogens förvaltning vill de sammansvurna i Stockholm helt frånta ägarna ute i det svenska landskapet. Istället ska horder av agenter i grottfolkets (tunnelbanefolkets) tjänst manipulera fram vykortsliknande skogsupplevelser för att stilla grottfolkets oro kring tillståndet i naturen.

Desinformationen om såväl omfattning som orsaker till övergödningen av Östersjön är omfattande. I synnerhet under bad- och nöjesseglingssäsongen. De krafttag som riktas mot enskilda hushåll långt från Östersjöns vatten är ren och skär maktdemonstration i avsikt att utarma landsbygdsbefolkningen ekonomiskt och bryta ner vår moraliska motståndkraft.

Talet om biologisk mångfald förutsätter att mottagarna av desinformationen inte förstår vad vare sig biologi eller mångfald betyder. Propagandisterna avslöjar dock obönhörligt sin egen okunskap när de tror att omhuldande av utplanterade toppredatorer som varg bevarar en biologisk mångfald. Lika illa redovisas deras insikt när de är redo att förstöra fungerande miljöer för att rädda arter som inte anpassat sig till rådande situation, i ett försök att med lagstiftning bevara status quo i naturen.

Det finns bara ett fungerande mått på uthållig produktion. Det är den som för ägaren är lönsam över tid. Den som försöker föra in andra parametrar eller bedömningsgrunder, gör det för att överlagra (usurpera) sin makt över verksamheten. Just detta är vad de så kallat ideella intresseorganisationerna ägnar sig åt. De i fiendens händer fallna myndigheterna stämmer helhjärtat in i denna konfiskatoriska verksamhet.

En särskild sorts usurpation av makt kallas för genusvetenskap. Den genomsyrar debatten i Stockholm. Enligt dess teori är kön och genus endast sociala konstruktioner skapade i en viss kontext. Märkligt nog kräver dess företrädare kvotering av personer med det konstruerade könet kvinnor till höga befattningar. Varför något som endast är en social konstruktion skulle behöva kvoteras fram trotsar logiken. Det måste gå lika bra att acceptera män med ”rätt” social konstruktion. Eller konstruera om kontexten så att även män kan fatta genusneutrala beslut. Men se då sticker dogmen fram sitt andra tryne. Sådana lösningar kan inte accepteras, för de är ju ändå genotypiska män.

Grottfolket har inbillats att bilismen kan man klara sig utan. Det kan de som tillvants vid att klara sig utan bil tro. Men då har de inte förstått varifrån de får sina varor och vart deras avfall tar vägen. Inte heller accepteras att folket på landsbygden är beroende av sin bil. Kan det vara jantelagen som tar sig sådana uttryck?

Hela utbildningsväsendet är komprometterat, från grundskolan till högre utbildning och forskning. I grundutbildningen ska allt vara lika för alla överallt. Trots kommunalisering av skolan och kommunalt veto samt friskolor. Den centrala makten i Stockholm bestämmer allt mer detaljerat, med krav om redovisning, hur lika utbildningen bedrivs över landet. Den högre utbildningen följer en liknande bana, men styrs därtill mer med penningpåsen. Forskningen är inte längre fri i sökande efter kunskap. Anslagen stipulerar vilka ”sanningar” man bör finna. Detta ska anges redan vid ansökan, så att myndigheterna vet att de får ut rätt resultat. Annars blir man utan pengar.

Så långt har fallet i Stockholm fortskridit att man fullständigt försummat informationskanalerna i Karlsborg med omnejd. Här finns ingen propagandaapparat tillnärmelsevis av den storlek som Stockholm förfogar över. Där har de Tidningarnas Telegrambyrå, SR, SVT, TV4, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Expressen och Aftonbladet, samt ett antal andra opinionsmäklare. Reservhuvudstaden Karlsborg har ingen egen tidning längre, ingen fri röst. Information till medborgarna sköts antingen av kommunala tjänstemän på deras hemsida, en digital rikstjänst med lokal reklam, på distans från Skövde med SLAs lokala sidor eller de lokala sidorna i gratistidningen Skagerns nyheter. Inte heller grannkomunerna Hjo, Tibro, Töreboda eller Gullspång har någon egen dagstidning. Den tidningsutgåva som kan sägas ha sin utgivningsort närmast Karlsborg är Grönköpings Veckoblad.

Om det någon gång dyker upp en fråga till debatt i lokatidningarna är det cykelställsfrågor. Sällan eller aldrig är det idéfrågor. Dessa har monopoliserats till stockholmsmedia, som konsekvent ger förtur till Stockholms maktelit på debattsidorna. Det kommer att vara en strid i uppförsbacke att från Karlsborg vinna en propagandaseger över det ockuperade Stockholms massmediala tryck. Men vad finns det för alternativ till att försöka?

