Slipper vi dålig soppa med en Koch mindre?

David Koch har avlidit av prostatacancer vid 79 års ålder. Varför bryr vi oss om det på Frihetsportalen? För att inget medströmsmedia i Sverige bryr sig. För att den amerikanska vänstern hatar honom, hans bror och deras pengar. Man tror att de vardera är värda över 50 miljarder dollar, vilket gör deras sammanlagda förmögenhet till den elfte största privata förmögenheten i världen.

Av den anledningen tror vänstern att de är konservativa och älskar Trump. Deras pengar kommer från olja och därför tror vänstern att de är ”klimatförnekare”. Sanningen om David är att han var den sortens libertarian som förespråkade öppna gränser, eller helst inga gränser alls. Bernie Sanders har sagt att David Koch stod längre till vänster om honom i frågor om gränser och immigration. David Koch gillade inte alls Donald Trump.

I sin bok Rockefeller – en klimatsmart historia, visar Jacob Nordangård att bröderna Koch låtit sina stiftelser ge stora summor pengar till familjen Rockefellers stiftelser, vilka i sin tur sedan hundra år tillbaka tålmodigt verkar för att skapa den nya One World order som de vill ha. Dessa stiftleser sprider klimathotspropaganda i klimatets namn för att samla all makt i världen på några få händer. Där en av dessa händer ska vara en Rockefeller.

Men vänstern vet inte det, vill inte lära sig och inse detta. Vänstern kan inte hålla två tankar i huvudet samtidigt, knappt en. Men de är duktiga på att hata och de förstår sig inte på frihet. Nu har de hatat bröderna Koch i minst två decennier. Därför vill de fira och dansa på Davids grav när han nu är död.

I verkligheten är det vi klimatrealister som nyfiket bör undra, minskar pengaflödet till alarmismen nu?

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Slipper vi dålig soppa med en Koch mindre?

 1. Göran skriver:

  Bröderna Koch gav pengar till Hillary Clintons valkampanj och även till andra, allt för att inte Donald Trump skulle vinna.

 2. afugglas skriver:

  Håller helt med Dig Mats, korruptmedia insåg tidigt att Koch brödernas politiska satsningar inte skulle få något inflytande på socialistagendan, därför ointressant även i Sverige.
  Önsketänkande att deras nysatsning på Mitt Romney blir pengar kastade i sjön. Har tyvärr inte sparat den blänkaren.

 3. Thomas Gunnarson skriver:

  Vi har en hel drös med gubbar i 100-års åldern som suttit och styrt västvärldens ekonomi och politik i mer än ett halvt sekel, som nu förhoppningsvis försvinner… fast att något nytt skulle uppstå är tveksamt, utom då Trump…

 4. Göran skriver:

  Svar på sista frågan: ”…minskar pengaflödet till alarmismen nu?”

  Nej, det kommer det inte att göra. Dessa personer ser ett högre värde än att hämnas på några som dansar på en grav. Tvärtom, är det en avledande manöver, dvs. de nyttiga idioterna fullföljer sin roll.

Kommentarer är stängda.