Öppet brev till alla vänsterpartier i Sverige och EU

Det vill säga i Sverige är det V, MP, S, C, L, M, KD och SD jag adresserar med detta. Ytterligare vänsterpartier finns utanför riksdagen och i EU-parlamentet, de flesta partier även där vänsterpartier.

Ja, jag räknar de så kallat borgerliga partierna till vänsterpartier. Det är de för att när de får makten har de ingen politik för att bedriva något annat än socialism. De kör på med samma politik som S och vänstersidan gjort i hundra år. De är nöjda med att låta facket topprida företagandet. De är nöjda med att låta tjänstemän med socialdemokratisk partibok eller sympatier i kommuner, regioner och statliga verk och myndigheter sitta kvar och genomföra sossepolitik fast det är de borgerliga som väljarna gett makten till. Måttet är rågat, men ni såg det inte komma.

Nej, det är inte borgerlig politik att ge upp 200 år av fred, alliansfrihet och egen försvarsförmåga. Det är inte mindre socialistiskt att ansluta Sverige till Nato eller ge amerikansk militär exklusiv tillgång till såväl svenska militära installationer som det svenska civilsamhället. Det är att ge upp Sveriges suveränitet för gott, ett landsförräderi. Måttet är rågat, men ni såg det inte komma.

Svensken vill ha frihet och rimliga villkor. När de åtta vänsterpartierna i riksdagen ger bort svenskarnas inbetalda skatter till andra länder, bjuder in dessa länders missanpassade underklass att komma hit och leva på frikostiga bidrag från svenskarnas inbetalda skatter, då sviker ni ert uppdrag. Ni ger svenskarnas demokratiska rösträtt till dem som inte är svenskar och inte ska ha den. Svenskarna har fått nog nu. Måttet är rågat, men ni såg det inte komma.

Ni går till och med så långt att ni i självgodhet utnämner er själva till den humanitära stormakten. Hur humanitärt är det att råna det egna folket, förstöra deras valuta och när folket protesterar mot era vansinniga extravaganser, då kallar ni dem rasister och nazister. Svenskarna är inte rasister när de kallar en neger för neger. Vi har inte bett om att ni ska importera slavskam från USA. Låt de behålla sina misstag och misshälligheter där borta. Nazisterna var nationalsocialister, en totalitär kollektivistisk ideologi, historiskt inte särskilt olik svensk socialdemokrati. Ni har förnekat det (1) i åttio år och trodde ni skulle komma undan med den lögnen. Men folket har vaknat, lärt sig och förstått. Ni såg det inte komma.

Det är lika illa med den från USA importerade sexismen som anser att det kan finnas oändligt antal kön och envar kan från dag till dag själv bestämma vad man vill kalla sig. Den som inte får som den vill kan lägga sig på golvet och skrika som en ouppfostrad unge, eller gå till domstol för att få rätt att kalla sig kränkt och därigenom tillåtas domptera andra. Svenska folket skäms å sina ledares vägnar för denna idioti. Vi går inte med på det längre. Men ni såg det inte komma.

Med den relativt milda virussjukdomen kallad Covid-19 växte hornen ut på alla vänsterpolitiker, ni ville tvångsvaccinera hela folket. Spärra in de som vägrade, kalla dem för psyksjuka och osolidariska. Men folket visste bättre, en majoritet tycks ha struntat i era diktat. Ni såg det inte komma.

Ni har i hundra år utarmat äganderätten (2, 3) och naggat den i kanten. Bit för bit har den ätits bort, med hundratals lagar och förordningar, som tillsammans med föreskrifter, policydokument och rent hittepå kan summeras till tiotusentals inskränkningar och hinder för svenskarna att besluta om sin egendom.

