Johan Westerholm och Ledarsidorna prisas!

Johan Westerholm, journalist, socialdemokrat och medborgarrättskämpe har av Medborgarrättsrörelsen Sverige tilldelats deras Medborgarrättspris 2021.

Han får det för sina många avslöjanden om islamismen i Sverige och inte minst dess många kopplingar till hans eget parti, socialdemokraterna. Av alla mediesajter i Sverige är hans Ledarsidorna den som tydligast och skarpast berättat om detta. Den som ännu inte uppmärksammat Johan Westerholm Ledarsidorna gör sig själv en tjänst i upplysningens anda genom att gå in där läsa.

Frihetsportalen har  uppmärksammat Johan Westerholm och hans avslöjanden om islam och islamism i Sverige ett antal gånger, bland annat här.

Johan Westerholm är mycket väl förtjänt av denna utmärkelse och Frihetsportalen gratulerar naturligtvis å det varmaste!

För den som känner igen namnet Westerholm från politiken kan upplysas att hans mor är Barbro Westerholm, mångårig riksdagsledamot för folkpartiet/liberalerna.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

18 svar på Johan Westerholm och Ledarsidorna prisas!

 1. Göran skriver:

  En sak jag inte gillar med Johan Westerholm är, att han mer eller mindre lurar folk att tro att det är någon skillnad på radikal eller extrem islam och islam som sådan. På detta sätt hjälper han faktiskt bara islamiseringen.

  Islams mål är att alla människor på jorden i alla länder ska bli muslimer. Några vill uppnå detta så fort som möjligt, medan andra inte har någon brådska utan det får ta den tid det tar. Det är de lågmälda vi måste se upp med, för det är de som gör de verkligt betydelsefulla framstegen i islamiseringen av Sverige.

  • Mats Jangdal skriver:

   Kan ge dig rätt där. Man måste hålla det i minnet när man läser Ledarsidorna. Men det är också troligt att han måste göra så för att kunna behålla sina källor inom S och islam, samt slippa anklagas för islamofobi. Som han gör nu når han totalt sett ut till fler.

   Det är vi andra som måste vara tydliga med att vi vill inte ha islam alls.

   • Samuel af Ugglas skriver:

    Tror Du inte socialisten ser Westerholm ses som en ”femtekolonnare”?
    Har inte läst någonstans att han frånsvurit sig SOCIALISMEN!

    • Mats Jangdal skriver:

     Han är säkert ogillad av många sossar, men säkert också en del gråsossar som gillar honom.

  • Åke Sundström skriver:

   Denna invändning borde ha fått MMR att tänka ett varv till. Frågan är om inte föreningens grundare, rebellernas rebell Gustaf Petrén, från sin molntapp hytter med nävarna.

   Släktskapet med Barbro Westerholm må förklara sonens tvekan att i grunden göra upp med den starka och föga frihetliga stat som hon varit medskyldig till. Det gör måhända hans blundande begriplig, samtidigt som det väl inte är helt tomt på kandidater. Vore inte både Mats och Patrik Engellau mer förtjänta av deras uppmärksamhet? Ingen av dessa godkänner, mig veterligen, försöken att skilja islamismen från islam.

   Och visst är det förvånande att en frihetsstiftelse väljer att med terrordåden i Frankrike i färskt minne honorera en person som förvisso tar avstånd från islamismen, men mörkar om förtrycket och den brutala, illiberala vardagen i de länder som har Koranen som rättesnöre.

 2. ivarandersson skriver:

  Johan Westerholm är en grävande journalist i motsats de de flesta av MSMs lata journalister. Han måste balansera sina artiklar för att behålla sina källor, som Mats Jangdal skriver. Men Johan avslöjar radikala och extrema islamister samt Tro och Solidaritets kopplingar till Muslim­ska brödraskap­et och dess sidoorganisationer.

