Dra ditt strå till stacken

 

Dagens gästskribent är Sture Åström och Nätverket Klimatsans.

Du som besöker denna blogg inser att dagens kostsamma klimatpolitik baseras på en obevisad hypotes och datorsimulerade ”klimatmodeller”, i båda fallen olika grader av gissningar. I media är tron på dessa gissningar så stark, att kritik med referens till lätt bevisade fakta inte ges plats. Kritiker visar att Solens varierande aktivitet påverkar klimatet mer än koldioxiden. Någon öppen debatt tillåts inte. När okunskapen styr får beriktiganden inte plats, se här.

Det är lätt att resignera inför detta massiva motstånd mot sanningsenlig ”upplysning”, som ju är den moderna civilisationens grund. Men du kan göra en insats.

På initiativ från norska Klimarealistene försöker vi inom Klimatsans organisera en öppen klimatkonferens, som vi vill göra ”Nordisk” med deltagare från alla nordiska länder och alla organisationer, som driver ”klimatfakta”. Får vi ihop tillräckligt med pengar, tar vi även med talare från andra sidan av Atlanten. Vi hoppas därmed locka några politiker att delta och några media till intervjuer. Det senare skulle spräcka muren av tystnad.

Detta kan bli möjligt bara om vi får in tillräckligt mycket pengar. Ett otal alarmistiska agitatorer är heltidsavlönade med dina skattepengar, medan vi inte får några alls. Vi är beroende av att du och dina kontakter sänder oss ett bidrag, och ber enträget att du avstår från en hel eller halv tusenlapp av dina redan skattade pengar.

Sedan kan du berätta för dina barnbarn att du ”gjorde något konkret” för att rädda landet från rena galenskaper.

Vi är övertygade om att det blir en ”bra affär” för dig. Du sparar in pengarna, när dina skatter inte längre går till olönsamma vindkraftverk, solpaneler och elbilar.

 

Sture Åström

Sekreterare i nätverket KLIMATSANS

 

Ditt bidrag kan du överföra:

Bank: Länsförsäkringar 9023 9467711, kontobeteckning “Klimatsans”           Var snäll och uppge ditt namn i rutan “Meddelande till mottagaren”.

Annars kan jag inte tacka dig.

Eller swisha:

+46707730756

(Pengarna går till kontot för Klimatsans, men jag står som mottagare, eftersom telefonen är min.)

Det här inlägget postades i Gästlistan, Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Dra ditt strå till stacken

  1. Lasse Forss skriver:

    När jag skulle skicka en skärv så kom inte Klimatsans upp vid överföringen och utrymmet för att lämna namn är så litet att det knappt ryms någonting. Jag har inte swish. Vad göra?

Kommentarer är stängda.