Vaccin är frivilligt!

Ska vara det enligt internationell lag, men all propaganda kring Covid 19 vaccinerna går ut på alla måste ta vaccinet. Propagandisterna avfärdar alla invändningar om såväl vaccinets tvivelaktiga verkan som det etiska och legala i vaccinationen. Enligt Europeiska Rådet är all vaccination frivillig och ingen får tvingas ta det eller diskrimineras för att inte ha tagit det, Punkt 7.3. Detta är samma budskap som fastställdes i Nürnbergkoden efter andra världskriget.

Läkarna Michael Palmer och Sucharit Bhakdi har granskat den studie som Pfizer presenterat om sitt vaccin för de japanska myndigheterna 2020. Studien är gjord på möss. Emma Frans har i SVT hänvisat till Pfizers studie och hävdat att den visar att vaccinerna är ofarliga och de påståenden om motsatsen som florerar är falska.

Men redan i den inledande sammanfattningen konstaterar Palmer och Bhakdi (se PDF nedan för fullständig rapport) att Pfizers studie ”förebådar allvarliga risker för blodpropp och andra skadliga effekter.” De säger vidare att ”underlåtenheten att bevaka och bedöma dessa risker i de efterföljande kliniska försöken, och den gravt försumliga granskningsprocessen i förening med nödgodkännandet på ett förutsägbart sätt, har resulterat i en aldrig tidigare skådad medicinsk katastrof.”

Grattis Emma Frans, du har än en gång gett falsk vetenskap ett ansikte!

Nya Zeeland är ett av de länder som gått allra längst i restriktioner och inskränkningar under pandemin. De reagerade snabbt med att stänga gränserna, kräva karantän av inresande och total lock down i flera omgångar. Här är några länkar till vad som gäller i NZ idag. Information till handikappade, gällande lagstiftning, regler för ansiktsmask. De är i vissa detaljer skrattretande fåniga. Som en beskrivning på hur man tillverkar en egen mask på mindre än tio sekunder, eller ett myndighetsbevis man kan ladda ner som visar att man är undantagen kravet på mask. Man avgör själv om man är undantagen.

Fler internationella länkar av olika karaktär.

Astrid Stuckelberger – vaccin är biovapen.

Vaccinet dödar.

Covidvaccin och barnoffer.

Paul Craig Roberts om det falska narrativet.

Kerstin Unger-Sahlén, covidvaccinerna är farliga.

2020 var ett normalår för dödsfall i Sverige.

PCR-test är bluff, kanske farligt.

Lars Bern förklarar.

Tecknad video som sammanfattar.

Palmer Bhakdi
Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

18 svar på Vaccin är frivilligt!

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Även om det finns lag som förbjuder korporliga ingrepp så är den socialistiska mobbing outhärdlig för många, och folkets motståndskraft kan brytas ned med allehanda medel.
  Vad är tjänstemannaansvar?
  Släpper inte bödeln in på kroppen frivilligt.

 2. Göran skriver:

  Om man går in på vilket apotek som helst och läser på de blå ansiktsskydd som säljs, så står det på dem att de skyddar mot bakterier.

  Hur kan de sälja dessa till folk som tror att de skyddar mot virus? Upplyser apoteken att de inte skyddar mot virus? Jag har inte frågat, men jag borde kanske göra det.

 3. Göran skriver:

  Har någon funderat på att så kallade pandemier uppstår ungefär vart 11 år? Ungefär vart 11 år sänder solen ut en större mängd magnetisk strålning. Hur skulle detta kunna förklara att det startar en pandemi?

  Jag ska ta upp några tankar om detta som blir en väldigt kortfattade förklaring av vad jag läst på annat håll. Sant eller inte.

  Först. Virus tillverkas i varje levande djur som en restprodukt av skadade celler som kroppen vill göra sig av med. Dessa är giftiga för kroppen.

  Olika så kallade virussjukdomar som vi drabbas av är ett sätt för kroppen att göra sig av med gifter som inte kan tas om hand av bland annat levern. Vi stoppar dagligen i oss en massa ämnen som är giftiga för våra kroppar och med tiden har de orsakat så pass stor skada att en sjukdom bryter ut, vilket i princip är en detoxifiering av kroppen.

  För det andra. Det är känt att växter kan kommunicera med varandra genom elektromagnetiska våglängder. Samma sak anses kunna ske mellan djur. Om ett djur blir sjukt och startar en detoxifiering kan det signalera via elektromagnetiska vågor till andra djur att så sker, vilket då kan starta en detoxifiering i andra djur om de har behov av det. Detta skulle i princip vara orsaken till smittspridning; inte via virus som hoppar omkring i luften.

  Slutsats. Pandemier uppstår oftast hux flux över hela världen samtidigt utan att olika områden har haft någon kontakt med varandra. Således är teorin att det är solens ökade magnetiska strålning vart 11 år som startar en detoxifiering hos miljontals människor samtidigt.

  • Mats Jangdal skriver:

   Jag är inte säker, men det låter som du blandat ihop virus med prioner, eller fria radiakler, som är ”skräp” i ämnesomsättningen.

