Mycket stora frågetecken kring corona och vaccin

När vi nu närmar oss ett och ett halvt år med coronapandemin återstår fler frågor än svar.

Är det verkligen något nytt virus?
Inget virus har isolerats. Sju amerikanska universitet stämmer CDC, deras smittskyddsinstitut, för att de lämnat 1500 prover till analys och de innehöll inte ett enda Covid 19 virus. Det var mest säsongsinfluensa A och några B.

Nobelpristagaren i kemi 1993, Kary Mullis, som fick pris för PCR-testet säger att testet inte alls är lämpligt för att konstatera Covid 19 och att man kan få vilket svar man vill på den frågan beroende på hur många cykler man kör testet.
PCR-testet innehåller det starkt cancerframkallande ämnet etylenoxid, nyligen uppgraderat till 30 gånger farligare än tidigare.
Varför uppmärksammas inte dessa uppgifter om PCR mer? Varför stoppas inte tester med PCR?

Överdödligheten syns i princip inte i statistiken, varför det?
När ska vi få klart besked om skillnaden mellan död i Covid 19 och död med Covid 19?

Efter mer än ett år med hög smittspridning har vi ännu inte kommit i närheten av flockimmunitet. Varför inte det? När gör vi det om vi avstår från alla coronavaccin?

Vaccin av typen mRNA är inte vaccin på samma sätt som Louis Pasteurs klassiska kokoppsvaccin mot smittkoppor. Där namnet vaccin kommer från latinets vacca för kossa. Båda kan sägas vara immunisering, men där vaccinet ger immunisering via en försvagad, i princip en steril variant av smittan som aktiverar kroppens immunsystem. Medan coronavaccinet introducerar en genetisk kod som förändrar den genetiska uppsättningen i mottagarens immunförsvar. Oklarhet råder om genmanipulationen kan sprida sig till hela kroppen.

Varför är verksamma lindrande medel mot Covid 19 förbjudet att ordinera? Dit räknas Hydroklorokinin (HCQ), Remdesivir, Heparin, Kortison/Dexametson, Kolkicin, och några andra ämnen samt vitamin C och D, samt mineraler som magnesium.

Varför anses det nödvändigt att vaccinera hela världens befolkning mot ett virus som 99,99% av befolkningen överlever med små till lindriga besvär?

Medicinska experter, både i Sverige och övriga världen är djupt oeniga på i stort sett varenda punkt rörande Covid 19, exempelvis nyttan med masker eller nedstängning. Detta redovisas inte i statsmedia, varför inte det?

Varför vill man införa ett resepass för folk som vaccinerat sig men inte för de som haft smittan och har antikroppar? Nej, något vaccinpass är det inte. Det är gamla ofria tiders resepass, alltså tillstånd att röra sig utanför hemorten.

Varför kopplar politiker ihop pandemiåtgärderna med det fiktiva klimathotet och menar att folk har vant sig vid ofriheten och nu kan världen fortsätta in i klimatdiktaturen utan folkliga protester? Varför blir det så lama protester mot sådana propåer?

Att totalitära stater gärna passar på och inskränker sitt folks friheter med hänvisning till viruset kan man förstå. Men varför gör regeringarna i de demokratiska staterna det? Varför gör inte folk revolution mot det?

31 januari i år, 87.000 sköterskor och läkare protesterar och säger att det endast är vanlig influensa!

”Staten är en institution som drivs av ett band mördare, plundrare och tjuvar, omgiven av villiga bödlar, propagandister, sykofanter, bedragare, lögnare, clowner, charlataner, godtrogna offer och nyttiga idioter – en institution som smutsar ned och förstör allt den tar i.” Hans-Hermann Hoppe

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

19 svar på Mycket stora frågetecken kring corona och vaccin

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Ryktena berättar att Löfven har lovat att komma med en fullständig och sanningsenlig redogörelse för den så kallade ”pandemins” härjningar bland svenska folket, MEN FÖRST EFTER NÄSTA VAL.
  Om det blir något, socialisterna är desperata.
  Tack Mats, frågor som jag ställt till min omgivning vid många till fällen men blivit avfärdad för att jag inte är ”medicinskt sakkunnig”. Ursprungen på landsbygden förvärrar närmast en avvikande uppfattning.

  • Thomas skriver:

   Med numera drygt femtio år av erfarenhet av djurhållning inom lantbruket så kan jag konstatera detsamma.. De enkla ”råd” jag ger mig själv och de som jag kan diskutera med utgår från erfarenheterna från djurskötseln.. En ”modern” storskalighet, med rationella specialistfunktioner ger snabbare smittspridning av allt möjligt. Små besättningar (kreatur) som det var fram till 1970-talet, minskade t.ex. smittspridningen av ”mul och klöv-sjukan” på 1950-talet då man bara ställde in djuren medan smittan drog genom dalen.. och bara hälften av besättningarna blev sjuka.. Idag räcker det att – en – besökare, anställd eller egenföretagare gör ett enda litet misstag för att hundratals djur skall bli smittade av diarrevirus eller något sådant. Så att träffa någon i affären eller utanför och prata litet, som man alltid gör, innebär inga problem, men att trängas i buss eller tunnelbana är något helt annat… (En del fixar sin malariamedicin och har det i reserv, sedan får överheten tycka vad de vill.. har jag förstått) Förresten.. I den globala situationen så är frågan om det är ekonomin som styr eller politiken.. det är nog ungefär samma situation som före år 1350, att den lokala politiken var underställd en ”global” ekonomi, (Hansan för vår del), och politiken tog över efter pesten där vår Gustav Vasa var ett klart bevis på händelseförloppet.. Frågan är dock, är dagens ”pest” äkta eller en propagandagrej..

