NWO är nu nära!

Plandemin tar sig allt märkligare uttryck, för den som är itutad och van vid frihet och demokrati. För första gången i världshistorien reses krav på passvisering för helt friska människor för att få röra sig i sin egen vardagsmiljö, som jobb, nödvändiga inköp, restauranger och nöjen. Att makten kräver det kanske inte förvånar, men att en majoritet av medborgarna tycks kräva det låter mycket märkligt. De är alltså redo att kasta all sin frihet överbord för att döva skräcken för ett i de flesta fall harmlöst virus. Därtill är samma majoritet troligen inskolad av en gravt osaklig klimatalarmism.

Ledande personer i internationella organ som FN, WHO, WMA, EU och andra säger att det kommer att krävas förnyade sprutor mot viruset minst en gång i halvåret, under oöverskådlig tid! För att särskilja de självständigt tänkande motvalls människorna från fåren krävs globalt införande av covidpass, eller vaccinpass, som de också kallas. Ovaccinerade människor kommer alltså inte att kunna få sådant elektroniskt/digitalt pass. Därmed kommer de att i princip låsas inne i sina hem och låsas ute från det mesta av social interaktion med andra människor.

De ledande personer och organisationer/företag som kräver dessa pass är Big-pharma och Big-tech. Det vill säga vaccintillverkarna och tillverkarna av den elektroniska utrustningen, såväl hårdvara som mjukvara, som krävs för total, för att inte säga totalitär övervakning av hela världens alla människor. De elektroniska covidpassen kan enkelt anpassas till  att inte släppa in ovaccinerade på sociala medier. De kommer att vara helt utan såväl röst som ansikte i NWO.

Det är samma personer som via Romklubben, World Economic Forum och andra icke folkvalda organisationer ser till att koppla bort demokratin från allt det beslutsfattande medborgarna valt att förlita sig på att demokratin hanterar. För att ytterligare säkra denna nyfeodala undersåtefiering har man knutit till sig ett mindre, men noga utvalt och signifikant galleri politiker och mediapersoner så att inget ska haka upp sig under vägen. Donald Trump vägrade gå på detta och det gav dem rejäl skrämselhicka. Med förenade ansträngningar lyckades de få honom ur vägen.

Vår nya statsminister Magdalena Andersson tillhör sedan 2016 en av dessa utvalda lands- och klassförrädare. Trots en enpartiregering med osäkert stöd samlar hon större makt i en hand än Stefan Löfven hade. Tillsammans med sin nyvalda partisekreterare Tobias Baudin markerar S en kraftig vänstersväng, troligen den kraftigaste sedan Palmes dagar. Kristianstadsbladet tror naivt att det är det gammelsossiga folkhemmet som hägrar för S och Magdalena. Sanningen är att det är att bli en del av den globala makten och dess elit som hägrar. Vad är väl då ett väl fungerande land och ett skötsamt folk att bry sig om?

Det förekommer demonstartioner världen över, till försvar för friheten och mot de totalitära covidpassen. Men de får inte mycket uppmärksamhet i makthavarnas medier, så majoriteten av befolkningen är ovetande eller vilseledda om dess krav. Det hålls sådana demonstrationer även i Sverige. Den i Göteborg sistlidna helg är en av de största, med mellan 2-3000 deltagare. Någon som hört talas om den? Klicka på länken och se video som visar omfattningen.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 svar på NWO är nu nära!

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Socialisterna kommer att utrota alla ovaccinerade, det räcker med att använda rätt ”ampuller”, läkarna medvetna eller ej.
  Först råkar de ”ovaccinerade” illa ut sedan gör eliten bedömningar av de ”förgiftade” huruvida de har den rätta ”värdegrunden”. Man hör redan den jublande supporten från ”helvetet”, Stalin, Mao, Hitler m fl.

  • Benny skriver:

   Mörkret sänker sig över världen och de gamla diktatorerna som nämns ovan skulle vara stolta över sina nutida adepter! Tyvärr fungerar covid-propagandan som förväntat av eliten och fårskocken lyder! I Sverige jublar sosse-partiet över att fertiliteten bland vita män minskar med antalet vaccinerade medan gruppen invandrade från Mellanöstern och Afrika som inte vaccinerar sig behåller sin fertilitet intakt helt enligt planen för folkutbytet.

