Skamlös vänster

Vem ska skämmas mest, SD som gör politiskt provocerande reklam i tunnelbanan eller vänstern och vänstermedia som gör allt för att smutskasta alla som inte anammar deras skeva världsbild. Smutskastningen i media är omfattande, här och här som exempel. Affischkampanjen har även JK-anmälts.

I Storbritannien har vänstern bestämt sig för att dra den förre toryledaren Ted Heath i smutsen. Han är avliden sedan länge. Nu anklagas han för pedofili under sin livstid. En person har kastat fram anklagelsen och genast går man ut offentligt och ber om fler som kan berätta om den påstådda pedofilin. Till och med polisen lovar anonymitet till den som i efterhand kan förstöra en högerledares rykte och för framtiden ge vänstern smutsig argumentation.

Kan man sjunka lägre?

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 svar på Skamlös vänster

 1. Ulf Hellbacken skriver:

  I alla diktaturer har polisen agerat nyttiga idioter til den styrande intelligentian. Vänstersvängen i Sverige har samma mål, och i det kvasidemokratiska tillstånd som Sverige just nu befinner sig är det inte långt kvar förrän Sverige hamnar i samma situation.

  • Upprörd fastighetsägare med mark och skog skriver:

   Nu ska vi se hur rättsväsendet slingrar sig ur detta..
   Det är ett uppenbart fall av uppvigling, eftersom gärningskvinnan, (hen) bevisligen uppmanat andra på sociala medier att begå brott.

   Men hon hör troligvis till den ”vänstersida” som i mångt och mycket åtnjuter immunitet mot svenska lagar och Svenska domstolar som är politiskt tillsatta,.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Socialismen som den uppenbara lögn och förnedring den är har det jobbigt med sanningen!

 3. Upprörd fastighetsägare med mark och skog skriver:

  ”Stormtrupper på vänsterkanten” är tyvärr vad det handlar om.
  När argumenten tryter lyser föraktet för demokratin igenom vänsterns glättade fasad.
  Kommunister och annan odemokratisk, extrem, vänsterdynga har aldrig varit särskilt förtjusta i åsikts och yttrandefrihet, något som i Sverige sattes på sin spets under o. palmes oppressiva vanstyre. Han började som bekant med Radio Nord. Sedan gick han till attack mot Kalle Anka på Julafton. Därefter total genomsyrning av högskolor, universitet, radio, TV. Socialister har sitt DNA att allt som sägs, skrivs, tycks, trycks, och yttras ska godkännas av Staten och Partiet, villket är ett och detsamma ideras totalitära, Statskontrollerade värld. Demokrati finns enbart i ord.

 4. Thomas Gunnarson skriver:

  Höger-vänsterskalan ser inte ut på det sätt som vi alltid trott i Sverige.
  Anser jag.
  Det är uppenbart i Syrienkonflikten.
  Helt andra faktorer opererar där.
  Den svenska vänstern, eller vad man skall kalla det, står på ISIS sida…
  Där tydligen Turkiets Erdogan har ambitioner att som del i NATO ta över Syrien…
  Att återupprätta Osmanska väldet. Vilket är fullt möjligt som en effekt av Europas förfall efter 1945 och katastrofen WWII.
  Så svensk ”vänster” lämnar sin sekulära tradition och söker sig islamismen…
  Arbetarrörelsen är rökt…
  Industrialismen är slut som politisk funktion.
  Konflikten mellan Ryssland och EU/USA är bara ett spel för att både Ryssland/Putin och EU/USA behöver denna konflikt för att kunna mobilisera sitt folk vid en global ekonomisk kris som ”möjligen” kan betraktas som en miljökris, men som egentligen är en överbefolkningskris med stora folkvandringar som resultat.
  Något som vi bara ser början av!

  • mats skriver:

   Där hamnade vi lite vid sidan av SDs affischkampanj. Men det är en viktig observation att vänstern lierar sig med religiösa fundmentalister. I exempelvis amerikansk debatt är det standard att etikettera ateister som kommunister, ibland även i Sverige. Det tycks vara svårt att ändra den inställningen från vittnet Eisenhowers kalla krig. Men den är uppenbarligen helt fel. Synd att inte fler inser det. Debatten skulle bli mycket sakligare då.

   Både kalifatet och det osmanska väldet är gravt underskattade i svensk politisk debatt. Men i Europa är minnet av det muslimska hotet och/eller förtrycket levande. Det är ingen högerextremistisk inbillning.
   Det finns intressen, inte minst judiska, som gärna vill tömma Mellanöstern på muslimer. Skulle dessa förstöra Europa är det bara en rättmätig hämnd för förintelsen. USA, där judarna har stort inflytande på inte minst bankväsendet, assisterar gärna sina bröder i Israel. För dem är Europa och i synnerhet konstellationen Europa-Ryssland något av en mardröm. Det samarbetet motarbetas till varje pris.
   Putin harmas för att han inte får någon erkänsla för att han stänger dörren för muslimsk invasion via Ryssland. I just denna fråga är han dock en bättre bundsförvant än USA.

