Ner med tyrannen!

Den i Sverige (och Norge) så hyllade president Obama har stiftat en lag som ger honom (presidenten) rätten att hålla kvar fångar i Guantanamo för återstoden av deras naturliga liv, även efter de har friats av en domstol! Något liknande har vi inte hört talas om i västvärlden de senaste 200 åren, oavsett om de varit diktaturer eller demokratier.

Som senator hävdade Obama att president Bush var en brottsling som höll människor fängslade i Guantanamo utan rättegång. För det fick han Nobels fredpris omedelbart efter att han utnämnts till Bush efterträdare.

Men då blir det tydligen helt legalt att hålla friade människor fängslade på livstid. Har ni hört svenska MSM beklaga detta? Fox news videoklipp när Judge Napolitano berättar om detta har plockats bort från Youtube för att det innehöll olämpligt material. Skäms på tuben!

Det här inlägget postades i Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Ner med tyrannen!

  1. Samuel af Ugglas skriver:

    Får svenska skattefinansierade ”MSM” vittring på Ditt inlägg kommer Du att bli ”mobbad” som rasist men Du kan vara lugn, Du blir inte ensam!
    Undrar hur det slutar den dagen amerikanen fått nog?

  2. Samuel af Ugglas skriver:

Kommentarer är stängda.