 3. Thomas skriver:

  Islamiseringen är ofrånkomlig!
  Dagens förvirring i Västvärlden är den bästa grogrunden för Islam, där processen startade med Usama bin Ladin som en messiasgestalt, som kombinerade allt från Buddha, Jesus till Muhammed…
  Vi har ännu bara upplevt tjugo år av denna nya tid, men efter oss är den ”gröna” revolutionen både en klimat- och miljörevolution, med muslimska grundelement i en socialistisk klassrevolt där banksocialisterna med Klaus Schwab i spetsen skapar ett perfekt klassamhälle där allmogen följer ”Storasyster” Greta medan bakom henne står då de som idag styr. Desinformationssamhället har redan alla instrument på plats med sina orwellska metoder. Vad behöver allmogen mer än en koranskola?

  • Göran skriver:

   Islams attack mot västvärlden och främst Europa har hållit på i 1.400 år med ett litet uppehåll när västvärlden varit totalt överlägset militärt. Nu går islam över från militära försök till att fräta sönder länder inifrån.

  • Åke Sundström skriver:

   Ånej, ingenting är ofrånkomligt. Tvärtom, allt blir vad man gör det till.

   Den svenska borgerligheten har bidragit till islamiseringen och till det demokratiska sönderfallet. Slutat försvarat frihetliga värden och övergivit sina väljare – som därför flytt till SD. En begriplig reaktion – minst av allt ofrånkomlig.

   Sluta blunda och se verkligheten som den är! .Det du kallar en global ”förvirring” är något mycket allvarligare, en kapitulation och ett oerhört svek mot den icke-socialistiska väljarmajoriteten i Europa och USA. Folken har ingalunda beställt någon islamisering, inte heller det såta M+S-parets omvandling av den gamla folkhetsstanken till en lättvariant av Orwells dystopier.

   Och pinsamt att du fortsätter att skylia på ”banksocialisterna med Schwab i spetsen” – som varken har rösträtt i vår riksdag eller i EU:s låtstasparlament. Varigenom du frikänner de verkliga skurkarna, de 349 på Helgeandsholmen. Skamligt!!

   Den protest man kunde ha väntat från Mats har också uteblivit, i varje fall hittllls. Man kan nästan tro att portalen är på väg att dumpa sitt prefix, i tron att det är Rockefeller och hans oligarkpolare som styr bakom Rosenbads kulisser.

   .

   • Thomas skriver:

    Om en majoritet av riskdagens ledamöter insåg att de måste genomföra en förändring av styrningsfunktionerna i landet, så kanske att det skulle kunna bli en förändring, men det kräver att en majoritet av befolkningen inser att så måste ske… och det gör inte befolkningen!
    Kan man så sanslöst enkelt driva opinionen i alla möjliga riktningar, som i Klimatköret, som med Coronan, som med Ekonomin, som med Skattesystemet, och så vidare… Så inte är det möjligt att skapa någon som helst majoritet för någonting annat, då detta styrs ”från ovan”…
    Och om man inte får diskutera vilka som plockar hem vinsterna från en förvirrad allmoge, så måste det uppfattas som en censur…
    Inte särskilt frihetligt..
    Att peka på Schwab med flera höjdare är en gammal klassisk sossetaktik när man vill försämra för allmogen och därmed riktar blicken mot höjden, men jag har inget sådant behov för egen del, medan en förklaring till varför Riskdagen inte gör vad de skall kan sökas bland dessa, de verkliga ”höjdarna” – men det får man inte påstå, så vad är det då för problem som Riskdagens ledamöter skall lösa om man inte får pratat om problemen…??

   • Mats Jangdal skriver:

    Det heter Frihetsportalen inte minst för att här ska vara fritt att redovisa sina tankar och åsikter.
    Jag känner inget behov av att ”korrigera” Thomas i detta.

    • Åke Sundström skriver:

     Jag efterlyste ingen korrigering, däremot tog jag för givet att du skulle ta avstånd mot oskicket att ställa andra än riksdagen till svars för beslut som där fattas, med de majoriteter som där skapats i fria val – i ett land med yttrandefrihet och en fri press.

