Ungmupparnas förslag

Moralens väktare, bror och syster duktig, rycker ut till klimatets försvar. Under parollen “Klimatet kan inte vänta” går miljöpartiet till val. Ungdomsförbundet vill vara än mer extrema. De kräver dubblerad flygskatt.

Partistyrelsen fick på stämman ge sig och gå med på att direkt efter valet kräva åtminstone en höjd flygskatt för att “rädda” klimatet. Vilken inverkan en svensk flygskatt kan tänkas ha på det globala klimatet får man om tittar in på denna sida. Varje kommersiell flygning över hela världen, i realtid. Fascinerande!

Kommentarer överflödiga!

 

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 svar på Ungmupparnas förslag

 1. Stefan Eriksson skriver:

  Betänk också att framträdande i denna ungdomsförening aspirerar på platser i vårt lagstiftande organ. Hemska tanke!
  Jag får väl lägga min röst på de som distanserar sig i högst utsträckning gentemot Mp, så finns det ju någon mening med att lämna sofflocket på valdagen.
  Frågan är bara vilken av de i urvalet som skulle passa in i mitt önskemål.

  • Göran skriver:

   Klimatet är nog en fråga vi inte behöver ägna så mycket tanke åt när vi ska rösta. Vill vi fortsätta med samma skit som idag vad gäller att göra Sverige till ett utland ska man nog inte rösta på något parti som finns i Riksdagen idag.

   Personligen anser jag att den viktigaste frågan är att sätta 100 % stopp på invandringen och börja utvisa de som inte ska vara i Sverige och därefter de som inte har den minsta lilla vilja eller önskan att leva efter svenska normer och värderingar. Görs inte detta är alla andra frågor, såsom klimatet, totalt meningslösa.

   Ska man rösta föreslår jag i första hand Alternativ för Sverige (AfS) för att de vill ha totalt stopp på invandringen. De vill även slakta en hel del kostnader inom offentlig förvaltning.

   I andra hand Medborgerlig samling (MED). Restriktiv invandring men inte lika restriktiv som AfS. De vill slakta en hel del myndigheter och har till och med publicerat en lista på myndigheter de vill ta bort. Oansvarligt anser en del, men den som säger det kan börja med att räkan upp de myndigheter de inte ens kände till existerade.

   I tredje hand Sverigedemokraterna (SD). Restriktiv invandring men inte lika restriktiva som AfS och MED. Nackdelen med SD är att de vill fortsätta med välfärdspolitiken, dvs. en väg mot ättestupan. SD verkar även vara det enda parti i Riksdagen som fortfarande har kvar några personer som lever i verkligheten.

   • mats skriver:

    Jag vill gärna rekommendera Klassiskt liberala partiet.
    http://www.liberalapartiet.se
    Instämmer i din kritik av SD, men skulle vilja påstå att MED också är ett allt för traditionellt parti.

    • Göran skriver:

     Ja, det är ett bra alternativ. Dessutom löser sig invandringsfrågan automatisk om man går på klassiskt liberal ideologi.

     • Åke Sundström skriver:

      Sant, deras program är bäst, tillsammans med Kristna Värdepartiet, men i båda fallen är chansen att bryta spärren så gott som obefintlig och risken att kasta bort sin röst nära nog garanterad. Och med bortkastade konservativa röster ökar sannolikheten för en ny röd-grön röra. Knepigt val, onekligen.

 2. oppti skriver:

  Läste att språkröret Isabella ogillar debatten om migration. Det är ynd att skrämma upp människor i onödan.
  Vi måste fokusera på klimatpåverkan, det är en överlevnadsfråga ansåg hon i nästa mening.

  Helt rätt om man är miljöpartist med aggressiv klimatpolitik men utan svar på migrationen.
  Människor är klokare än så ser vi opinionsundersökningar.

  • mats skriver:

   Jo, det var väl Frigolit som sa att MP ska vara det hårdaste partiet i klimatfrågan och det mjukaste i invandringen.

 3. Göran skriver:

  Om det fanns möjlighet skulle jag gärna ge Miljöpartiet totalt oinskränkt makt att under en valperiod få göra va de vill. Sedan vill jag sitta och skratta åt allt elände de ställde till med och åt alla korkade människor som gillar dem och sedan kommer att sitta och gnälla som galningar över att de inte ens vågar gå ut och slänga sina källsorterade sopor i rädsla att utsättas för rån eller annat våld och sist att de inte har råd med något då de inte ha några pengar kvar när elräkningen är betald.

  Samma sak med Vänsterpartiet. Oinskränkt makt i en valperiod. Sedan vill jag sitta och skratta åt alla som klagar på ännu sämre vård, ännu sämre skola, vart jobben tog vägen, eller kanske inte ens klagar då de är rädda att åtals för en felaktig åsikt, och ingen hundägare vågar ta ut sin hund då den riskerar att stenas till döds, eller säger att det var bättre för med bara 34 kr i kommunalskatt än 50 kr.

  • oppti skriver:

   .2014-2018 Har denna period gått dig förbi?
   MP i stat och stad, styr oss med kännedom om att de har fyra års makt. Lag om utfasning av fossil energi gäller längre dock!

   • Göran skriver:

    Nej, men de ska få fullt utrymme att få implementera precis alla sina galenskaper.

  • Stefan Eriksson skriver:

   En följd av dina skräckfyllda exempel här ovan Göran, vore med säkerhet en omfattande flyktingvåg med människor av ursprungslandet Sverige. Kvar blir ett ödelagt landskap och samhälle där ingen vill bo, utan möjligtvis ett antal “hjärntvättade spöken” som är övertygade om jordens undergång, men inte har tid att vänta på att det skall hända.

   Självskadebeteende borde väl gå att behandla med modern kunskap och medicin, eller är det bara den totala kollapsen som skall till innan möjligheten finns?
   Arma satar!

   • Göran skriver:

    Mitt scenario var med skadeglädje. En total kollaps som går fort kan vara ett alternativ. Något medicin vet jag inte om det kommer att fungera. Förmodligen blir det ett inbördeskrig.

    Det börjar nog med medborgargarden på landsbygden och när de slänger ut polisen är nog bara nästa steg ett totalt väpnad konfrontation.

    • Stefan Eriksson skriver:

     “Medborgargarden” är väl redan en realitet i de här så kallade “no go zoner” som återfinns i vissa förorter. Där “styr” väl “Hussein och Muhammad” eller va de nu heter.

     Jag tror anarkin drabbar staden först, med tanke på vad som redan nu utspelar sig där.

 4. Stefan Eriksson skriver:

  Ett reportage ur P1-morgon idag handlar om hur barn i lågstadieåldern funnit sin plats här i tillvaron.
  De har redan vid denna låga ålder kommit att bli del av “nätverk” som företrädare av samhällets institutioner, (samhället i Göteborgs nordöstra förorter).
  Nyckelord att reflektera över:
  Parallellsamhällen
  Våldsmobilisering
  Utanförskap
  Konflikt

  Inbördeskrig???

Kommentarer är stängda.