   • Anders Rydén skriver:

    Det är bara att se vad som händer med burhönsen nu för tiden.
    Ett ganska stillasittande liv där det enda de ska göra är sitt jobb och därefter inte vara till besvär.
    Tänk på det nästa gång ni åker förbi ett höghusområde.
    Tänk på burhönsen där.

 2. Göran skriver:

  Nu räcker det inte med två sprutor utan en tredje måste tas. Är det indikation på att vaccinet inte funkar?

  Observation i Israel:

  “Israeli researchers found people who received two doses of the Pfizer vaccine were eight times more likely to be infected with the South African variant, and people who received one dose of the vaccine were more likely to get the UK variant.”

  Angående flockimmunitet. För att det ska uppstå måste nog så många som möjligt och så fort som möjligt bli smittade.

  Angående PCR-tester. Kina påstår att minst 50 % av testerna visar fel. Andra studier visar att det kan vara upp till 97 % fel. Jag utgår ifrån att antalet döda i covid-19 är kraftigt överdrivet.

  • Jan Andersson skriver:

   Det dör ca 1000 personer i den vanliga säsongsinfluensan varje år. När ska någon skriva svarta rubriker om det? När man är gammal och skröplig så dör man till sist kanske av en struntsak. Inget att göra åt, så har det alltid varit. Men idag är ingen själv ansvarig för sin hälsa, det är samhällets fel när jag blir sjuk.

   Vi har verkligen haft en överdödlighet i covid-19, men den är inte i närheten av 15000, och förmodligen helt förklarlig om man beaktar den usla informationen till gruppen nyanlända invandrare som lämnats ovetande och som är trångbodda och med dålig näringsstatus.

   Information som lämnas kan inte anses som verklig information förrän mottagaren har förstått budskapet. Och våra myndigheter är usla på att informera.

   • Dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

    Överdödlighet på 5 år, men om man tittar på procent av befolkningen istället för absoluta tal och tar 2019 (0.86%) och 2020 (0.95%) tillsammans får man något lägre än normal dödlighet (0.90%) på 5 år.
    Tittar man på längre tillbaka ändras bilden betydligt. Det räcker med att man går till 2012 så var dödligheten 0.96%, alltså högre än 2020.
    Så sent som 2007 var dödligheten över 1%, och det har varit normalt, man hittar några gånger där dödligheten legat under 1% under 1900-talet, markant är att hela 50-talet ligger under 1%, men det är bara 1954 som har en lägre dödlighet än 2020 med 0.94%.
    Men då skall man samtidigt vara medveten om att 40- och 50-talet hade extremt hög nativitet, vilket säkerligen bidragit till att dra ned dödligheten under 50-talet. Det är dessa som blir gamla idag, och andelen befolkning som är 75+ har stigit från 1968 (första året som det finns statistik för) från 4.8% till 9.64% 2020. Andelen gamla har alltså mer än fördubblats sen 60-talet, vilket ju torde ha motsatt effekt idag och trycka upp dödligheten.
    Så, jag betraktar påståendet att vi skulle ha haft en hög dödlighet 2020 som ren och skär BS.

 3. Jan Andersson skriver:

  Folkhälsomyndigheten har famlat efter fakta att förmedla, regeringen har så småningom reagerat, med hur ska man tolka vad som gäller? Nyheterna i MSM basunerar ut vilka restriktioner som har beslutats, men är det verkligen sant att nu gäller stenhård efterlydnad annars följer kännbara straff (som i Norge). Nej om man undrat så var det bara rekommendationer, den svagaste åtgärden i skalan (efter Harry Hjörnes ledare i GP idag):

  Direktiv, restriktioner, regler och rekommendationer.

  Allt som sagts verkar vara på den lägstanivån. Och inte mig emot, svenskar bör, kan och vill ta eget ansvar i det mesta. Våra statliga myndighetets råd är inget att bry sig om, de är också på lägstanivån. Fakta för den som är intresserad och kan engelska finns på nätet.

  Regionerna kämpar för att vaccinera alla, och gör absolut så gott de kan med det vaccin och den petsonal som finns. USA har vaccinerat halva befolkningen, i Sverige har vi nått 20%.

 4. Jan Andersson skriver:

  Boten mot corona liknar på ett sätt problemet med rostiga bilar: staterna försöker skapa immunitet genom att tvinga fram rostfria bilar. Medan alternativpressen är full av indignerade råd om hur man bäst lagar rost på sin bil när den redan har uppstått.

