Fler röster

Verkligheten är komplex. Människan är en mångfasetterad varelse i denna verklighet. Det enda som är enkelt och ensidigt är enfalden. I denna kakafoni av variationer försöker våra massmedia torgföra systematiserad enfald. Deras minskande marknad är inte orsakad av svikande efterfrågan. Den är orsakad av deras egen oförmåga att erbjuda ett utbud som beskriver den komplexa verkligheten för den mångfasetterade skaran läsare. Att göra reportage om prideparaden räcker inte ens som inledning till ett varierat utbud uppvisande en flerdimensionell insikt.

Trots ett stort behov och en stor efterfrågan på variation i mediautbud och debatt kommer jag nu minska mitt skrivande på Frihetsportalen, dels för att fokusera på annat skrivande och dels för helt annan verksamhet. Jag kommer fortsätta skriva här, men inte lika regelbundet. Självklart välkomnar jag även i fortsättningen gästskribenter och alla härliga inlägg och debatter. Tillsammans har vi åstadkommit över 2500 artiklar och nästan 12000 kommentarer.

Det går utmärkt att anmäla sig för avisering av nya inlägg, så missar man inget, även om man inte kollar här varje dag.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Fler röster

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Något liknande lär knappast få sändas i offentliga media i Sverige.
  Hannity: Destroy Trump media deserve every bit of criticism
  Aug. 23, 2017 – 18:25 – The media can’t handle the fact that they are being exposed as agenda driven and fake news
  http://video.foxnews.com/v/5549951441001/?#sp=show-clips

  • Göran skriver:

   Härligt att det finns personer som står upp offentligt mot kommunism, socialism, fascism eller vad det nu är för vänsterideologier.

   Mest komiskt är ANTIFA som påstår sig vara emot fascism men själva är rena rama måttstocken för fascism.

Kommentarer är stängda.