 

Edit: Beklagar att servern legat nere större delen av dagen. Låter detta ligga kvar på första sidan även imorgon.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

32 svar på Stockholm har fallit!

 1. Thomas Gunnarson skriver:

  På extra dåligt humör?

  • mats skriver:

   Nej, jag är glad att jag kommit på ett sätt att beskriva situationen så att vidden av dess allvar framgår!

   • Thomas Gunnarson skriver:

    Man ser två olika samhällsmodeller….
    En som cirkulerar runt FN och den ambitionen…
    En annan som handlar om kapitalet och bolagsvärlden…
    Var är människorna?

    • Anders Rydén skriver:

     Se det såhär i stället Thomas man tar en synnerligen korkad och skev bild av samhället spegelvänder den och kalla vardera bild för höger och vänster.
     De som är satta att underhålla och sköta dessa bilder är egentligen bara intresserade av att plundra ärliga och strävsamma människor.

     Ja, jag är på dåligt humör idag

  • Upprörd fastighetsägare med mark och skog skriver:

   Det går fort nu. Krävs dock ingen nationalekonom för att räkna ut detta. Det handlar om lågstadiematte, vilket regeringen, med stödjande politiker och journalister inte kan hantera.

   De borde förklara varför ett Sverige med bidrags beroende majoritet är bra för landet.

 2. Errbe skriver:

  Briljant beskrivning av ”Tillståndet i Landet”.

  Jag sprider länken till mina bekanta ! ! ! !

  • mats skriver:

   Tack! Jag ser på statistiken (som visar från vilken sajt besökarna länkats hit) att det ger effekt!

 3. Ulf Hellbacken skriver:

  Där satt den!!!

  Utmärkt analys av det svenska sjukdomstillståndet och utgör en svidande uppräkning på punkt efter punkt till det som den odugliga makteliten i Stockholm hittills försatt den svenska allmänheten i.

  Jag ser inga alternativ till att ”försöka” förändra och hindra denna skadliga utveckling. Det är den vägen man måste gå!

 4. Stefan Eriksson skriver:

  Inte för att jag kan fullt ut identifiera mig med ”ursvenska” värdegrunder, så finns det ändock en liten strimma av samhörighetskänsla att förlita sig på.
  Vardagen, med samspråk, matkultur, historieuppfattning, hjälper mig att behålla känslan av att jag är i mitt hemland.
  Ett och annat ”ufo” från främmande makt gör sig sinsemellan påmind.
  Besöket av denna utomjording föranleds för det mesta av den övertygelse de har att ”vi vet bäst hur du skall leva ditt liv”
  Förmyndarskapets ursprung finns att finna i vår huvudstad, och därmed upphör min känsla av samhörighet / tilltro / trygghet som är en av grundförutsättningarna för att få mig att känna mig som Svensk.

  Stockholm som ”huvudstad” , bekräftades vara förlorat till främmande makt vid den folkomröstning som avgjorde frågan om EMU.

  Den sedvanliga valvakan gav med illustrationer tydligt besked var frontlinjen avseende ”hur mycket självbestämmande vi vill ha” , går.
  Ja till att överlåta makten över valutan, åskådliggjordes med grönt markerade valdistrikt.
  Nej till att överlåta den makten till främmande, färgades rött på kartan över Sverige.

  Bilden över resultatet av folkomröstningen har ”etsat” sig fast i mitt minne där alla valdistrikt utom 3
  (tre) belägna i Stockholm var ”illröda” på kartan.

  Från och med den dagen betraktar jag ”välviljan” hos makten i Stockholm som en ren propagandaprodukt.
  Inget som har med min vardag att göra alltså!

 5. Tjelvar skriver:

  Ja, du borde kanske exemplifiera de marxistiska tendenserna lite tydligare:

  1. En ordförande i IPCC förklarar att klimatpolitikens ändamål är att ”Omdistribuera världens resurser”:

  http://www.nationalreview.com/planet-gore/253552/ipcc-climate-policy-redistributing-worlds-wealth-greg-pollowitz

  2. FN:s högsta ansvariga för klimatfrågor, Christiana Figueres, förklarar att ”världsekonomin skall omformas avsiktligt”. Hon kommer från en familj med en kommunistisk president och en kommunistisk minister.

  3. IPCC:s främste ”klimatforskare” och mångårig chef för NASA/GISS, James Hansen, citeras nu dagligen i svensk press. I den amerikanska tidskriften Marxist Monthly Review har han skrivit att kapitalismen måste avskaffas för klimatets skull.