 5. Jan Andersson skriver:

  https://youtu.be/K3odScka55A

  Intressant info med slutsatsen att alla vaccinfabrikat med marginal uppnår det uppsatta målet: att ingen ska dö av covid-19. Målet har INTE varit att man INTE ska kunna bli smittad eller bli sjuk. Pfizer och Moderna har gjort sina tester tidigt i USA, andra i Brasilien eller Sydafrika med andra förutsättningar, annan folkstam, större allmän spridning, muterade virus, etc. Resultaten är inte jämförbara, men det spelar ingen roll för man redovisar i media inte det som har någon betydelse i sammanhanget.

  Så vaccinerna har därför ingen stor inverkan på smittspridningen eller antal sjuka, däremot (om man insjuknar) blir förloppet mycket lindrigare och kräver inte sjukhusvistelse. Antalet mycket gamla och spröda som dör av sjukdomen minskas till nära noll.

  Om man ser på vaccineringen på detta sätt och som det var tänkt, faller alla bitar på plats och allt blir begripligt.

  Vi måste fortfarande och under en längre tid hålla avstånd och tvätta händerna. Däremot kan vaccinerade umgås igen utan att riskera att någon i sällskapet hamnar på bårhuset, eller ens sjukhuset.

  Synd bara att media fortsätter att banka på rutorna, och att FHM inte kan informera.

  /Janne

 6. Åke Sundström skriver:

  Tack Mats för intressant info och Jan nu senast för en till synes rimlig slutsats. Över alltihop vilar Hans Hermann Hoppes drapa om staten – speciell den svenska skulle man möjligen vilja tillägga – som allt eländes upphov och maskineri.

 7. Göran skriver:

  När tar man normalt en form av test för att konstatera något fel? Jo, det görs för att stärka en diagnos. Vad gäller covid-19 tar man tester utan att det finns några symtom och de flesta tester visar fel.

  Gamlingar som dör diagnostiseras att ha covid-19 även om det inte finns några symptom på att de har covid-19.

  • Åke Sundström skriver:

   Förvisso, men du kan inte bortförklara att ett stort antal äldre på vårdboenden – många tusen, kanske bort emot halva antalet döda i covid 19 – fallit offer för en oförlåtlig brist på skyddsutrustning, ett rent administrativt schabbel. Utan att någon – i varje fall hittills – ställts till svars. Men med regeringen och regionstyrelserna som politiskt ansvariga.

 8. Mats Jangdal skriver:

  Som flera av er gett exempel på. 1. Man vill inte ha ett vaccin som avskaffar Covid 19, man vill ha ett vaccin som lindrar för stunden och måste tas om och om igen. Det tjänar man pengar på. 2. Man vill kontrollera befolkningen. Det gör man dels genom att inte bli av med smittan, dels genom ständigt skrämmas med den, dels genom lagstiftning som inte vore möjlig utan hotbild. 3. Man bryr sig inte så mycket om vad som är sant eller falskt, vetenskap eller tro, så länge 1 och 2 uppfylls.

  • Åke Sundström skriver:

   Inte självklart eller bevisat att vaccinbolagen är så blint penningfokuserade. Det är regeringen som styr landet och har ansvaret för smittskyddet. Skjut i första hand på formellt ansvarig pianist!

   • Mats Jangdal skriver:

    Känns inte som den svenske pianisten kan läsa partituret eller ens är medveten om vare sig takt eller tonart.

    • Åke Sundström skriver:

     …och betyder vad? I vilket fall inget svar på den ställda frågan om bevisen för vaccinbolagens förmenta skurkaktighet.

  • Samuel af Ugglas skriver:

   Det är Hans Hermann Hoppes citat ovan som gäller. Medborgare som inte inser det får i all sin ynkedom acceptera att de förblir slavar.
   Riksnyheten i Danmark idag är vem som skall bestämma huruvida man kan blanda vaccin från resterna i två ampuller från samma ”batch”. Det kan ju vara olika Dna. Vem skall bestämma, Politikern eller medicinmannen? Politikern säger Nej, medicinmannen Ja.
   Holy Moses!!!

   • Åke Sundström skriver:

    Jo, Hoppes beskrivning gäller, men fel Samuel att skylla slaveriet på medborgarna, när ansvaret så tydligt vilar på våra politiska partier, som via partistöd, presstöd mm befäster vår parlamentariska diktatur. Mest anmärkningsvärt förstås att även partier som kallar sig liberala (eller t o m libertarianska?) supporterar vår svenska Storbrorsrepublik.

    Visst, Mats parti KLP nafsar belätet i hasorna men orkar inte ens producera ett slagkraftigt valmanifest. Och den partilösa intelligentia som likt visans flickor borde ”höja sina röster för att höras”, hukar i stället under maktapparaternas piskor. Enstaka undantag ändrar inte den slutsatsen.

 9. Mats Jangdal skriver:

  Max Lundqvist har skrivit en utförlig och bra frågelista om pandemin.
  https://newsvoice.se/2021/05/max-lundqvist-vaccinationshysteri/
  Han pekar även ut starka ekonomiska och politiska intressen som vill avhända oss vårt naturliga immunförsvar. Det är förräderi mot mänskligheten med andra ord!

Kommentarer är stängda.