Bellmanhistoria

Det var en svensk, en tysk, en fransk, en britt, en norsk, en dansk, en jänk, en rysk och en jude. Nej, det kommer ingen rolig poäng på slutet. Det handlar om hur den nya härskande klassen ser ut, eliten, oligarkerna. Det är väl inte riktigt en av varje, det är väl flest jänkare, men de kommer ungefär från de här länderna.

Denna elit, dessa oligarker, styr globaliseringen och vill etablera sin version av Den Nya Världsordningen, NWO. De umgås i Bilderberggruppen och Romklubben när de vill synas och i konstellationer vi vet mycket lite om när de inte vill synas. Till de synliga mötena bjuder de in nyttiga idioter som kan föra deras talan inför världens folk. Det är lokala rikspolitiker från olika länder och toppar (tjänstemän) inom FN, EU, Nato och OECD, som exempel. Egentligen skulle jag vilja benämna dessa för OWO, One World Order, en global enhetlig kontroll och styrning av hela världen, där nationalstaterna är avskaffade. OWO = globalisering ≠ demokrati eller frihet.

I det franska presidentvalet utlovade Macron mer globalisering, gissa hur han kunde få finansiering till en presidentvalskampanj som tog honom från ingenting till en förstaplats i den första valomgången? självklart vill oligarkerna se en globalist i toppen av ett land som Frankrike. Helst en globalist som de själva har i fickan, likt Macron.

Förr brukade man säga att alla länder har en armé, antingen sin egen eller någon annans. Resonemanget är överförbart till gränskontroll. Antingen har man (även i Frankrike) sin egen, som Mme Le Pen önskar, eller så har man någon annans, som M. Macron är redo att bistå. Nationer är med andra ord bara en tom fras utan egna gränskontroller och egen militär. Ett faktum som globalisterna gör allt i sin makt (och här handlar det verkligen om makt) för att få oss glömma.

Nationalism och gränser är vackra ord för frihetliga människor. Låt ingen lura i er något annat! För många år sedan gjorde jag följande reflektion. Att vara fri innebär att kunna passera gränser. Finns inga gränser att passera kan man ändå vara gränslöst ofri.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Bellmanhistoria

 1. Göran skriver:

  Ja, vad är det egentligen för skillnad på många nationer och en nation? Att vara nationell nationalist är fullt men att vara en global nationalist är fint. Så den dagen kanske jag säger att jag vill bosätta mig på Månen eller på Mars. Är du rasist kommer alla att skrika då.

  Alla dessa vänstermänniskor som vill ha en nation – Jorden – ömkar så mycket för förtryck. Har de tänkt på att när vi bara har en nation, vart ska flyktingar ta vägen då? Den dagen finns det ingenstans någon enda människa kan få skydd från förtryck.

  Nu hoppar jag till robotar och sådan som servar människor. I Japan är forskningen intensiv på robotar då de ser dem som ersättare till människor som tar hand om äldre. I västvärlden kommer vi att få se robotar som tar över polisen och militärens funktion. Den tagen kan inte ens polisen skydda oss från makten, om nu någon eller några poliser får för sig att ställa sig på rätt sida, dvs. på folkets sida.

  Existerar den lyckliga slaven? Är det en myt eller en verklighet?

  När blir man en slav eller rättare sagt, när upphör man att vara en slav. Tänk er att ni är en slav. Hundra procent av er tid tas upp av slavägarens krav. En dag säger slavägaren att ni ska få vara ledig en dag i veckan. Är ni fortfarande en slav då. En dag säger slavägaren att ni även ska få lite betalt för ert arbete. Är ni fortfarande en slav. En dag säger slavägaren att ni ska få två dagar ledigt i veckan och lite mer betalt. Är ni fortfarande en slav. En dag säger slavägaren att ni till och med ska få utföra arbete åt någon annan. Är ni fortfarande en slag. En dag säger er ägare att…

  Min fråga på ovan är när ni anser att ni inte är en slav lägre? Och jämför det med hur mycket av ert arbete idag som går till någon annan än till er själv.

  • mats skriver:

   Den som är satt i skuld är icke fri ……..

   • Göran skriver:

    Egentligen ett ganska korkat uttalande (av upphovsmanen) eftersom rätt skulder kan göra dig väldigt fri.

    Ett exempel. Du ska studera på högskola. Du behöver inte ta något studielån. Men det är klart att du gör det. Du tar lånet och placerar det. Du får 10 % avkastning på det (vilket är hur lätt som helst att få) och betalar dina 1 % i ränta på lånet till CSN.

    Fast detta är väl vad som kan kallas för kreativ skuldsättning till skillnad från när man lånar pengar för att köpa något. Det är en mycket liten grupp människor som beter sig på detta sätt. Jag känner civilekonomer som inte förstår sig på detta sätt att skuldsätta sig och som aldrig skulle göra det. Men de tar gärna konsumtionslån.

 2. Risto Matinen skriver:

  Tja, ONW och OWO. Det finns en förlängning:

  JWO = Jew World Order och den bättre: RWO = Rothschild World Order

Kommentarer är stängda.