  4. FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon har många gånger uttalat stöd för tankarna på en ”New World Order”, som då naturligt skulle ledas av FN:s byråkrati.

  5. Presidenten Evo Morales, Bolivia, har skrivit till Parismötet att kapitalismen måste avvecklas.

  Allt pekar på en Global Planekonomi. D.v.s. grön kommunism istället för den omoderna röda kommunismen.

 6. pelle 3 skriver:

  Bra beskrivning av verkligheten mats

 7. Niklas skriver:

  Rättelse. Hjo tidning ges fortfarande ut 2 gånger om dagen.

  • Niklas skriver:

   2 gånger i veckan ska det förstås vara.

   • mats skriver:

    Jag googlade på Hjo Tidning när jag skrev fram ovanstående, men fick bara fram att den nu ägs av SLA och sköts från Skövde. Kan ha fel, men det är egentligen en petitess i det hela.

 8. Stefan Eriksson skriver:

  Oj Mats!
  Nu har jag i min komentar använt orden:
  Svensk
  Samhörighet
  Kultur
  Överlåta makt

  Vår polis har ju aviserat mer kontroll av vad som skrivs på olika sajter.
  Vad tror du?
  Kommer säpo och hämtar mig imorgon?
  Eller stänger dom av din sajt?
  Bäst att hålla tungan rätt i munnen!!

 9. Sten-Arne Persson skriver:

  När inte en helt enig herrefolksmassmedia kan få folket att rösta 100 procent ”rätt” så återstår inget annat för maffian än att utrota svenska folkets gener med massinvandring av ensamkommande barnsoldater med skägg. Hur kommer våra unga kvinnor utbildade i genusvetenskap och annan konstgjord och kvoterad jämställdhet att hanteras av dessa unga herrar uppfostrade med sharialagar. Kan undra hur länge våra feminister överlever i detta nya sköna Sverige där vi varken har tak över huvudet eller mat så att vi kan försörja oss och alla hitbjudna immigranter från världens alla hörn. När ska ”tycka synd om folket” vakna och förstå allvaret? Vi har inget försvar som fungerar, polisen jagar mest påstådda djurplågare och fortkörare och låter tjuvar och bedragare vara i fred. Bonden är kontrollerad via satellit och dataövervakning på alla plan. Gränskontroll har vi inte råd med eftersom invandringen berikar oss så till den milda grad (ironi). Man kan få hjärnblödning för mindre. Ja Du Mats man saknar ord! När ska svenska folket vakna upp.

  • mats skriver:

   Hjälp mig formulera ett bra svenskt uttryck för det amerikanska begreppet ”charity begins at home”. För i detta ryms bland annat kravet på att den som vill leka godhetsängel ska göra det med egna pengar och inte tvinga, exempelvis genom beskattning, andra att betala för den godhet man vill sprida.

   • Stefan Eriksson skriver:

    Kanske:
    Godheten mäts i din egen handling! (ingen annans)!

 10. Samuel af Ugglas skriver:

  Tack Mats, Du beskriver läget allt för väl. Det ger oss vanliga frossa men förhoppningsvis änn mer råg i ryggen, härligt!

 11. Upprörd fastighetsägare med mark och skog skriver:

  De duktigaste och mest företagsamma svenskarna har redan börjat flytten till andra platser i världen där deras kompetens uppskattas och värderas högt. Företagandet tar dom med sig.
  Den dynamiska negativa effekten av att den närande delen av en befolkning försvinner är förödande och snabb. Arbetstillfällen som bidrar till BNP försvinner nu i rasande takt.
  Sverige har inga naturtillgångar (olja) att luta sin ekonomi på eller en turistsektor (som Grekland och Spanien) som kan hålla befolkningen med en åtminstone acceptabel levnadsstandard. Sverige är helt beroende av en, sedan många sekler , skicklig och arbetssam kader av innovatörer och företagare som genererar arbeten åt en lika arbetsam och plikttrogen kår av arbetare.
  Med en regering som inte ser detta hända utan fortsätter på den inslagna vägen med en okontrollerad massiv invandring som slukar nästan alla resurser både på kort och lång sikt så tror jag att vi inom loppet av 3 år ser ett kollapsat svenskt samhälle med ohanterliga sociala och ekonomiska problem.

  • Stålmannen skriver:

   En liten rättelse bara. Sverige har visst naturtillgångar. Skog och järnmalmen…

  • Stefan Eriksson skriver:

   Till fastighetsägaren av mark o skog menar jag:
   Jag befarar att du har rätt i din bedömning av läget, men jag skulle vilja komplitera med en reflektion över läget som jag ser det.