Med hjälp av så kallade NGO:s placeras besserwissers ut i samhället och debatten. De påstår sådant ni själva inte kan lansera som politiska förslag (4), för ni vet att det är lögn. Dessa agenter lanserar det nyspråk (5) ni vill ha för att kunna driva er agenda, de bejakar klimatlögnen (6). De hatar bilismen för den frihet den skänker individer och dess nödvändighet för vårt välstånd (7), naturligtvis under täckmantel att rädda klimatet, vara demokratiskt och jämlikt med mera. Folk har tröttnat på dessa lögner och övergrepp på människors frihet. Måttet är rågat, men ni såg det inte komma.

Med nyspråk har ni fått liberaler att tro att socialismen är det frihetliga, liberala samhällets hemvist. Med slagord om förändring har vanligt folk lurats tro att värnet om det bestående är något fult och kallar det konservatism. Med hjärntvätten i de små stegens tyranni har ni lurat i er själva och andra att om inte ni får ha makten är det inte demokrati. Det är över nu, ni är avslöjade som de makthungriga förvillare ni är, men ni såg det inte komma.

Ni har bedragit ett folk (8), vandaliserat deras land, skandaliserat deras protester. Tagit ifrån dem deras moral, förnekat och förlöjligat deras historia. Låtit importera kriminella element som med hot, mutor och våld infiltrerat staten och hela samhället. Ni hävdar med en dåres envishet att den som påtalar era missgrepp är antidemokrater som skadar riket. Folket vill inte ha er längre. Ni såg det inte komma, men ni har badbrallorna nere vid knävecken och era solbrillor kan inte hindra den avslöjande belysningen från att visa upp er i all er ynklighet!

(1) https://www.frihetsportalen.se/2016/02/liberalerna-gjorde-sverige-till-en-korporativ-stat/
(2) https://www.frihetsportalen.se/2012/09/samtal-med-makten-1/
(3) https://www.frihetsportalen.se/2015/03/polly-higgins-1-my-own-priorities/
(4) https://www.frihetsportalen.se/2012/06/sock-puppets-1/
(5) https://www.frihetsportalen.se/2012/12/kugghjulsverkstaden/
(6) https://www.frihetsportalen.se/2023/08/klimat-for-vetgiriga/
(7) https://www.frihetsportalen.se/2024/05/valstandets-grunder/
(8) https://www.frihetsportalen.se/2023/08/efterlamnade-sjalvmordsbrev/

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

27 svar på Öppet brev till alla vänsterpartier i Sverige och EU

 1. Lilian Weiss skriver:

  Suveränt formulerat.
  Tack

 2. Lilian Weiss skriver:

  Suveränt formulerat. Fantastisk analys.
  Tack

 3. Conny Lundberg skriver:

  Mycket bra skrivet = sanningen uppenbarad!

 4. Pingback: Öppet brev till alla vänsterpartier i Sverige och EU | ulsansblogg

 5. Jan Andersson skriver:

  För att inte bara protestera med att snacka, vilket ingen verkar lyssna på eftersom beslut efter beslut går åt rakt samma håll som förut ändå, vad gör man? Rösta i allmänna val? Hjälper inte alls. Höja rösten i tal och skrift? Hjälper inte alls.

  Jag vet vad jag skulle ha beslutat om för länge sedan, åtminstone tio år sedan:

  – stänga gränserna, och införa samma inpasseringskoll som i Japan och Kina: pass, pengar, vistelselängd och -plats, fingeravtryck, foto.

  – det hade lett automatiskt till att vi lämnat eller uteslutits ur EU, som är nästa viktiga steg.

  – totalt nej till militär inblandning i främmande länders intressen. Återställt eget försvar, absolut inget NATO.

  – Farväl och goodbye till WHO, WEF, och alla klimatpuckon.

  Nu kan vi andas igen och se framåt med tillförsikt.

