Hård strid väntar i senaten

Eller kanske inte. President Obama jobbar och lobbar för att lura i det amerikanska folket att klimathotet är verkligt och att USA måste lämna över sin självständighet till FN för att rädda Jorden. Precis som i Sverige. Men skillnaden är att obama inte har någon rätt att teckna sådana avtal utan att de godkänns av senaten och kanske rent av att de måste godkännas av varje delstat.

Många, även demokrater vill inte se Obama förstöra konstititutionen. De kommer att rösta för att underkänna hans politik och hans ”avtal”.

Världens öde väntar i Paris i december 2015. Då ska FN och IPCC göra nästa försök att knyta upp världens länder i bindande avtal som lämnar över nationell suveränitet till FN. Frankrikes socialsitregering har redan lovat att de ska lyckas med det som andra slappa värdnationer, som Danmark och Mexiko, misslyckats med.

Någon som hört något i svenska medier om att vi faktiskt överger nationellt självbestämmande på flera områden om vi  låter FN bestämma miljö och klimatpolitik åt oss? Snacket om att gå före handlar i praktiken om att vara först i kön till stupstocken.

Det här inlägget postades i Frihet, Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Hård strid väntar i senaten

 1. Rutger skriver:

  Tack Mats för att du delger oss denna info om hur klimatfrågan används mot vår självständighet i USA. Tillsammans med Lars Berns artikel ”Klimatfrågan är politikernas nya guldkalv” ger den oss möjlighet att se igenom politiska dimridåer. Var igår och lyssnade på Reinfeldt här i Vårgårda. Här intervjuas politikerna i samband med ett bönemöte av ett par pastorer, en gammal tradition. Reinfeldt pratade om att öppna sina hjärtan vilket passade dessa pastorer väldigt bra så det blev bara snälla frågor till skillnad mot de frågor som Åkesson fick då han var här i förrgår. I Mellersta Östern har det pågått en religiös-etnisk rensning av kristna under en längre tid, flera decennier. Västmakterna och kyrkorna har inte protesterat, Reinfeldts stämma har inte hörts. Det politikerna har tagit upp och talat om är islamofobi när någon har kritiserat denna reaktionära kultur som frodas alltmer i vårt land under täckmanteln ”Mångfald”. Nu när det ska bli val så ömmar vår statsminister helt plötsligt för dessa människor och ber oss öppna våra hjärtan/plånböcker. Säkert finns det människor som tycker han är fantastisk och kanske får han fler vänsterröster, röster som vurmar för att öppna våra gränser helt och hållet. Förra gången fick han vänsterröster genom att köra med ”Nya Moderaterna” som ett arbetarparti.

 2. Sten-Arne Persson skriver:

  Bra analys Mats. Försök få den publicerad i någon av rikstidningarna eller försök att komma in i Ring P1 och presentera dina tankar. Undvik Täppas och Tengby de förstör det mesta av verkligt värde. De har ju order om det från högre ort och får säkert mycket beröm från maktens boningar.
  Skulle kanske programmet ”Kaliber” i P1 vara intresserat? Budskapet måste komma ut till folket om det nu finns något svenskt sådant, vi är ju alla invandrare påstår överhögheten.

 3. Sture Åström skriver:

  IPCC har seglat under falsk flagg i 25 år. Det har inte varit någon hemlighet och ändå har våra politiker ännu inte velat inse det, titta här:

  http://www.kristianstadsbladet.se/debatt/article2217453/Det-som-driver-IPCC.html

  Det har inte heller varit någon hemlighet vad de vill åstadkomma. Vid det stora mötet i Durban 2011 lade FN fram ett officiellt utkast till en juridiskt bindande traktat med avsikt att den skulle undertecknas av alla nationer, möjligen efter lite mindre ändringar. Om jag minns rätt beklagade Lena Ek att ingen ville skriva under. Jag kan inte tro att hon läst utkastet.

  Den enda beskrivning av utkastet jag hittat på svenska finns här:

  http://everykindapeople.blogspot.se/2011/12/den-oforblommerade-galenskapen-i-durban.html

  Det kan betraktas som en planritning för The New World Order.

  • mats skriver:

   De har väl egentligen inte seglat under särskilt falsk flagg. Det är våra egna politiker, en stor del av vår egen akademia och framför allt vår media som applåderat detta piratdåd, som gjort att vanligt folk inte förstått att vi kommer att bli rånade in på bara skinnet om detta gäng får jobba ifred.

  • Åke Sundström skriver:

   Men bäste Sture, hur kan du tvivla på att Lena Ek begripit att det handlar om ”oförblommerad galenskap”? Hon har givetvis både läst och förstått, men hon talar, liksom alla andra statsråd och oppositionsledare, mot bättre vetande. Inser du inte det, eller försökte du kanske att vara ironisk?

   • mats skriver:

    Sture kanske svarar vad han tror om Eks förstånd. Jag har träffat henne och talat med henne under den tid vi båda var centerpartister. Som ledamot av Värmlands distriktsstyrelse var jag en av dem som förordade Maud som ny ordförande istället, när kampanjen ”Det här är Lennart” hade misslyckats.
    Som tack för hjälpen fick jag bud från Maud att jag i personvalskampanjen till riksdagen inte fick ha en egen åsikt om vägtrafiken.
    Det kanske säger en del om urvalet i centerns hjärntrust.

    Då insåg jag att det var lämpligt att lämna partiet.

    • Åke Sundström skriver:

     Och hur skall man tolka din tolkning i Sture Åströms ställe, nu när hans själv inte vill klargöra vad han menade? Att kommentaren inte alls var ironiskt menad, utan att han faktiskt på allvar föreställer sig att Lena Ek varken hade läst, förstått eller godkänt dokumentet inför mötet i Durban? Ek må ha missuppfattat ett och annat, men hon är givetvis framför allt djupt ohederlig och talar – som så många – mot bättre vetande.

     Mer intressant var att höra om dina egna erfarenheter av centerpartiet, när du i god tro stödde en kappvändare av Maud Olofssons trots allt ganska sällsynta kaliber – men till skillnad från många andra tog din Mats (!) ur skolan, när hon visade sitt rätta ansikte. Som du tidigare noterat; hederliga personer göre sig icke besvär i dagens gamla och genomsjuka partiapparater.

     Det gäller även miljöpartet, som en gång skröt om att bli en ny och mer sanningsenlig typ av politiker, men i dag ljuger lika skamlöst som Lena eller Maud och förråder de välmenade men naiva miljövänner som inte förstår att MP, via klimatpolitiken, medverkar till att både förvärra världens miljöproblem och samtidigt förnilla många 100 tals miljarder av de svenska väljarnas pengar.

     • mats skriver:

      Så här i efterhand har jag kunnat konstatera att de flesta som tar sig fram i politiken besitter stora likheter med Tomas Quick/Sture Bergvall. De är pratkvarnar med en överlägsen förmåga att ana sig till vad de ska säga för att bli valda. Men de förstår ingenting av det de pratar om.

Kommentarer är stängda.