När det slutligen rinner över

Alarmisterna är som litteraturvetare som aldrig läst en bok, de har bara läst recensionerna av en bok i bästa fall! De läser recension efter recension, samtliga negativa. Men de har inte läst böckerna, naturvetenskapen (fysik, kemi, biologi, matematik), geologin, arkeologin, historia. De är därför helt renons på kunskaper och insikter som krävs för att genomskåda recensionerna. Dessa recensioner må sedan vara rapporter från IPCC, regeringsorgan, akademi, NGO eller media, vilka alla endast bekräftar varandra på alarmisters vis. De tar sig inte utanför bubblan, åsiktskorridoren, ekokammaren. Kan inte tänka sig att det finns något utanför ramarna värt att veta.

Det enda positiva med pandemihysterin, pandemiåtgärderna, pandemitvånget, är att allt fler människor får upp ögonen för de mäktiga intressen som bedrar oss och vilka nyttiga idioter det är som stämmer in i kören. Det är bra, för det ökar chanserna att även klimathotet, klimatåtgärderna och klimatpolitiken blir synad i sömmarna och avslöjat som den lögn det är!

Kommer befrielsen att lyckas? Kan medborgarna, vanligt folk, ta kommandot över sina egna liv, över landets styre? Det skulle kunna gå med modern kommunikationsteknik, internet. Den tekniken som tillåter vanligt folk att kommunicera tankar, idéer och erfarenheter över hela världen är också tekniken som låter bolagen och staten att sprida fördumningspropaganda. Det är tekniken som låter samma överhet övervaka medborgarna i det oändliga. Ska det lyckas måste man hålla infiltratörerna, överrockarna, de politiska kommissarierna ifrån sig.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 svar på När det slutligen rinner över

 1. Dandersan skriver:

  Klimatfrågan är underdiskuterad vilket är en strategi för att slippa gräva ner sig i detaljer som ofta inte stämmer med teorin.
  Lite som Annie Lööfs utbrott i partiledardebatterna: ”Nämen Jimmie vad säger du skäms!”
  När debatten om kvinnovåld initierades när fem kvinnor dött av våld av män. Övervägande invandrade män!

  • ivarandersson skriver:

   Två afrikaner, en arab, en rom – och en skåning.

 2. Göran skriver:

  De flesta tidningsartiklar i skräppressen som behandlar en vetenskaplig rapport bygger endast på rapportens ”abstract”. Det är inga journalister som läser hela rapporten. Många gånger kan ”abstract” säga en sak medan hela rapportens studie säger något helt annat.

  Det är ganska vanligt att en rapport kommer fram till en sak, som då inte stämmer med uppdragsgivarens intentioner, varvid rapportens författare skriver ett ”abstract” som stämmer med uppdragsgivarens intentioner eller den politisk korrekta agendan som råder för dagen.

 3. Benny skriver:

  Politikerna i väst kritiserade ofta DDR som med tysk grundlighet tog det här med övervakning och politrukstyre till oanade nivåer! Men i hemlighet så beundrade man systemet och hoppades i själva verket en dag kunna införa liknande kontroll och övervakning av medborgarna…Och nu är vi där att de är beredda att sjösätta och testa sina införda kontrollmekanismer i full skala! Detta sker i samarbete med globalister över hela världen för annars skulle det knappast fungera…Och det är här som alla falska klimatlarm, coronahysteri m.m kommer in i bilden! Folk ska skrämmas till lydnad precis som i DDR men där var det den slemma kapitalisten som var hotet man målade upp!

  • ivarandersson skriver:

   Kina har kört om DDR med hästlängder när det gäller övervakning.

   • Benny skriver:

    Tycker nog att Storbritannien och Sverige ligger väl så långt framme som kineserna när det gäller övervakning av den egna befolkningen! Sedan har vi ju USA som försöker övervaka hela världen! Kineserna vill ju också övervaka runt om på jorden men de är främst intresserade av att spionera på kineser som bor utanför Kina.

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  Så länge FOLKET inte är villiga att avsätta korrupta politiker på laglig väg kommer det inte att ske några förändringar. Jämfört med Ulf Kristersson är socialisten Löfven ett helgon, han döljer inte att han vill utplundra svenska folket, men Ulf Kristersson tillåter det. Fruktansvärt förödande!!!
  Politikerna respekterar inte FOLKETS vilja längre, d v s dem som betyder något för SVERIGE, de som försörjer FOLKET.

  • Göran skriver:

   Ett problem.Var ska du hitta nya politiker som inte är korrupta?

  • Åke Sundström skriver:

   ”Ulf tillåter det”. Där har vi pudelns kärna!

   Men det är intelligentians och akademiernas maktlojala tigande som möjliggjort det pågående sönderfallet, 7-klöverns maktmonopol, väljarnas totala maktlöshet och demokratins död. Det Sverige som alla pratar om finns inte längre, det begravdes av radarparet Palme och Reinfeldt. Kristersson vattnar graven, vad mer?

 5. Thomas skriver:

  När det gäller Klimatet så är det tyst, utom i SVT..
  Det tyx som att denna odlingssäsongen blir litet ovanlig, vilket ju det brukar bli när vädret avviker från det vanliga…
  Nog för att kinaviruset kan vara en fabrikation som rymt och att något helt nytt har kommit ut i virusfaunan.. Så framtiden blir nog inte vad vi i allmänhet tror.

  • Åke Sundström skriver:

   Rätt slutsats om framtiden, men det är inte kinaviruset som styr utan vårt egentillverkade och blocköverskridande vänstervirus.

   • Thomas skriver:

    Egon von Greyerz skrev häromdagen några rader, där han menade att USA nu har en president som passar för situationen. Ungefär som när Reagan och Thatcher var aktuella på 1980-talet – som en effekt av tidigare politik, som för deras del var inflationspolitiken på 1970-talet. (Churchill menade han var given enbart under WWII).
    Så, Biden är en president för dagens USA, då som en effekt av krisen 07-08, som då innebar en ekonomisk kris på allvar för västvärlden, vilket vi brukar ingå i… men han undrar om Biden är en bot eller om patienten avlider…
    Har det någon betydelse vilka som pysslar med politiken i Sverige?

    • Åke Sundström skriver:

     Sedan L spolat Björklunds politik kan det få betydelse, om nu Sabuni klarar av att neutralisera sina obotligt vänstervridna interna opponenter – och sen också överlever kommande val.

 6. Inger Almström skriver:

  Pandemin har lärt oss att det är fritt fram att kalla den idiot som inte har tillräcklig uppkoppling för att kunna utföra mer avancerade ärenden än mail, bra dagar. Telia vägrar svara, inget annat bolag erbjuder ens det enklaste. Höljet till bredbandet har Vattenfall låtit gräva ner, men det är tomt… EU pengarna till glesbygden använde Arvidsjaurs kommun inne i tätorten… Regeringen har tydligen lovat att vi för alltid kommer att tillhöra de 5 % som ska vara utanför och digitala möten är inte att tänka på så demokrati är bara för uppkopplade. Då de offentliga biblioteken stängt under pandemin är inte ens det ett alternativ.

Kommentarer är stängda.