   Sverige HAR naturtillgångar, som varit en viktig exportnäring över tid.
   Sverige HAR en turistsektor som visar på en hög potential inför framtiden.

   Problemet med fallande engagemang i dessa för samhället viktiga näringar, står att finna i det faktum att:
   Näringsidkaren förmår inte länge till att bära ”oket” med en allt tyngre , självuppfyllande,
   hjärntvättad, verklighetsfrämmande, maktgalen, orättfärdig, populistisk, skara ”grönkommunister” med makt att förstöra dennes ambitioner.

   Dessa naiva naturromantiker har ett oproportionellt stort inflytande på förutsättningarna att bruka de resurser som finns vid handen.
   I mina ögon som vilken skadeinsekt som helst, bör detta förhållande bekämpas, till förmån för denne med ambitioner att skapa värden ur de tillgångar som finns.
   Ett nationellt ansvar efterlyses, för att skapa bättre framtidsutsikter för den enskilde.
   Tycker jag alltså!!

   • Upprörd fastighetsägare med mark och skog skriver:

    Sveriges gammla naturtillgångar skog och malm ägs i dag till stora delar av utlänska intressen som knappt betalar skatt i Sverige.
    De privata skogarna gör idag miljöaktivister och allmänheten däribland utlänska bärföretag och andra intressen anspråk och kallar det allas vår skog och hänvisar till deras särintressen man arbetar aktivt med att förbjuda den privata skogsägarens ekonomiska avkastning genom att anmäla skyddsvärda biotoper eller utrotade mygg elle rfåglar…..

  • Åke Sundström skriver:

   Du skriver att den negativa effekten är förödande och snabb. Jag menar att den tvärtom slår igenom väldigt långsamt, genom att krisnotorna läggs på hög och skickas vidare till våra barnbarn.

   Så i stället för kollaps är det trettio år av stagnation som vi har att förvänta oss. Så lång tid kommer det att ta att banta skuldbergen (inte bara det svenska) till hanterliga proportioner.

   Framtidsimperalism har norska forskare använt som passande term för detta flagranta förräderi, beslutat av 349 riksdagsledamöter, men möjliggjort av vår tigande kunskapselit. Med en genomkorruperad kår av ekonomer och statsvetare som de värsta syndarna.

 12. Ingemar Odén skriver:

  Vi ser idag hur de korrumperade, 7-klövern och Media samt deras PK-vapendragare gör allt för att utarma Svensk Landsbygd. Makteliten i Stockholm vet att de själva dör sotdöden om de delar med sig till Svensk landsbygd. Sedan har vi den vansinniga invandringspolitiken, vilken gynnar de mest medeltida värderingar till nackdel för oss Sverige-Svenskar.

  • Åke Sundström skriver:

   Om så väl vore, att enbart landsbygden drabbas, frestas man säga, med risk att bli missförstådd. Men min poäng är förstås att ALLA drabbas, mer eller mindre. Allra minst dock den politiska nomenklaturan och dess mindre samvetsömma vapendragare inom forskarvärlden. Alla dessa som ständigt berömmer sina egna godhjärtade tankar och handlingar, men i själva verket ägnar sig åt en fräck framtidsimperalism.

   Så det handlar inte om att ”Stockholm” måste dela med sig. Även där drabbas de allra flesta, framför allt pensionärerna och deras barnbarn som automatiskt får det sämre när den reala ekonomin krymper (som den gör i realiteten) eller kryper fram i snigelfart, som SCB påstår med sin förfalskade inflations- och tillväxtsstastistik.

   Något även för dig, Mats, att begrunda, eftersom du så ofta – och med så väldokumenterad kritik – fokuserar på glesbygdens många bekymmer. Att staten stulit alla våra ATP-pengar borde uppröra i lika hög grad. Och de många miljarder som försnillas på klimathyckleriets altare drabbar stadsbor i lika hög grad som glesbygden.

 13. Jonny Frigg skriver:

  klimathotet = syndarfloder, all gamla historiska lögner och propaganda har bara fått nya namn, eftersom ex kyrkan, präster, och kungar inte har samma inflyttande längre över folket, skapar man bara nya politiska namn och pakter. Ett sätt för maktahavare att demonstrera sin makt. att plocka folk på pengar- och ta fram det hopplösa ”klimatmålen”. Oljan ett annat exempel = varför pratar man aldrig om hela jordens densitet och volym när man pratar om hur mycket olja det finns kvar. Är också trött på all ”miljöpolicy” = spara in pengar som tas upp när något idiotbesparing skall göras på företaget jag jobbar på. En som snart är treomissbrukare.

Kommentarer är stängda.