 2. ivarandersson skriver:

  ”De ledande personer och organisationer/företag som kräver dessa pass är Big-pharma och Big-tech.”
  Nu har de chansen att för evig tid sälja vaccin och vaccinpass. Inga sjukdomar ska botas men livslång medicinering är en bra och aldrig sinande inkomstkälla. Men viktigast är alltid matproduktionen. Svält resulterar alltid i upplopp och kanske revolution.

 3. Göran skriver:

  En ovaccinerad bekant fick covid-19 förra veckan, tillsammans med alla på dennes jobb och alla dessa var vaccinerade. Det verkar med andra ord totalt meningslöst att vaccinera sig. Det enda de vaccinerade tröstar sig med är att sjukdomen blir lindrigare, fast det finns det inga bevis att det är så.

  Folkhälsomyndigheten kör reklam att vaccinen är säkra, trots att allt pekar i en annan riktning. Antalet idrottsmän och -kvinnor fortsätter att falla ned döda under idrottsutövande.

  Kan det bli så att de ovaccinerade får komma ut när de vaccinerade börjar upptäcka att de dör i större utsträckning än ovaccinerade. Å andra sidan, tvekar jag att fårflocken kommer att vakna upp. De som målar in sig i ett hörn kommer nog aldrig erkänna att de har gjort det. De fortsätter nog att ta sprutan och dör hellre av den än att erkänna att de hade fel.

  Jag lyssnade på en bit av en presskonferens av Folkhälsomyndigheten där en journalist frågade om den israeliska studien om att immuna hade 13 gånger bättre skydd mot SARS-CoV-2 än vaccinerade. Folkhälsomyndigheten svarade att de inte kände till den studien, trots att den var många veckor gamla och har diskuterats av läkare, forskare och andra experter. Det tycker jag visar på vilken löjlig myndighet Folkhälsomyndigheten är.

  Den nya förordning som ska gälla från den 1 december 2021, är så förvirrande att det inte går att förstå vad som gäller. Dels står det att offentliga tillställningar ska ha vaccinationsbevis. Sedan står det regler för de som anordnar tillställningar utan vaccinationsbevis. Jag ringde och frågade om det, men jag blev inte klokare av det och inte heller personen på Folkhälsomyndigheten.

 4. Thomas skriver:

  Som jag påpekat tidigare, tror jag, så är det beläggningen på BB framåt våren som blir det verkliga måttet på vad som sker…
  Jag inser att det verkar konstigt för dem som aldrig arbetat med djurhållning, men för mig är det är det klart vad som sker den dagen då jag får se korrekta uppgifter om läget på BB juni-augusti 2022…

  • Göran skriver:

   Man har trott att nedstängning och utegångsförbud skulle höja barntillverkningen i de länder det har skett i, men det har blivit färre barn födda.

   Det slår mig med ditt inlägg att det kan vara på grund av vaccineringen. Dock har antalet missfall ökat och enligt en begravningsentreprenör i Storbritannien hade antalet spädbarnsdöda ökat tio gånger på dennes byrå.

   • Thomas skriver:

    Det var så jag menade… om sterilitet blir allmän så skapas en social katastrof… En genial folkutrotning.
    Men det var endast nämnt i läkaruppropet som att barn och fertila kvinnor inte borde sprutas, men då spikproteinerna fokuserar på aktiva områden i kroppen så är just hjärna, mage, hjärta och könskörtlar det som är känsligast..
    Men, överlag, så är folk urkorkade…

    • Thomas skriver:

     Alltså… om BB har mindre beläggning nästa sommar än vanligt så har man beviset på en genial folkutrotning,…
     Givetsvis så kan man banta BB innan dess så det inte märks för barnmorskorna tycks ju klaga på pressad arbetssituation redan…
     Det kan ju vara detsamma med BB som med IVA…

     • Göran skriver:

      Vi får se om fler par söker hjälp för att kvinnan inte blir gravid.

