Kvinnors lögn mot män

Nu har två kvinnor i Västerås utnyttjat hysterin kring cykelmannen och anmält att de blivit antastade. Den ena 19 augusti och den andra 20 oktober. Båda har blivit avslöjade som lögnare.

Den första därför att hon bevisligen befann sig på en annan plats än den hon uppgav för polisen vid tidpunkten för den påstådda händelsen. Den andra har efter detaljerad utfrågning från polisen, som vid tiden för den påstådda händelsen gripit den man som de tror är cykelmannen, erkänt att hon grälat med sin exman och därför gjort en anmälan mot män.
Fattar inte dessa kvinnor att de dels skapar problem för sig själva. Det är brottsligt med falsk anmälan. Dels att de skapar problem för alla andra kvinnor att bli trodda. Dels skapar problem för alla oskyldiga män.
Ska vi börja tala i svepande generella termer om kvinnors lögner om män? Detta är inte de första exemplen på kvinnor som ljugit om våldtäkter och våldtäktsförsök. Forskning visar även att vart fjärde barn inte har den far som kvinnorna uppgivit, 25% lögn!
Det går ju tydligen utmärkt att göra sig en politisk eller en journalistisk karriär, ja till och med en forskarkarriär, på att tala i svepande termer om mäns våld mot kvinnor. Skulle det fungera lika bra att göra karriär på att tala om kvinnors lögner mot män? Uttrycket mäns våld mot kvinnor, är som jag ser det, ett tydligt exempel på kvinnors lögner om män. Är det kanske rent av toppen på ett isberg, ett enormt underskattat mörkertal av alla kvinnors lögner mot alla män?

Det här inlägget postades i Jämlikhet, äldre text och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.