Ljuga så man tror sig själv

EPAs direktör, Gina McCarthy, säger i ett senatsförhör att myndighetens planerade minskning av tillstånd att släppa ut koldioxid inte har något med klimatförändringar eller minskad förgiftning av naturen att göra. Det är helt och hållet ett “investeringstillfälle“!

Wow, vad glad jag blir. Då kan vi omedelbart lägga ner IPCC och all klimatpropaganda. Så kan vi låta de som frivilligt vill investera på detta vis göra det. För om det inte är frivilligt, då finns det andra ord än investering för vad det är.

Detta är alltså inget mindre än ett erkännande att klimathotet hela tiden varit en bluff, en lögn! Till på köpet är det en lögn som Moon-sekten, det vill säga FN, fortfarande försöker trappa upp genom att arrangera mastodontdemonstrationer världen över. Osmakligt är det minsta man kan säga om saken.

 

P.S. Alarmistisk media söker överträffa varandra i skräckskildringar. Euractive skriver att många afrikanska stater tvingats lägga stora belopp på klimatåtgärder. Pengar som bättre hade behövts till skola och vård. Men, vem eller vad är det som har tvingat dem?

SVT och andra nämner att 100.000 demonstrerat i New York, precis som planerat. Euractive bättrar på siffran till 300.000 genom att räkna med sådana som inte var med i NY, men gjorde något för samma syfte. Santa simplicitas, lyder ett gammalt uttryckt som beskriver dumheten.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Ljuga så man tror sig själv

 1. Sten-Arne Persson skriver:

  Hur får vi ut budskapet i SVT med en personal som består av c:a 52 % av MP 18 % av V och 13 % av S enligt SOM-institutet. 83% rödgrön maffia? Tur att vi har Frihetsportalen!

  • mats skriver:

   Komplotten är värre än du anar. Jag kommer med mera snart. Under tiden kan den som orkar läsa mitt tillägg här ovan eller det jag gjorde i gårdagens inlägg. Man får inte vara nervsvag i dessa tider.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  STASI agenturen SR P1 slog på stora trumman idag på morgonekot, 300.000 demonstrerande “klimatister” på benen i New York. Undrar hur dom är finansierade. 42 miljoner amerikaner överlever på Obamas “pengar”, food-stamps.

 3. mats skriver:

  Jag försökte kommentera NY Times alarmistiska reportage om de 300.000 demonstranterna i klimatmarschen. Så dumt av mig. De modererar och tar bara in alarmistiska kommentarer, upptäckte jag senare.
  Fri press? Oberoende media? Demokratins tredje stöttepelare? Det blir ju hur uppenbart löjligt som helst!
  http://www.nytimes.com/2014/09/22/nyregion/new-york-city-climate-change-march.html?utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_term=*Morning%20Brief&utm_campaign=2014_MorningBrief-%20LKY%20PROMO.9.22.2014&_r=0

Kommentarer är stängda.