 5. Göran skriver:

  Två saker läkare och dylikt inte vill tala om, men så går att läsa mellan raderna. Vaccinerade nekas blodgivande. Vaccinerade nekas vara spermadonatorer. Inte på alla ställen, men det sker. Vad kan det bero på? Skrämsel eller vetenskap?

  • Thomas skriver:

   Om min misstanke stämmer – vad är meningen med att använda vaxade som spermadonatorer? De är ju sterila… Men vem vill veta det?

   • Göran skriver:

    Det är det vi inte vet: skrämsel eller vetenskap? Spekulationer finns att mRNA förändrar DNA, så de som tar emot donationer vill nog inte ha sperma som kan ha genetiska defekter.

 6. Lars Mellblom skriver:

  ”…krav på passvisering för helt friska människor för att få röra sig i sin egen vardagsmiljö, som jobb, nödvändiga inköp, restauranger och nöjen. Att makten kräver det kanske inte förvånar, men att en majoritet av medborgarna tycks kräva det låter mycket märkligt.”

  ”Märkligt” är ett understatement, skrämmande är det. I söndags folkomröstade schweizarna om vaccinpassets införande eller ej. Det blev ett rungande ja, 62% röstade för passet och en undantagslagstiftning som ger regeringen fri händer fram till 2031. När till och med schweizarna självmant väljer ofrihet förstår man hur illa det står till.

  En liten gnutta av hopp i dag trots allt. Éric Zemmour har just tillkännagett sin kandidatur till presidentposten i Frankrike genom att publicera en video på sin YouTubekanal. Zemmour är uttalat emot allt vad vi kallar politiskt korrekt och woke. Han är starkt kritisk till vindkraft, EU-s överstatliga ambitioner och dess energi-och klimatpolitik. Vaccinpass vill han heller inte se.

  Naturligtvis attackeras han nu av MSM, statsapparaten, fackföreningar, justitsieväsendet och av diverse föreningar och enskilda individer medelst lawfare. Tyvärr tror jag inte att han kommer att tillåtas vinna, och det av samma skäl som Trump inte fick ett andra mandat.

  Manuel Valls, fransk premiärminister 2014-16, har nyligen i en intervju berättat att president Hollandes regering inför presidentvalet 2017 mellan Macron och Le Pen, hade planer färdiga för att avbryta valet om det skulle visa sig att Le Pen vann.

  Härefter en länk till videon i vilken Zemmour presenterar och motiverar sin kandidatur. Den varar 10 minuter. Njut!

  • Thomas skriver:

   ”Kontrollerad opposition”?

  • Göran skriver:

   I Sverige har Valmyndigheten annonserat att de kanske inte kan genomföra ett val år 2022 på grund av bristande resurser då SD-M-KD-budgetten inte gav dem mer pengar.

   Är inte det ett tecken på att Valmyndigheten är helt och hållet infiltrerar av sossarna. Är de så dumma att de tror att de inte skulle få mer pengar av dessa tre partier för att genomföra valet. Men, det är sossarna som kan hitta på någon dum ursäkt att inte pytsa in mer pengar, vilket passar dem.

 7. Göran skriver:

  Jag måste få rekommendera en video med temat ”Sträva efter att vinna gör oss till människor”, vilken beskriver så bra vad som händer om vi inte har frihet.

  https://swebbtv.se/w/gZ1d5e9C4fDEmuZxweWVYC

 8. Göran skriver:

  Till alla de som tycker att frihet är löjligt, så kan jag bara säga att 99 % av dem är anställda av folk som drar fördelar av frihet.

  Det finns en organisation i USA som heter ”Campus Reform”. De brukar göra videos där de intervjuar studenter om olika åsikter, däribland vad de anser om socialism. Minst 90 % säger att det är bra och att de gillar idén om att fördela resurser (pengar med andra ord). Problemet som de inte förstår är att när man har fördelat resurserna finns det inga resurser kvar att fördela nästa dag. Med andra ord, nästa dag är vi alla lika fattiga.

Kommentarer är stängda.