Ode till våra barn och barnbarn

Dagens gästskribenter är Margareta Lundström och Christer Nilsson

Detta är en hyllning till dig för att du inte har böjt dig för påbudet, VAXXA! VAXXA!

Då har du överlevt den största psykologiska operationen i mänsklighetens historia, som har varit planerad sedan lång tid tillbaka. Inser du hur mycket tid, resurser, pengar och ansträngning man lagt på detta?

Man har studerat alla tänkbara sätt att manipulera, psykiskt påverka och tvinga dig. Man försöker demoralisera dig från alla tänkbara håll både globalt och i vårt eget samhälle. Man försöker smutskasta dig, skrämma dig och få dig att känna dig skyldig. Man vill utestänga dig ifrån och förbjuda dig att delta i för alla självklara samhälleliga och sociala aktiviteter och att resa. Man försöker muta dig. Man försöker förvirra dig och få dig att ifrågasätta din verklighet och ibland till och med ditt förstånd. Man försöker få dig att överge dina egna principer, värderingar och moral. Man vänder till och med nära vänner emot dig.

Nästan alla faller till föga för detta. Men inte du. Så luta dig tillbaka ett ögonblick och inse hur mycket du har fått utstå de senaste 20 månaderna. Ändå gav du dig inte! Du stod på dig.  Du står rak som en fri, stark och självständigt tänkande människa.

Margareta Lundström
Leg. sjuksköterska

Christer Nilsson
medicinhistoriker, författare

 

Jag illustrerar med en lånad bild som kan stämma till eftertanke för de vaccinationsfundamentalister som propsar på tvångsvaccination och vaccinpass.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Gästlistan och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 svar på Ode till våra barn och barnbarn

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Den bäst Julhälsningen vi kunde önskat oss.
  Tack för den.
  God Jul
  Samuel

 2. Göran skriver:

  När hela denna hysteri startade med bilder från Kina – som jag missade – och rapporter om smittade och döda, och ombyggnad av Stockholmsmässan till ”sjukhus” tänkte jag att detta kan vara något allvarligt, men några veckor senare insåg jag att det i princip inte vara något att bry sig om.

  Med hänsyn till den höga felaktiga positiva PCR-testerna så kan vi utgå ifrån att antalet döda på grund av covid-19 ligger som max mellan 1.000-2.000 personer.

  Läkemedelsverkets siffror för antalet döda på grund av vaccinet ligger lite över 300 personer. Med erfarenhet vet vi att vaccinskador och död är väldigt underrapporterat. Vi vet också att läkare i Sverige är väldigt obenägna att rapportera vaccinskador eller död och även att ens misstänka att en skadad person har fått skadan av vaccinet. Således kan vi räkna med att antalet döda på grund av vaccinet är minst 10 gånger högre än officiellt erkänt.

  Min slutsats är att fler personer har dött av vaccinet än av covid-19. Och fler kommer att dö. Att kontrollera detta är enkelt. Det är bara att se hur många per grupp som dör. Hur många ovaccinerade dör per capita av gruppen och hur många vaccinerade dör per capita av gruppen.

  Från Storbritannien rapporteras att vaccinerade personer under 60 års ålder har dubbelt så många hjärtinfarkter som ovaccinerade personer.

  Jag tror att vi kommer att få se att antalet döda i Sverige per år kommer att bli fler än 100.000 personer mot dagens snitt på runt 90.000 personer.

  • Thomas skriver:

   Självklart såg det illa ut när de första rapporterna från Kina kom…
   Hur pass illa var det?
   Krematorierna gick på högtryck… telefonabonnemangen bara upphörde… osv.
   Var detta en planerad och genomförd falsk flag?
   Inte var det lätt att förstå.. men då jag redan insett att världsekonomin dök som en sten – från en extremt hög höjd – så var det inte så konstigt om man helt enkelt släppt ut något för att dölja verkligheten – precis som vid 911…
   Det blev klart att en del blev riktigt sjuka, och en del inte alls.. som det brukar vara vid nya flunzor..
   Så tystnade Greta (utom i Glasgow) och då insåg man ju klart att hon var en del i den ekonomiska komplotten. Så allt är delar i the Greta Reset, Build Back Better…
   Klimatköret, Terrorismen, Coronahysterin och en havererad världsekonomi..

   • Göran skriver:

    Om det är några som borde ha märkt av pandemin så är det begravningsentreprenörer. Men inte fick de mer jobb.

    Dock kan en begravningsentreprenör i England konstatera att antal barn att begrava har ökat tio gånger sedan de började vaccinera gravida kvinnor.

    • Thomas skriver:

     Ja, det var då man började ifrågasätta hela vårdapparaten… Mengele tycks därmed varit en småhandlare.
     Hur lyckas man skrämma en global befolkning med ”Folk döör ju”…
     Fundera på det!

 3. Göran skriver:

  Om ni vill ha en liten bild av hur pass värdelös sjukvård vi har i Sverige kan ni titta på följande video om en vaccinskadad flicka som berättar om sin erfarenhet av sjukvården.

 4. Karl skriver:

  Vad ska illustrationen med USA:s karta visa på, menar ni? Florida är på plats 10 (av 50) på listan över antal covid-dödsfall per capita.

Kommentarer är stängda.