Alla har könet emot sig

Sossarna ska välja ny ordförande, igen. Det är ett feministiskt och jämställt parti, påstår de. Tänker de hålla på sin egen regel om varannan damernas? Då kan vi räkna bort alla män i partiet. De har könet emot sig.

Om de inte bestämmer sig för en kvinna kommer vi att få höra att detta avsteg från principen om varannan damernas är en diskriminering, att kvinnorna har könet emot sig.

Det är sådan oformlighet i partiarbetet man riskerar att få när man vadderar sin politik med floskler och nyspråk. Alla sossar efterlyser någon som kan samla partiet på nytt. Hur ska någon, vem de än väljer, kunna göra det? För i en stor del av partiet kommer vederbörande att ha könet emot sig.

Kan det vara så att denna dogmatiska fokusering på kön är en av många orsaker till partiets kräftgång? Förutom deras i övrigt kollektivistiska och frihetsförnekande hållning då.

Det här inlägget postades i Jämlikhet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Alla har könet emot sig

  1. Samuel af Ugglas skriver:

    Socialism i den svenska tappningen är inte annat än att en maktgalen elit tar sina supportrar som gisslan för att främja en totalitär agenda. Piska, hot och förnedring används med stor framgång.
    Varför får t.ex. inte medlemmarna öppet nominera (vaska) fram en företrädare (bland damerna) för sitt så kallade parti?

Kommentarer inaktiverade.