Om Gud vill och hängslena håller?

FN:s svindlarorganisation IPCC har en arbetsgrupp, WG3 som leds av Ottmar Edenhofer. Han var tidigare jesuit, ni vet ”ändamålen helgar medlen”. Påvens egen Special Op:s Force, om man så vill.
http://www.pik-potsdam.de/ipcc kan man läsa att han vill ta in fler ekonomer och NGO:s för att det ska bli mer tryck i klimatfrågan. Inte för att de kan tillföra något vetenskapligt. Men de vet hur man ska hantera opinion och politiker.
Bland de åsikter han för fram sägs att det inte är IPCC:s uppgift att utforma politik, men att de ska tillhandahålla underlaget för besluten. Vidare är klimatfrågan inte längre en miljöfråga, det är en fråga om att omfördela världens välstånd. Han vill även göra Potsdam och Tyskland till världens centrum för utveckling av klimatförsvaret.

Den som inte var paranoid tidigare kanske har anledning att bli en aning kallsvettig av sådana besked.

 

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.