   • Upprörd fastighetsägare med mark och skog skriver:

    Våld löser inga problem, även om autonoma vänstern har fått för sig det. Men det har de, tack vare stödet av massmedia. För ingen har så stor blodsmak som massmedia. De hänger ut folk som det passar dem, och framförallt skyddar dem de gillar.

    Här var det ett läge för polisen att agera. Ta i med hårdhandskarna, och sen ta övriga problem som de kommer. Om autonoma vänstern får smaka lite av det de själva utsätter andra för, då skulle de snart börja storböla. Det är nämligen inte lika roligt att bli utsatt för det man utsätter andra för. Det är ju så himla roligt att få misshandla andra, skapa skräck, hota och hata. Men blir man själv utsatt för det, då är det så himla synd om en, och då måste man springa och gömma sig bakom mammas kjol.

    Det är sannerligen ett bistert klimat för debatt och demokrati i vårt land.

 5. Upprörd fastighetsägare med mark och skog skriver:

  Frihet att yttra sig har funnits i Sverige så långt som jag kan minnas. Plötsligt är den rättigheten förbjuden. Nordkorea och Sverige är inte så olika. nej, så är det..

  Aktivist-vänstern kan fortsätta riva ner och bete sig som aporna på Skansen och under tiden står Svenska folket och ser på och blir allt mer medvetna om vad Vänstern är för sorts parti. De klarar helt enkelt inte av att bemöta SD:s argument och då återstår bara olagliga metoder. Till skillnad från kultursidorna och många andra journalister inom gammelmedia så lär medelsvensson knappast bli imponerad av fåtalet dårar som bara kan riva ner och vandalisera. Man kan nästan säga att med fiender som extremvänstern och deras sympatisörer inom 7-klövern så behöver SD inga politiska överenskommelser. Kommunisterna är alldeles för dumma i huvudet för att förstå att de binder ris åt sin egen rygg.
  Ja, man ser ser varför islamister och kommunister liknar varandra.
  Förakt för demokrati och våld mot oliktänkande.

  Vänstern kommer att göra MP sällskap ut ur Sveriges riksdag 2018.

 6. Upprörd fastighetsägare med mark och skog skriver:

  Det svider i skinnet för en måttfull vänsterväljare att på tv ha bevittnat ”ap-vänstern”: klängandes & vrålande likt ”destruktiva babianer”, fyllda av ”hat” & vilt ”hetsande” varandra att bete sig värre än värst. De struntade i demokratin, sket i den & spolade ner den, rev sönder den. Bilder som stannar kvar & får en att rysa. Riktiga babianer skulle aldrig bete sig så irrationellt, så det är egentligen fel jämförelse.

  Man kanske borde skriva en liten rad till ansvarig inom polisen och fråga hur polisen egentligen ser på den här typen av skadegörelse och varför man som myndighet inte stoppar vänsterkravallerna utan står och tittar på.
  Skulle jag gå i min hemstad som vanlig privatperson och riva ner olika affischer så tror jag inte det dröjer så länge innan jag blir haffad och inkallad på förhör.

 7. Upprörd fastighetsägare med mark och skog skriver:

  Det finns några slutsatser som man kan dra av detta vanvettigt omogna beteende. Dels att den politiska, kulturella och mediala överhögheten i Sverige har en närmast fanatisk vilja att undertrycka avvikande uppfattningar i kontroversiella frågor. Dels visar de stormiga reaktionerna att yttrandefriheten inte är värd någonting jämfört med den heliga ’värdegrund’ som den politiska överhögheten vill piska in i oss olydiga medborgare som har fräckheten att ifrågasätta de godhetsapostlar som vill förvandla Sverige till ett socialkontor för all världens fattiga och förtryckta människor.

  Att ett tiggeriförbud har starkt stöd bland svenska folket är också ett faktum som de väljer att ignorera fullständigt, eftersom att det strider mot deras ’öppna hjärtan’. Det är en djupt förnedrande och ovärdig situation för alla de fattiga och utsatta människor som tvingas sitta på våra gator och torg och tigga. Det är också djupt obehagligt för alla svenskar som tvingas konfrontera detta vid sin matbutik varje dag, när det handlar om andra länders medborgare vars fattigdom och utsatthet vi inte kan bekämpa. Att de berörda länderna har kunnat bli medlemmar i EU när de så uppenbart diskriminerar sina egna medborgare är ett bevis på att EU är ett i praktiken ogenomtänkt och misslyckat projekt. Att den fri rörligheten inom EU har underlättat denna utveckling är ett bevis på att även den måste förändras i grunden.

Kommentarer är stängda.