  • Benny skriver:

   Jan, detta hade varit politik som gynnat Sveriges befolkning men det passar inte den globala makteliten som styr Sverige. Eftersom SD numera abdikerat från sin oppositionsroll så borde de flesta gamla som röstat på SD byta till AfS men jag tror de flesta fortfarande hoppas på SD och röstar på dem trots alla svikna löften. Man kan även misstänka att SD:s ledning utsatts för hot från främmande makt att räta in sig i ledet? Sverige saknar politiker av Orbans eller Ficos kaliber det är huvudproblemet! Den här löjliga skendebatten med ”trollkonton” är bara teater och politikerna i riksdagen kan knappt hålla sig för skratt när de lurar idioterna från media som tror det är på riktigt.

   • Göran skriver:

    Är inte så kallade NGO:er (Non-Governmental Organization) trollkonton eller trollorganisationer? Myndigheter finansierar NGO:er för att driva agendor som myndigheten inte själv kan driva.

    • Mats Jangdal skriver:

     Mycket bra jämförelse, ska komma ihåg den när det klagas på trollfabriker!

   • Jan Andersson skriver:

    Klarsynt! Ett av de viktigaste jobben i ett parlament ”prathus” är att diskutera sakfrågor där oppositionen skall opponera sig mot främst problemet kostnad/nytta och övermyndarskap/folklig frihet under ansvar.

    Utan opposition = inget parlament. Om alla tycker lika har vi fullfjädrad diktatur; myndighetspersoner fattar beslut om nya skattepålagor utan diskussion och vet att det kommer att funka. Många trafikregler är till exempel fullständigt onödiga. men vem ska nu säga det till en tråkig nörd till riksdagsperson som får en fjädet i hatten av sitt parti.

    Jag gissar att 17300 av 17333 bestämmelser för jordbruket också är helt överspelta.

    • Jan Andersson skriver:

     Kom på själv idag varför ingen opponerar sig i plenisalen – den var nästan helt tom idag när Gunnar Strömmer höll ett anförande. Inte ens hon som anmält att gå i svaromål hade kommit. De dagar jag inte gick till jobbet fick jag självklart inget betalt. Det måste börja gälla riksdagen också. Svenska folket frågar sig: varför de ska betala för en massa drönare som anser att frihet är att göra ingenting, medan det för de flesta betyder att anta utmaningar och jobba hårt med dem.

     • Göran skriver:

      Normal närvaro i riksdagshuset med omgivande byggnader är 3 dagar per vecka: tisdag, onsdag och torsdag.

      • Jan Andersson skriver:

       De har allså redan infört den kortare arbetstid som de vill att alla ska få nu. För att jobba är ju skit, utom för alla oss som älskar att jobba tre timmar övertid varje dag i veckan. Jag skojar inte, min yngste gick på Sveriges hårdaste högskola, men anmälde sig till en högskola till eftersom studietempot var ett sömnpiller och han vill ha fullt att göra när ändå studielånet tickade på…
       Skall det vara en mening med tillvaron eller inte? Klart aty det ska vara det, så sätt litet fart och rensa ut slöfockarna så att vi kan lösa de problem de skaffat oss och sedan tänka framåt igen på något roligare…

       • Jan Andersson skriver:

        Börja med gängkriminaliteten – börja med att införa en dag i veckan när polis och militär få skjuta skarpt på allt som liknar gängkrimialitet. Om de får död på fem i veckan utan påföljd borde det i alla fall avskräcka några från att bli rektyterade, och för de redan garvade spelar det ändå ingen roll – det är ändå döden att sitta inspärrad på livstid…

 6. Samuel af Ugglas skriver:

  I Vallentuna har en f d KD politiker redan avslöjat hur bråkdelar av valfusket utföres.
  https://samnytt.se/tidigare-kd-profil-larmar-om-felaktigheter-vid-fortidsrostning

  Mycket spännande om vi någonsin får uppleva hur man tänker hantera röstsedlar som SWEXIT väljarna lämnat ifrån sig till ”valfunktionärer”?
  Det svenska valsystemet från avgivande av röst till slutredovisning kräver REVISION.

