Naturlig immunitet bättre – Sunt förnuft och kunskap bäst

Hur länge ska allmänheten acceptera bedrägeriet med virus, PCR-tester, förbud mot HCQ och Ivermectin, nedstängningar, tvång att ta mRNAvaccin? När ska Fauci hamna i fängelse och för hur länge? När ska allmänheten genomskåda MSM fakemedia, avsätta storljugande politiker, kräva makt och frihet åter till folket?

Exempel på ekonomiskt bedrägeri kring coronamediciner. Bedrägeri som även ger bedragarna stor makt, men allt kräver undekastelse av de nationella politikerna för att fungera. Frågan är varför de accepterar detta?

Fauci HQC

Visselblåsare hävdar att 50.000 amerikaner redan dött av vaccinet.

En ledande expert epidemiologisk expert, svensken Martin Kulldorff som undervisar på Harvard censureras av Twitter.

Vaccinet gör ingen nytta för de som redan haft smittan. Vaccinet är faktiskt ett biologiskt vapen, se nedan.

Det hela är en illusion, ett trick med speglar. En konst dessa intressen lärt sig från klimatalarmismen. Eller rättare sagt en utveckling av detta, eftersom redan vid tiden för Al Gores film En Obekväm Sanning, stod klart att klimathotsretoriken inte gav resultat så snabbt som önskades. Det finns inget nytt coronavirus, de är både kända och patenterade! David Martin berättar om patentgranskningar som avslöjar den långa uppmarschen för att kräva nedstängningar och tvångsåtgärder mot allmänheten, med hänvisning till en pandemi, och naturligtvis berika sig själva i processen.
Se till att stå ut med den tyska översättningen som vävs in då och då.

Så galen är makteliten och världen att Nancy Pelosi beordrar polisen att arrestera alla som påträffas i Washingtons regeringskvarter utan ansiktsmask. I Australien har polis och militär fått nya strängare befogenheter och nya order att bevaka masktvång, isolering och nedstängningar. Protester finns, men de är svaga, kuvade. I Frankrike har Macron hotat med liknande åtgärder, men där protesterar hundratusentals människor på gatorna. Allt medan svensk medströmsmedia håller tyst om de verkliga nyheterna från olika delar av världen. Allt medan en majoritet av medborgarna i de så kallat fria västerländska demokratierna varken tycks veta vad som pågår, vilket hot som nu sprids mot friheten, eller ens bry sig.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 svar på Naturlig immunitet bättre – Sunt förnuft och kunskap bäst

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Hur långt sträcker sig den ”socialdemokratiska” solidariteten?
  För socialisten är döden det avgörande momentet i alla deras handlingar.
  För socialisten är LIVET inte värt att leva!

  • Göran skriver:

   Det existerar ingen verklig solidaritet inom socialdemokratin. Det är bara ett ord som används för att få fåren att rätta in sig i ledet. Så gott som alla mina diskussioner med socialdemokrater eller fackföreningsfolk brukar sluta med att de säger att jag inte är solidarisk. Det är det enda de kan säga när de har slut på sina fabricerade argument so m de inte ens vet innebörden av.

   Vad jag har lärt mig av att tala med socialdemokrater är: tänk inte, utan följ bara. En socialdemokrat som är psykopat hamnar i ledningen för partiet. Resten är får som drivs av avundsjuka.

   • Benny skriver:

    En psykopat? De är ju ett helt gäng psykopater som styr sossarna numera, Svetsaren, Riksdvärgen Johansson och Ynkeman! Dessa tre skojare ljuger obehindrat hela tiden vilket är ett tecken på grav psykopati plus bristen på att bry sig om konsekvenserna för deras politik som kostat massor av människoliv på kriminalitetens altare! En annan fullblodspsykopat Annie Lööv hejar ivrigt på i bakgrunden!

    • Göran skriver:

     Hela regeringen är bara psykopater. Jag avsåg inte en utan att en person som är psykopat och socialdemokrat hamnar i ledningen både på riksdagsnivå, regionnivå eller kommunalnivå inom socialdemokraterna.

 2. Göran skriver:

  Rent logiskt ur sensationshysteri borde journalister kasta sig över detta eftersom det mesta av nyhetsjournalistik går ut på att vara sensationell.

  Hur många liv har Socialstyrelsen förhindrat att svenska läkare kunnat rädda?

 3. Thomas skriver:

  Var det inte någon som konstaterade att pandemilagen blir en konstant snart, ett sorts byråkratiskt axiom…
  Det tycks vara – Too late…

  • Benny skriver:

   Från Island meddelas att vaccineringen av hela folket inte hjälpt mot spridningen av corona och att ”nya” varianter hela tiden poppar upp! Man funderar tydligen på att införa restriktioner i årtionden!!?? Borde man inte i stället börja titta på de botemedel som finns och inse att vaccineringen är ett feltänk som bara förvärrat läget? Nu är det väl så på Island som alla andra ställen att Big Pharma har sina smutsiga fingrar i politiken?

 4. Göran skriver:

  Från flera länder kan man se statistisk att antalet fall av virussjuka sjunker mot sommarmånaderna och normalt ligger lågt och sedan stiger mot hösten igen. I år så stiger virusfallen i covid-19 under sommaren.

  Vad är skillnaden i år mot förra året? Covid-19 vaccinering skulle jag vill påstå. Nu tycker jag att det vetenskapliga samfundet borde undersöka detta. Den reaktion som tycks vara är att pumpa ut ännu mer av ett totalt misslyckat vaccin.

  Innan man tar sin tredje spruta kan man skänka en tanke till alla försöksdjuren som dog (inget har överlevt) av det vaccin du snart ska stoppa in i din kropp för tredje gången.

  Jag har skrivit tidigare att viruset kan skapa en överreaktion hos immunförsvaret – djuren dog av det – och det kommer många rapporter om att människors immunförsvar överreagerar.

  Jag såg en video om en kvinna som fått nervskador och knappt kunde gå på grund av alla nervryckningar. Lustigt nog kunde hon bli relativt normal om hon tog Ivermectin. Slutade hon ta Ivermectin, kom alla skakningar och svårighet att kontrollera kroppen tillbaka.

  Ivermectin är förbjudet i Sverige. Vad är det för en totalt värdelös läkarkår i Sveriges som inte protesterar mot detta? Om det är så att läkare riskerar sparken, vad gör då deras så kallade fackförening mot detta? Ingenting tycks det. Förmodligen är läkarnas fackförening helt köpt av Big Pharma.

 5. Samuel af Ugglas skriver:

  Undrar hur fackpamparna kommer att agera den dagen ”Löfvensocialisterna” tänker tvinga arbetsgivare att se till att alla anställda vaccineras.

 6. Benny skriver:

  Lars Bern har skrivit en kort redogörelse på sin blogg om corona och de verkliga orsakerna till vaccinkampanjen! https://anthropocene.live/2021/07/31/det-medicinska-etablissemanget-behandlar-fel-pandemi/
  Som vanligt är det inte de verkliga problemen som politikerna och media vevar på om utan de som ”husse” globalisterna har på sin agenda!

  • Göran skriver:

   Råd till unga är att skaffa sig kunskaper som gör dem oberoende av både arbetsgivare och fackföreningar. Nästa steg är att bygga upp ett ”dra-åt-skogen-pengar”, dvs. att kunna be vem som helst att ”dra-åt-skogen”.

Kommentarer är stängda.