Partiet Dominans

Varning för satir!

Välkommen till det nygamla partiet Dominans! Vår slogan är: Alla ska med! Nej, det är inte ett val, det är tvingande. Alla SKA med på vår kollektiva resa. Undantagna är endast de stay-behind operatörer vi lämnar efter oss i byråkratin, myndigheter och förvaltningar. De som ska se till att det är Dominans politik som gäller även om vi skulle tvingas bort från makten.

Dominans har en heltäckande politik, från vaggan till graven. Ingen ska slippa undan.

Dominans har den bästa solidariteten. Antingen är ni med oss eller så är ni mot oss.
De som är mot oss är privilegierade rika vita män, kapitalistsvin, rasister, nazister, fascister, högerextremister, nationalister, homofober, transfober, qanon, misogynister, klimatförnekare, vetenskapsförnekare, twittertroll, har fastnat i filterbubblan och åsiktskorridoren. (Fy fan vad vi hatar er!)
Hos Dominans är alla lika välkomna, alla har lika värde.

Dominans garanterar den bästa skolan, för optimal jämlikhet. Alla blir lika okunniga och hjärntvättade.

Dominans har tillförsäkrat Sverige komplett samarbete med islam i såväl Grå Vargarna som Muslimska Brödraskapet, via vår kristna organisation Tro, Vår Specialitet.

Dominans erbjuder den bästa välfärden som kan fås pengar, mycket pengar, dina pengar. Det är bara att ställa sig i kö och vänta på att det blir din tur.

Dominans är garanten för din frihet. Du ger den till oss för bästa förvaltning.

Staten är vår, i evighet, ammen.

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Partiet Dominans

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Vad är ”NYANS”?
  20 mandat i Sveriges Riksdag efter valet i September om inte Magdalena Andersson lyckas med att ställa in valet.

  • Göran skriver:

   Det är socialdemokraterna som garanterar bidrag till presumtiva nyansväljare. Så länge som socialdemokraterna garanterar bidragen så får de sina röster och socialdemokraterna lär vara största partiet.

   Den demografiska utvecklingen är även sådan att socialdemokraterna kommer att växa. Det spelar ingen roll att alla gamla gråsossar håller på att dö ut för åldersstrecket.

  • Mats Jangdal skriver:

   Rimmet dominans – nyans kanske blev missvisande. Min avsikt var att peka på det parti som dominerat svensk politik i hundra år. Att de är gynnare av nyans är en bisak, om än symptomatiskt.

 2. Göran skriver:

  När man gör satir av ett visst parti med Mats geniala text, så ser man väldigt tydligt vad som gäller eller hur tillståndet är.

  Det är som de tre små grisarna. Den som ser om sitt hus har strax alla andra boende i sitt hus. Det kan även jämföras med att man snart har andras fingrar i sin plånbok.

  På Frita tider har de idag en artikel om att demokratin firar 100 år i Sverige, satt från den tidpunkt då alla i Sverige fick rätt att rösta för intrång i andras plånböcker (https://www.friatider.se/sverige-firar-demokratin-med-fake-news)

  Globalisternas ”New World Order” och deras devis ”du kommer inte att äga något, men du kommer att vara lycklig”, kommer att basera lyckan på att hela befolkningen äter psykofarmaka. På något sätt måste den positiva påverkan på hormonsystemet som eget skapande innebära ersättas med något annat.

Kommentarer är stängda.