  Mats, ditt inlägg ovan är bara underbart (inte feminist) att få läsa. Det innehåller så många detaljer på allt som drabbat oss men jag hävdar och kommer att hävda till sista blodsdroppen att den största olycka som drabbat svenska folket är och förblir det vulgärsocialisitiska uttrycket ”ALLEMANSRÄTT”. Uttrycket har dödat det SVERIGE som vi byggde.

 7. Göran Åkesson skriver:

  Ensidigheten i den politiska sfären kan förstås på flera sätt. Ett sätt är de politiska partiernas i Riksdagen nästan obefintliga representativitet räknat som antal medlemmar i förhållande till befolkningen, som är över 18 år. Om vi antar att alla dessa har rösträtt, vilket inte är korrekt, blir talet vid slutet av 2022 ca 3,3 %. Medlemsantalet minskar utom för V & SD. Av antalet medlemmar är det endast en liten klick personer som ingår i beslutskretsen betr. vilka som ska nomineras till valbar plats på partiernas listor vid val.
  Om partiernas ledningspersoner kan indoktrineras genom olika slags belöningar, som appellerar till deras fåfänglighet, blir det enkelt att genomdriva likriktning i valda personers politiska orientering. Likriktningen bestäms i slutändan av de organisationer som kan utfärda belöningarna.
  Detta är den effekt vi nu ser som resultat av det vi kallar ’demokrati’.
  Sett till latinsk och gaelisk/portugisisk språkbas betyder detta ’demoniskt styre’, en kanske adekvat benämning?

 8. Christian H skriver:

  Tack Mats för det avslöjande öppna brevet. Politikernas ynklighet är ställd utom allt rimligt tvivel. I mina ögon är de dessutom förrädare och jag kallar den tid vi nu lever i för förrädartiden. Samtliga partier har förrått sina ideal och tidigare väljargrupper. Partierna har sin bakgrund i att vara intressepartier för olika samhällsgrupper.

  Moderaterna (f.d. Högern) var från början ett parti för att ta tillvara företagarnas och andra välbeställdas intressen. Detta har nu svikits genom eftergivningspolitik till EU och klimatalarmistiska organisationer och lett till att många företagare nu drabbats av konkurser orsakade av de höga energi- och drivmedelspriserna. Många har nu sett sitt livsverk gå upp i rök p.g.a detta svek.

  Liberalerna (f.d. folkpartiet) hade sin väljarbas bland lärare och andra tjänstemän, samt bland frireligiösa. Liber betyder frihet på latin, men den frihet de nu predikar är friheten för den globala penningeliten att flytta sin pengar hur som helst för att de ytterligare skall kunna stärka sin makt på andras bekostnad. Dessutom ivrar de för att alla andra folk ska komma hit och leva på vår bekostnad, vilket hotar vår frihet. De är också ofta uttalade ivrare för olika förbud i syfte att uppfostra befolkningen, vilket är motsatsen till ursprungsidén. Ett klar fall av förräderi m.a.o.

  Centerpartiet (f.d.) Bondeförbundet var tidigare böndernas självklara partival, då de inriktade sig på att ta tillvara deras intressen. I takt med att antalet bönder minskat har de sökt sig till andra väljargrupper. Nu vill de attrahera storstadskvinnor, vilket är den grupp som minst av allt förstår sig på jordbruk och landsbygdsfrågor. Idiotin inom partiet visar sig också i deras val av partiledare. Demirok är muslim och växte upp i förorten Huddinge. Han är dömd för misshandel, då han utsatt en annan person för en s.k. dank skalle. Av hans våldshistorik kan man inte utesluta att han har vissa sympatier för islamistiska våldsverkare. Centerns svek mot tidigare väljargrupper är groteskt, då de genom sitt gröna flumpolitik verkat för högre diesel- och elpriser, vilket varit förödande för jordbrukarna.

