Covid-19 viruset

Viruset
Är droppburet
Är luftburet
Fäster på vissa ytor
Finns inte
Kan inte identifieras
Men vi vet säkert att det finns en delta-mutation
Är en naturlig mutation på fladdermöss
Är en lab-produkt, kanske ett biovapen
Är inte farligare än den vanliga säsongsinfluensan
Den vanliga säsongsinfluensan har inte dykt upp vare sig 2020 eller 2021
Spikproteinerna på viruset är ofarliga
Det är spikproteinerna i vaccinet som är farliga
Den som tagit vaccinet är inte skyddad
Den som tagit vaccinet kan fortfarande vara smittspridare
Alla måste vaccinera sig
Det är emot både Nürnberglagarna och EU-lagar att tvinga någon att ta vaccinet
Kan stoppas med en enkel tygmask
Kan inte stoppas ens med en avancerad mask
Flockimmunitet är säkraste sättet att få stopp på spridningen
Är spritt i stora delar av befolkningen och sprider sig snabbt
Därför måste alla friska människor låsas in
Totalitär politik är enda sättet att skydda medborgarna och samhället
Megamiljardvinster till big farma säkrar näringslivets överlevnad

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 svar på Covid-19 viruset

 1. Jan Andersson skriver:

  Samma lista kan med små ändringar användas för klimathysterin och migrationen också.

  • Göran skriver:

   I princip kan listan användas på vad som helst.

  • Thomas skriver:

   När jag var hos vårdcentralen i mars 2020 och kollade blodtrycket, så menade jag att detta var en parallell till pesten 1350, för ”detta är inte en vanlig flunza”.. läkaren stämde då in med att ”detta är inte en vanlig flunza”…

   Allting går bara så mycket fortare än på 1300-talet.
   Eller inte…?

   En köldperiod i början av 1300-talet skakade om samhället..
   Ett teknisk max hade uppstått med den tidens jordbrukssamhälle..
   Ekonomin stannade upp på 1340-talet..
   Pesten anlände år 1350.
   Och samhällskraschen gick igång och allt förändrades.
   Man byggde inga nya hus på hundra år..
   Platser där man insett att det var mycket aktiviteter – före år 1350 – har ibland ännu inte kommit tillbaka i aktiviteter…

   Samma schema nu.. fast för oss i Sverige började krisen på 1980-talet med högränteperioden, vilket tvingade byråkratin (S) att söka sig till Bryssel..
   Allt handlade om en anpassning till Bryssel..
   2001 (9/11) så brakade det ihop ordentligt när västvärldens fall blev tydligt…
   2008 (Bankkraschen i USA) blev steg två…
   2019 (Repokrisen i USA) blev steg tre där vi nu är med i turbulensen…

   Att ett virus, eller något, låg i röret var nog förväntat om man funderar på Hollywoods olika undergångsfilmer som publika förberedelser, som t.ex: ”De tolv apornas armé”….

   Eftersom krisen är global idag så torde den enkla sanningen vara att vi kommer att få uppleva den största folkvandringen i historien.. Så ”håll i hatten” framöver.

 2. Göran skriver:

  Studie från Korea visar att bra skydd mot att få covid-19, får större problem av covid-19 eller att dö av covid-19 är fysisk träning. Bäst träning är styrketräning i kombination med aerobisk träning (träning där pulsen inte överstiger 120). Träningsdosen ska vara 500-1.000 minuter per vecka.

  Detta sänker riskerna med covid-19 upp till 95 % enligt studien som är gjord på 100.000 personer.

  Vilken lycka att det är precis så jag råkar träna.

  Samtidigt är högt blodtryck och fetma högsta riskfaktorerna.

  • ivarandersson skriver:

   Träning 1 till 2 timmar varje dag låter mycket för folk i allmänhet.

   • Rikard skriver:

    Hej.

    Beror helt på hur du lever Ivar. När jag bodde i asfaltsdjungel och betong-ghetton började jag gå på gym och var mot slutet före flykten från Malmö och sedermera Skåne uppe i ca 16h/vecka samtidigt som jag jobbade heltid.

    Det är en fråga om vad man väljer, och inte väljer – i stan.

    Som jag lever nu är fysiskt arbete i ett par tre timmar en förutsättning. Är det inte träd som ska fällas (och motorsåg i all ära, det är fortfarande en hel del som är tungt och slitigt och ibland åker storyxan fram för nöjes skull – Ståkkålmarna på semester får något konstigt i blicken; tanterna ser ut att ha andnöd och gubbarna biter ihop så valpfettet dallrar) så ska det skördas olika växter i skogen, finns hur mycket som helst som kan göras mat på, eller så ska landen skötas eller hö hässjas eller hönsen tas om hand eller vatten hämtas. Med mera, och snart nog börjar vintersporten… ploga gården och uppfarten för hand. Hurra.

