Den globala diktaturen rycker fram

Torbjörn Sassersson tar i Newsvoice upp ett ärende som kanske överraskar, kanske till och med chockar svenskarna. Han påstår att under det senaste halvåret eller så, har två män rest runt runt i Sverige för att bland oppositionella informera om och söka stöd för en statskupp i Sverige, med stöd från något eller flera icke namngivna främmande land.

Han påstår att han själv lyssnat på deras ”föresläsning” och intervjuat dem, men tvivlat på deras uppgifter och uppsåt. Hans tolkning är att det är ett svenskt inhemskt projekt för att locka oppostitionella; klimathotsskeptiker, vaccinmoståndare och andra att instämma, för att med den nya terrorlagstifningen kunna slänga all opposition i fängelse för mycket lång tid.

Detta hade jag inte hört talas om tidigare. Jag är alltså inte tillräckligt oppositionell, eller inte tillräckligt synlig i mina protester för att makthavarna ska lägga märke till mig.Men jag är helt enig med Torbjörn, detta är, om det ens är sant, en fälla liknande den som demokraterna gillrade i Kapitoleum den sjätte januari i år.

Var Lars Vilks ”olycka” startskottet för nästa steg i projektet att tillintetgöra all opposition i Sverige?

 

Jag har precis skrivit färdigt min roman om hur Sverige avdemokratiserats under efterkrigstiden. Det finns likheter, men också skillnader mot vad Newsvoice redovisat. Jag kommer att meddela här på Frihetsportalen hur man beställer bok när den finns tillgänglig, någon gång i januari.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Den globala diktaturen rycker fram

 1. Niklas skriver:

  Mats! Länken fungerar ej, eller om artikeln är censurerad/bortplockad.

  • Mats Jangdal skriver:

   Oj, då är den bortplockad nu! För känsligt kanske.

 2. Göran skriver:

  En artikel som handlar om motstånd mot vaccinationstvång och restriktioner:

  https://newsvoice.se/2021/12/upprop-mot-restriktioner-hot-mot-din-frihet/

 3. Thomas skriver:

  Ja, alltså…efter nyår så är det kanske bäst att hålla en lägre profil…
  Spännande tider.

Kommentarer är stängda.