Vita Husets klimatpredikan

En färsk rapport från Vita Huset hävdar att klimathotet accelererar på alla fronter. Något måste göras. President Obama och hans administration med tretton olika myndigheter till hjälp, kommer till det amerikanska folkets undsättning.

Hur var det nu, Sverige var vänster som till exempel på Palmes tid, då kunde man lita på Vita Huset. Alla visste att de ljög. De ljög om Korea, de ljög om Kuba, de ljög om Vietnam och har fortsatt ljuga om Palestina, om Iran, Irak och Afghanistan. Då hade USA vita män som presidenter, ofta republikaner. Men det gemensamma skrämmande var att det var vita välbärgade män som styrde.

Det vet man ju hur vita män är. Det har feminister och socialister berättat för oss i åratal. Dessa män ljuger, plundrar, våldtar, misshandlar och mördar.

Nu har Vita Huset en svart man som styr. Svarta män ljuger inte. De varken plundrar, våldtar, misshandlar eller mördar. Inte Palmes gamla vän Robert Mugabe, inte Jacob Zuma, inte Patrice Lumumba eller Moïse Tsombe, inte Idi Amin. Jo, det gjorde de ju. Ja, inte själva förstås, inte så många i vart fall. Men det var inte för att de var män eller svarta. Kan det vara för att de var socialister i någon form?

Kan Vita Husets flagranta lögner om klimatet bero på att presidenten är socialist, inte på att han är svart? Vad tror sig socialister vinna på att ljuga om verkligheten? Makt! Det är en gemensam nämnare som går tillbaks till även vita och gula socialistiska mäns lögner, Lenin, Mussolini, Hitler, Stalin, Mao, Castro, Pol Pot med flera. Men de var väl kommunister eller högextremister? Nja, kommunism är bara ett slags socialism med marginellt andra förtecken. Hitler var nationalsocialist, så det avslöjar väl ganska tydligt att han var socialist. Både nationalsocialismen och fascismen är i grunden korporativitstiska ideologier, vilket i mina ögon placerar dem i den stora socialistfamiljen. Denna syn redovisades också, något överraskande i Uppdrag Granskning nr 15 om vänsterextremismen.

Hur hänger nu detta ihop med klimatet? Jo, de som är ivrigast att genomföra kraftfulla åtgärder i samhället, med hänvisning till att de därmed ska rädda klimatet är samma personer som föreslår samma typ av frihetsinskränkningar, beskattningar och konfiskation av privat egendom, som de socialister som ska rädda jobben, välfärden och jämställdheten.

Hela rapporten är ett väl designat propagandastycke. Inte ett ord är sant, allt är bara spekulationer. Men de serveras som sanningar om framtiden. Det är som bekant svårt att sia, särskilt om framtiden. Dessa personer, som påstår sig veta med säkerhet hur framtiden kommer att te sig och som utlovar idiotsäkra lösningar på de problem som målas upp, de är som vanligt när sådant sker charlataner.

Samtidigt som president Obama påstår sig veta hur han ska rädda världen från en klimatkatastrof, finns det senatorer, domare och andra som vill åtala honom för landsförräderi, för att svikit sin presidented eller andra grova försyndelser mot sitt ämbete och det amerikanska folket. Det gäller Benghazi, Aghanistan, Guantanamo, sjukvårdsreformen, skattemyndigheten, miljömyndigheten, drönarmord på amerikanska medborgare och diverse brott mot de flesta av de grundläggande tilläggen i konstitutionen. Med så många anklagagelser om grova lögner och förseelser, är det en man vars beskrivning av det framtida klimatet vi ska lita på? Är det en man vi ska anförtro ett uppdrag att rädda klimatet? Var är alla europeiska socialisters standardinvändning mot amerikanska presidenter, amerikansk propaganda och imperialism? Håller man verkligen tyst bara för att Obama är socialist?

Som internetadressen till hemsidan antyder så verkar det handla mer om global förändring, än om global klimat-förändring. Heartland Institute är naturligtvis bara en av många som reagerat på lögnerna, desinformationen och propagandan.

Det här inlägget postades i Frihet, Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Vita Husets klimatpredikan

 1. Niklas skriver:

  President Barak Obama är väl snarare en mulatt http://sv.wikipedia.org/wiki/Mulatt än en svart/neger, då hans moder är vit http://sv.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama#Uppv.C3.A4xt

  • mats skriver:

   Jo, fast numera anses det väl kränkande att INTE bli kallad för svart om man har minst 3% negerblod i ådrorna. För då erkänns inte personens diskriminerade bakgrund som likvärdig med “hens” vita.
   Galet i denna kränkthetshets, men så är det. Se även detta.

 2. mats skriver:

  Min huvudpoäng handlar inte om ras, utan om socialismens skadliga och fördummande inverkan.

Kommentarer är stängda.