  Socialdemokraterna har alltid varit ett naturligt val för arbetarklassen. För att stärka sin makt har de sedan lång tid sett till att locka hit lågutbildade individer från Jordens alla hörn. För detta har skattebetalare, som svenska arbetare, fått betala dyrt i form av höga skatter och dito kriminalitet. Många svenska arbetare bosatta i miljonprogrammens bostäder, har p.g.a. hot från invandrare tvingats flytta därifrån. Ett tydligt exempel är Rosengård i Malmö. Därifrån har inte bara svenskar, utan också invandrare från andra europeiska länder flytt. Många av dem bor nu på andra sidan om motorvägen och röstar nu på SD. Så blir det när korkade partistrateger får bestämma. Självklart är det ett solklart svek mot den svenska arbetarklassen.

  Vänsterpartiet (f.d. Kommunisterna) har haft som mål att genom våld införa en proletariatets diktatur och försvarat många blodbesudlade diktatorer som Stalin, Mao, Castro, Pol-Pot och andra. De har också varit svurna fiender till alla kapitalister. Nu har de lierat sig med ärkefienden, d.v.s. den globala ekonomiska krets av superrika miljardärer som vill avskaffa demokratin och ersätta den med en av dem FN-ledd diktatur. De har därmed svikit sina ideal å det grövsta.

  Miljöpartiet var från början ett parti som ville rädda en förstörd miljö, bo på landet, odla sina biodynamiska grönsaker och leva ett enkelt liv. Flummigheten var stor redan från början. Nu har detta parti sin väljarbas bland bortskämda storstadsbor, som lever långt från naturen och inte begriper ett skvatt om hur naturen fungerar. De har tvärtom tagit ledningen i att förstöra naturen genom att ivra för vindkraftsparker. som dödar miljontals fåglar, miljardvis med insekter, fördärvar stora naturområden och leder till ohälsa hos såväl djur som människor p.g.a. det lågfrekventa buller som vindkraften orsakar. Det är naturligtvis ett stort svek gentemot alla som anammade den gröna vågen och ville leva på landet.

  Jag beklagar att min kommentar blev så lång, men det är ju också många stolligheter jag tog upp.

  Göran Åkesson skrev om demoniskt styre. Det är en bra beteckning på vad som sker inom internationell politik.

  • Jan Andersson skriver:

   Lysande! Hela denna bloggsida skulle från idag sitta fastejpad på derad skrivbordsunderlägg och väljas som alternativ bakgrundsbild på deras onligatoriska laptops.

  • Mats Jangdal skriver:

   Nu föregrep du nästan min fundering om högerpartiernas förändring över hundra år. 😉

 9. villvaraanonym skriver:

  Jangdal skriver: ”Svenskarna har fått nog nu.”

  Jag skulle önska att han hade rätt.

  EU-valet blir en indikator på om svenskarna ”har vaknat, lärt sig och förstått”… tillräckligt mycket.

  Denna opinionsundersökning visar att så inte är fallet (jag antar att Jangdal tycker att SD är det minst dåliga av alternativen):

  2021-12-08 Svenska Dagbladet: ”Varannan anser att SD är ett rasistiskt parti”
  – Frågan som ställdes var: ”Anser du att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti?”
  – 50 procent svarade ja, 40 procent svarade nej och tio procent svarade ”vet ej”.
  – 53 procent av männen anser att partiet inte är rasistiskt medan endast 27 procent av kvinnorna håller med om det.

  Utfallet är sannolikt inte korrekt, därför att ”när folket protesterar mot era [politikerna] vansinniga extravaganser, då kallar ni dem rasister och nazister”, varför folket röstar så som de gör (och troligen kommer att göra 9/6)…

  2016-01-27 Expressen Debatt, forskare vid Göteborgs universitet:
  – ”Hade KVINNORNA VÅGAT ÅSIKTSRÖSTA i lika hög grad som männen, utan att ta hänsyn till vad andra tycker, hade SD enligt gängse väljarmodeller MED RÅGE VARIT SVERIGES STÖRSTA PARTI.”
  – ”Det visar sig nämligen att män och kvinnor inte alls skiljer sig särskilt mycket åt när det gäller inställning till invandring eller politiskt förtroende. Tvärtom visar undersökningar att kvinnor sympatiserar med invandringskritiska partiers budskap i samma utsträckning som män.”