     Men du delar alltså Thomas åsikt att det ansvaret i själva verket åvilar “banksocialisterna med Schwab i spetsen”. Gör du det, så underkänner du vår grundlag och demokratins mest fundamentala principer. Och det vore förstås sorgligt att behöva konstatera. Mats som antidemokrat, så väldigt oväntat!

     Dessutom är det självfallet en ren och skär lögn, att besluten på Helgeandsholmen dikteras av Schwab och hans vänner i oligarkkretsen. Och i den mång dessas åsikter återspeglas i svenska beslut så ändrar det inte ansvarsfrågan en enda millimeter.

     • Mats Jangdal skriver:

      Tycker inte vi har en fri press, bland annat därav Frihetsportalens tillkomst.
      Våra val är riggade. Vår byråkrati en katastrof.
      Grundlagen används inte i folkets tjänst, oavsett med vilka principer den skrivits.
      Internationella avtal förminskar folkets vilja och inflytande på ett besvärande sätt.

      • Åke Sundström skriver:

       Vi är överens om de brister du beskriver – och ännu fler, katalogen kan bli hur lång som helst. .
       Men hur i all världen kan du förneka att ANSVARET för att vi befinner oss i denna djupa demokratiska kris vilar på våra valda ombud i riksdagen?

       Det den frågan du än en gång lämnar obesvarad, till min växande förvåning. Våra val är riggade, skriver du, Men i så fall av vem? Annat än av våra egna partiledare, ingalunda av Mr Schwab, Och varför klaga på internationella avtal, som våra regeringar i allmänhet varit med om att godkänna? Har så skett efter påtryckningar från Rockerfeller eller andra, så ligger ansvaret likt för-at på Helgeandsholmen eller i Rosenbad.

       • Mats Jangdal skriver:

        Hur många gånger måste vi köra denna ramsa?
        Ja, formellt är ansvaret riksdag och regerings. Men hur ska de kunna återställa det när de slarvat bort det?

        Den debatten är ointressant för det finns inget svar inom dagens ramar. Du lever i en drömvärld om du tror att det går.

        Jag satsar hellre på att väcka folk genom att påpeka tokigheterna och litar på att folk till slut finner ett sätt att lösa problemen.

        • Åke Sundström skriver:

         Du svarar givetvis ja om de formella reglerna, men vill inte bekräfta riksdagens reella ansvar. Och flyr den ohållbara ursäkten att detta inte skulle gå att återställa, när det nu ”slarvats bort”. .

         Varför inte då? Givetvis går det att tala sanning, det är naturligtvis viljan som saknas, lockelsen att rädda sina positioner genom att föra väljarnas bakom ljuset.

         Lite väl magstarkt, Mats att förneka detta faktum? ,

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  Svårt att säga att jag inte fick en mindre chock i och med utnämningen. En socialist med en mor som är eller lär ha varit ”folkpartist”. Johan Westerholm representerar knappast Sverige och svenskarna för det är väl det saken handlar om i Medborgare Rätts Rörelsen i Sverige. Det är på de premisserna jag blev värvad. Westerholm må vara otroligt kunnig och ambitiös i sin vardag men att inte med minsta antydan ta avstånd från socialismen stör mig. Kan man dessutom belasta fru Westerholm med att ha givit sitt fulla stöd till att fördriva den svenska landsbygdsbefolkningen in i betongghetton och konvertera dem till socialismens tjänare och hantlangare i bästa Stalinanda, då hänger jag inte med längre.
  De kandidater som verkligen hade förtjänat ett omnämnande i sammanhanget är:
  Patrik Engellau, Karl Hedin, Stefan Torssell och Mats Jangdal och inte att förglömma de fantastiska slitvargarna på SwebbTv.
  T o m flera medborgare här på ”Frihetsportalen” är väl så kvalificerade.
  Naturligtvis skall Johan Westerholm önskas ”til lykke” med utnämningen.

Kommentarer är stängda.