    Den som är slängd i matte och har läggningen på det hörnet kan ju som en räkneövning fnura på hur mycket energi en man i övre medelåldern gör av med på att dra 250L vatten 500 meter, i ca 10 graders lutning uppåt, underlag grusväg. Fordon mjölkkärra på 25 kilo.

    Eller vattna med detta, 10L kannan, en kanna per hand, tills tunnan är tom.

    Eller ploga 500kvm från 30cm blötsnö. Eller kvista, barka och kapa 25 meter gran, och bära styckena ett par hundra meter till bilen.

    Det blir en Joule eller två tror jag. Och hur fet man blir är ett val, inget annat. Men du har ju inte fel avs. folk i allmänhet. En timme eller tre på att göra inget alls eller halva tiden på att läsa en utmanande bok, eller lära sig virka/spela kantele/snida träslevar/göra näverkontar/vad F*n som helst – nej men usch så jobbigt, när börjar Let’s Dance?

    Och jag har på allvar hört kollegor, akademiker med titel, med emfas hävda att ”en sund själ i en sund kropp” är fascism…

    Mot sinnets och kroppens entropiska förfall kämpar gudarna förgäves.

    Kamratliga hälsningar,
    Rikard, fd lärare
    PS Visst, jag kan också använda maskiner men jag ser hur gubbarna och pojkarna ser ut som gör allt med motor – nej tack. Som spädgrisar som götts för slakt, med passande personlighet, och kvinnorna har armar där fettet på överarmen hänger som en muff över armbågen – nej, nej, nej. DS

    • Jan Andersson skriver:

     Inom fysiken är arbete bara när något lyfts, för att lyfta 75 kg en meter på en sekund går det åt en hästkraft… låter som du är i närheten av det ganska ofta?

 3. Göran skriver:

  Om vi vet att högt blodtryck och fetma är hög riskfaktor vid covid-19 hur kommer det sig då att så kallade hälsomyndigheter inte har gjort något åt det. Teoretiskt skulle alla fetma och det mesta av högt blodtryck ha kunnat elimineras under den tid vi har haft covid-19.

  Med andra ord. Lägg ned alla myndigheter som håller på med att låtsas att de håller på med hälsa. När de råkar ge några råd burkar de oftast vara helt galna i alla fall.

  • Jan Andersson skriver:

   1-2 timmars fysiskt aktivitet låter mycket, men inte 4-5 timmars TV-tittande. Om svenskarna under arton-, sjutton- och sextonhundratalet visste hur vi lever nu så skulle de häpna över vår passivitet på alla nivåer.

 4. Samuel af Ugglas skriver:

  Släpp fram alternativen – Vaccinerna fungerar inte! Lars Bern i Fjärde Statsmakten 97
  https://swebbtv.se/w/5660b284-d353-49c9-b83a-d0fca0957f8b
  Lägg speciellt märke till moderaternas kommentar.

 5. Göran skriver:

  En studie visade att riskreduceringen med covid-19-vaccin var 0,74 %. Med andra ord verkar det helt meningslöst att vaccinera sig.

  En beskrivning av naturlig immunitet mot vaccinimmunitet. Naturliga immunförsvaret och då i första hand T-celler och B-celler kan känna igen ett helt virus medan mRNA-vaccinen bara ger en liten bild av ett virus. Jämförelse kan göras med att känna igen ett helt ansikte och då veta direkt vem personen är. Med mRNA-vaccinet får immunförsvaret bara se näsan och inte hela ansiktet och det blir svårt att veta vem personen är. Med andra ord. Vaccinen ger ett dåligt skydd i jämförelse med det naturliga immunförsvaret.

 6. Benny skriver:

  Inte nog med att ”viruset” har en massa otroliga egenskaper som spaltats upp ovan, viruset kan också räkna…Är du fler än åtta stycken vid ett krogbesök så blir du obönhörligen smittad och givetvis blir du smittad om du protesterar mot inskränkningar i din frihet av corona! Viruset kan tydligen känna om du protesterar mot de regimer som vill ha lockdowns! Ja, se det är att smart virus vi har att göra med, klart intelligentare än politiker som exempel…

 7. Göran skriver:

  En sjuksköterska i USA hade följande skylt vid en demonstration mot obligatorisk vaccinering.

  Kan få covid-19: ovaccinerad och vaccinerad
  Kan sprida covid-19: ovaccinerad och vaccinerad
  Kan dö av covid-19: ovaccinerad och vaccinerad
  Kan dö av covid-19-vaccin: vaccinerad

Kommentarer är stängda.