  … på grund av denna rädsla…

  2018-08-15 DagensArena.se (”radikal, progressiv idégrund”), Anna-Lena LODENIUS (journalist, författare, föreläsare):
  – ”Dessutom är kvinnor känsligare för vad omgivningen tycker och RÄDDARE för att väcka ogillande.”
  – ”Även om KVINNOR har delat SD:s åsikter har de inte alltid velat gå ut med att de gillar ett parti med rötter i NAZISTISKA miljöer som ofta stämplas som RASISTISKT.”

  … (en rädsla eller obehag) som är skapad via/av Media (den part i samhället som ’bestämmer’ vad som är offentligt/officiellt rätt och fel åsikter)…

  (inför Riksdagsvalen)
  2010 ­Expressen Ledare: ”Rösta nej till hatet”
  2014 Aftonbladet Ledare ”Enbart rasister bör rösta på Sverigedemokraterna”
  2018 Expressen: ”Hundratals kändisar i upprop mot SD”
  2022 Dagens Nyheter Ledare: ”Amanda BROBERG: SD:s rasism ligger inte bara i rötterna, om den ständigt skjuter nya skott”

  … vilken (Media) tycks ha påverkat även de bästa/mest vakna:

  Jangdal skriver: 1) ”Ytterligare vänsterpartier finns utanför riksdagen och i EU-parlamentet, de flesta partier även där vänsterpartier.”; 2) ”ni ville tvångsvaccinera hela folket”.

  1) Europeiska unionen (EU) har inget parlament (de/det har en församling), bara nationer man har ett, i vilket lagar stiftas och från vilket nationen styrs (vilken skickar ett fotbollslag till VM; det kan inte EU göra):
  – Svensk ordbok (SO): [parlament] ’högsta beslutande församling i ett land, som representerar hela befolkningen och tänks ut­trycka folkets vilja’.

  2) De är inga vaccin, då dessa inte skyddar mot infektion (de var inte framtagna för att ha den funktionen, p.g.a. tidsbrist, varför de inte testades för detta):
  – Svenska Akademiens ordlista (SAOL):
  VACCIN: ’preparat som till­förs kroppen för immunisering’;
  IMMUN: ’o­emottaglig för smitta; äv. bildl.: ​hon var immun mot alla övertalnings­försök’.

  Avslutningsvis, tror jag att svenska folket måste få det betydligt sämre (på alla sätt och vis) innan de reagerar och agerar (protesterar), till exempel att öppet stödja (t.ex. opinionsbildning under fikarasten) och rösta på alternativen, t.ex. Alternativ för Sverige (AfS) och Medborgerlig Samling (MED).

  Det är trots allt deras ansvar hur riket styrs: –Regeringsformen (RF) 1 kap. 1§: ”All offentlig makt i Sverige utgår från folket.”.

  PS
  Jag tror inte att ”alla vänsterpartier i Sverige” kommer att ta till sig av kritiken/lyssna på Jangdal (oaktat olika tolkningar av verkligheten) då de förmodligen kommer att känna sig missaktade (och förolämpade), likt barnet, som alla har något kvar av inom sig.

  • Göran skriver:

   Vad är egentligen problemet med att rösta på SD och på fråga säga att man röstar på något annat parti? Det verkar mer som om man skäms om man inte har röstat på SD.

   Sverige har för lite rasism. Mer rasism och problemen i Sverige minskar. Vi svenskar ska inte behöva skämmas för att vara rasister när inga andra folkslag eller utlänningar gör det.

   Angående vacciner. Det finns inga vaccin som är testade att de fungerar. En sådan test går inte att genomföra rent etiskt. De så kallade tester som det hänvisas till är bara humbug.