   • Thomas skriver:

    Samma teorier används för att förklara stora förändringar vid polvändningar och annat…
    Van Allenbältet innebar att månfärderna var tidernas propagandabluff och samma gäller Marsfärder framöver..
    Allt betraktas som konspirationsteorier. Fast det är inget nytt…

    Som en sade: Noa var tidernas värste konspirationsteoretiker – fram till det började regna… Ganska kul.

    Var drar man gränsen för att betraktas som trovärdig?
    Är det måhända en taktik för att dölja fenomen som The Greta Reset där man påstår en massa åt alla möjliga håll för att dölja vad som egentligen sker..? Så att allmogen till slut bara tror på Netflix…

   • Göran skriver:

    Det ska vara virus. Observera att det är så i min beskrivning och att det inte nödvändigtvis är accepterat av vetenskapen eller den pk-korrekta-vetenskapen så att säga.

    • Mats Jangdal skriver:

     Ja, vi går ju alla omkring med en otrolig biologisk mångafald i kroppen, en massa olika livsformer, som är skadliga men helt nödvändiga, som hålls i schack av immunsystemet.
     Det är när vi dör och immunsystemet upphört fungera och denna mångfald får fritt spelrum som kroppen snabbt bryts ner.

     • Göran skriver:

      Ja, och för en del börjar nedbrytningen innan de har dött.

 4. Göran skriver:

  Svarta Döden eller Spanska sjukan som den senare fick heta anses ha orsakats av vaccination. Under Första Världskriget vaccinerades soldaterna med 14-25 olika vaccin. Efter kriget massvaccinerades civila.

 5. Göran skriver:

  Handläggandet av denna så kallade pandemi har samma mönster som när så kallade lågkonjunkturer ska bekämpas. Man drar ut på lidandet så långt som möjligt.

  Virus handläggs med så långsam smittspridning som möjligt, så att smittspridningen håller på i flera år. Ekonomisk kris behandlas med så kallade stimulanser så krisen håller på i flera år.

  Märk väl att för varje kris blir behandlingen värre. Tänk er då nästa så kallade pandemi. Det blir ännu värre restriktioner.

  Det är tur att vi kan skylla ifrån oss allt ansvar genom att säga: Vi såg det inte komma.

 6. Göran skriver:

  Var kan man se hur vaccinen drabbar unga människor? Inom USA:s militär t.ex. Fler soldater har dött efter vaccinering än av covid-19. De som som får myocarditis har en förväntad dödlighet på 66 % inom 5 år.

 7. Göran skriver:

  Under det så kallade Gulfkriget fick soldaterna ta ett experimentellt vaccin ”Anthrax”. Det beräknas att 35.000 dog av det.

  • Niklas skriver:

   Antrax är det engelska ordet för mjältbrand, knappast namnet på ett vaccin.

   • Niklas skriver:

    Anthrax ska det förstås vara.

    • Göran skriver:

     Ja, du har förstås rätt. Ett missförstånd från min sida. Det borde stå ”anthrax vaccin”.

 8. Göran skriver:

  En praktisk video om syrenivån under en ansiktsblöja:

  https://www.bitchute.com/video/eRXa8pYOoJHM/

  Behöver den ens kommenteras med tanke på alla humanitära statliga tjänstemän och politiker som tvingar barn att använda dem hela skoldagen. Tacka gudarna att vi inte har varit så korkade i Sverige!

 9. Stig Hallengren skriver:

  Pyttsan!
  Vi skiter väl i Europarådet och Nürnberg-code. I det här landet gäller Wallenbergs, Bonniers och Expos koder. Man vill införa ”vaccinpass” (judestjärna) som pekar ut idioterna som inte vaccinerat sig och springer omkring och smittar oss oskyldiga som är vaccinerade.

  Den låga syrenivån i mulblöjan stiger uppåt och sätter sig till slut permanent i hjärnan. Vilket förklarar en del konstigt beteende, sänkt IQ när hjärnceller dör och flockmentaliteten tar över.

 10. Göran skriver:

  Man säger att nyttan med vaccinen överstiger de skador och död som vaccinen orsakar. Men det går lätt att vända på det och säga att naturens gång överstiger de skador och dödsfall som naturen orsakar.

  Med andra ord är det inget hysterisk i att gamla dör av t.ex. covid-19 och några enstaka yngre för nyttan med det överstiger nackdelarna med att isolera folk, att hindra dem från att exponeras för både det ena och det andra.

  Det verkar visa sig att folk som isolerar sig i alla åldersgrupper får ett sämre försvar mot dittan och dattan när de släpps ut i samhället igen, såsom att barn får gå tillbaka till skolan.

  Det enda som händer med isolering och social distans är att skjuta ett problem på framtiden och göra problemet värre. I Nya Zeeland har det visat sig att vanlig influensa har blivit ett större problem än det brukar vara. De har haft nästan 1.000 fall på fem veckor och brukar ha runt 1.740 på 29 veckor.

Kommentarer är stängda.