Mer falska nyheter

PK-media fortsätter att ondgöra sig över falska nyheter på internet. Vad som egentligen upprör dem är att de insett att de redan förlorat allmänhetens förtroende och att de inte längre kan servera lögner eller undanhålla fakta från den aktiva del av folket som själva söker information. Samtidigt radar alternativa medier upp exempel på falska nyheter som PK-MSM-media kolporterat. Här är några prov på PK-nyheter som inte klarat sanningstestet.

När det gäller Big Oil och deras påstådda ”klimatförnekelse”, så finns det mycket klara medgivanden, rent av självgodhet från en av dess främsta representanter i form av familjen Rockefeller, att de medvetet bedrar politiker och allmänhet med klimahotet.

“We are grateful to the Washington Post, the New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years.”

“It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the lights of publicity during those years. But, the world is more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national autodetermination practiced in past centuries.”

David Rockefeller, i ett tal 1991 inför Bilderberg-gruppen i Baden-Baden, ett möte som även besöktes av dåvarande Guvernör Bill Clinton och Dan Quayle

I sin självbiografi Memoirs, sidan 405, skrev David Rockefeller,
“Some even believe we [Rockefellers] are a part of a secret cabal working against the best interests of the United states, characterizing my family and me as ‘internationalists’ and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure—one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I’m proud of it.”

Notoriska vänstermedia som Foreign Policy utnämner Hillary Clinton, Ban Ki-Moon tillsammans med en massa okända människor till årets främsta filosofer. Ska man skratta eller gråta?

I Dagens Nyheter tror man sig vara sankt Göran i informationskriget mot fria tänkare och skribenter. I verkligheten är DN draken som blir besegrad av sanningen. Det hjälper inte hur mycket eld och etter de spyr över folket.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Mer falska nyheter

  1. Göran skriver:

    Det sämsta sättet att verkligen få bevis på att media ljuger är när den skriver en nyhet om en själv. Bättre är det kanske när en själv själv har varit på samma plats som journalisterna var på vid samma tillfälle. Det räcker till och med att gå på en fotbollsmatch och läsa om den i media vilket kommer att väcka frågan om vi var på samma fotbollsmatch.

Kommentarer är stängda.