 10. Mats Jangdal skriver:

  Bra påpekande om parlament, lagstiftning och nationsstatus!
  Att ”covidvaccinet” inte är ett äkta vaccin har jag påpekat varje gång jag fått chansen, alltså ofta. Om man ska kalla det är experiment, kemoterapi, medikament, behandling, eller något annat är en öppen fråga.
  Ja, SD är det bästa alternativet i riksdagen, men ändå för dåligt för att jag ska rösta på dem.

  Som jag ofta sagt, att rösta på det man inte vill ha, för att det man vill ha är otillgängligt, är lika fullt kontraproduktivt. Det hjälper inte att de andra alternativen i riksdagen är sämre, eller att kompisarna säger att din röst är bortkastad om du röstar på något utanför riksdagen.
  Hur ska politikerna i dagens system förstå att du vill ha något annat om du fortsätter rösta på dem?
  Du är här det retoriska du.

  • Jan Andersson skriver:

   Åkessons raseri över de påstådda ”trollfabrikerna” är väl en frisk fläkt i detta fullständiga stiltjebälte som kallas svensk politik, övertydligt nu överlämnad i knäet på EU och NATO. Vi har alltså slutat tänka själva, bekvämt men mycket osvenskt – förr tänkte och gjorde vi mycket på eget initiati; ibland blev det fel men oftast rätt och en förebild för de andra nordiska länderna som behövt draghjälpen. Det som blev rätt då är det enda vi har kvar nu, allt nytt är mest utländskt lull-lull som vi får betala dyrt för men som ofta är ren skit som inte alls passar Sverige och vårt sätt att tänka och arbeta de senaste tvåtusen åren. Idag är vi ingen förebild längre utan ett skräckexempel, och det vore ju klädsamt om något av detta debacel antyddes i partiarbetet. Det är bara Åkessons parti som är värt en röst ändå; alla de andra har i princip lämnat in sin avskedsansökan och gått hem i den fasta förvissningen att mutpengarna till media nu skulle göra jobbet.
   Latast tänkbara djävlar, och som saknar Åkessons engagemang helt. Se till att ändra tillbaka politiken, Åkesson, till den gamla effektiva och du har min röst i en liten ask.

   • Benny skriver:

    SD kunde varit i en guldsits om man fortsatt vara mot EU och Nato men man sköt sig i foten och gav efter? Sen om det beror på påtryckningar från Bryssel och Washington får vi väl aldrig veta om inte något drastiskt händer i västvärlden och folk åter kan tala fritt. Att det är farligt att utmana makteliten i väst visar väl attentatet mot Fico och många andra liknande händelser genom historien. Har en kollega, en gammal sosse, han kunde tänkt sig en röst på SD i riksdagsvalet om de fortsatt varit mot EU och Nato och det är nog många som tänker likadant inom vänstern. Men SD verkar vara nöjda med att vara ett 20% parti och visst har man det bekvämare som vindflöjel. Garanterat riskfritt och man slipper ha Säpo, CIA, MI6 i hälarna hela tiden…

    • Göran skriver:

     Om SD vore ett folkrörelseparti, dvs. ett parti som drev de frågor som medlemmarna vill och tycker, då kanske de skulle växa över de där 20 procenten.

     Det kommer aldrig ske någon förändring eller paradigmskiftning så länge folk röstar på partierna i riksdagen.

     • Jan Andersson skriver:

      Ja, det är nu anledning nog. Jag get inte fem öre för de etablerade partierna idag…

    • Jan Andersson skriver:

     Man ska alltså bli någon som skiter i konsekvenserna men håller rent bakom ryggen! Skulle bara ha varit kul att prova på!

 11. Samuel af Ugglas skriver:

  Nog det mest tänkvärda vi kunnat läsa på länge: https://www.epochtimes.se/gor-min-rost-mer-skada-an-nytta
  Säger bara, förklara för oss som inte vet, NÄR FRÅNTOGS SVENSKA FOLKET RÄTTEN ATT SPARKA KORRUPTA POLITIKER I ALLMÄNNA VAL?
  Den rätten har vi haft men inte längre, varför?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *