Höken Hillary

Är Hillary Clinton en krigshetsare? James Corbett verkar tycka det. Han kallar henne ett ”hot mot mänskligheten” och har sammanställt ett antal citat och uttalanden Clinton gjort i utrikesfrågor. I det urvalet pekar det tydligt på att hon inte drar sig för krig.

Det kan visserligen vara tuff retorik som hon tror att hon måste ha för att som kvinna verka trovärdig i militära frågor och utrikes strategi. Men det kan ha motsatt verkan också, att man inte litar på henne. Så finns ju även möjligheten att hon verkligen tycker att det är rätt att kriga i främmande land.

Kanske är Hillary en ”gamer”? Det kan väl vara spännande att sitta i Ovala Rummet och följa de egna truppernas förehavanden i realtid via satellit! Tänk att sitta där med ”fjärrkontrollen” och skicka soldater, flygplan eller tanks än hit än dit. Dagen efter kan man läsa recensionerna av det egna spelet i utvalda tidningar.

Trump verkar vilja återgå till Monroedoktrinen, så trots hans yviga retorik kan han knappast utmålas som krigshetsare.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Höken Hillary

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Det är otroligt att höra av Arenander, Furvik, Bjerström och alla andra så kallade damer i från Sverige rapportera i STASI radion SR ifrån Demokraternas samling i Philadelphia. Dom gör vad dom kan för att skyla över alla lögner och oegentligheter som Clinton har begått. Damerna ifråga gör det utan att tveka eller darra på rösten vilket avslöjar deras korrupta hantering som vi tvingas att betala licenspengar för. I Amerikanska media och på internet avslöjas nästan dagligen allt skumrask som förekommer i Obama/Clinton administrationen men det kommer inte fram i svenska media utan här hemma är det närmast helgonförklaring av Amerikas värsta skurkar genom långa tider. Carter kan med dagens ögon mätt ses som hederlig mot vad vi nu får uppleva även om F D Roosevelt leder med hästlängder över Obama/Clinton.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Är det någon som vågar att avslöja Lukas Lundins samröre med Clinton familjen? Peter Schweizer gör det i sin film ”Clinton Cash”.
  https://www.youtube.com/watch?v=7LYRUOd_QoM#action=share

  • mats skriver:

   Lundin Petroleum, och Hillary som vill stoppa all användning av ”fossila bränslen”!
   Är hon trovärdig?

  • dolf skriver:

   Vem är Lukas Lundin?

  • Göran skriver:

   Denna film och även massor av andra filmer om Clintons innehåller material som vilken journalist som helst borde älska att slänga sig över. Clintons utgör en källa som nästan är outtömlig vad gäller skit och korruption. Det är märkligt att inget skrivs om det i Svensk media.

   Carl Bildt har tidigare suttit i styrelsen för Lundin Petroleum. Att Lundins använder sig av politiker för att nå sina mål är inga nyheter. Det är kanske omfattningen av det som avslöjas i filmen ovan.

 3. Göran skriver:

  När jag var och handlade igår ikväll läste jag Aftonbladets löp med hur Trump skulle hota säkerheten i Europa. Carl Bildt (som arbetar åt oligarkerna i USA och inte för Sverige) uttalar sig att det är katastrof typ om Trump blir president.

  Ja, så må det vara. Men tittar vi på Hillary Clinton så skulle jag vilja påstå att allt dåligt med Trump kan multipliceras med hundra vad gäller Hillary Clinton. Journalister verkar leva i en värld där en dålig sak innebär att det andra är bra. Det kan inte vara dåligt båda två.

  • mats skriver:

   Vad dessa vänstermänniskor brukar mena är att om det hatade imperialistiska USA slutar kriga utomlands så klarar inte dessa ”fria” socialistiska stater att försvara sig på egen hand med sitt eget försvar. Då blir de rädda för att ryssen, gulingen, eller araben ska orsaka ett krig med deras fredliga pseudodemokratier.
   Då är det plötsligt bekvämt och önskvärt att befinna sig under kärnvapenparaplyet.

   • Göran skriver:

    Om man är rädd för araber hur kommer det sig då att de vill ha hit en massa araber så att Sverige med tiden får en arabisk befolkning i majoritet i Sverige? Hur kommer det sig att dessa vänstermänniskor försvarar islam?

    Obs! Inga frågor att besvara utan mer reflektioner på att vänstermänniskornas är irrationella. De skapar problem som de sedan sitter och är rädda för.

    Jag kan förstå om deras tanke är att förstöra alla ekonomier i förhoppning att det ur askan ska växa upp en totalitär planekonomi som fördelar alla resurser lika. Det de dock inte förstår på grund av att de inte har kommit så långt på förståndskurvan (vilket 99 % av dem aldrig kommer att nå) är att det enda de kommer att kunna distribuera jämlikt är fattigdom.

Kommentarer är stängda.