Otur när de tänker

Somliga har otur när de tänker, eller bara otur. För det kan väl inte bero på oskicklighet?

När President barack Obama svor presidenteden för femtielfte gången stakade han sig, som vanligt. Nu hade han och domaren tränat ordentligt så det inte skulle bli samma huller om buller som förra gången. Men ändå lyckades han staka sig så att det inte framgick mer än att det var ”The United States of Am-hough-hough” som han blev president över.

I sitt installationstal utlovade han kraftfulla satsningar för att avhjälpa klimathotet.

Vilken otur då att hans mest furiösa klimatalarmist Dr James Hansen, direktör vid NASA-GISS strax innan gått ut och erkänt att klimathotet varit starkt överdrivet (pdf) och att deras modeller och prognoser inte varit tillförlitliga.

Äntligen! Är många beredda att utropa. Nej, inte åt Obama, åt att klimathotet skärs ned till rimliga proportioner. Ganska snart kommer det att ha lösts upp i tomma luften. Proppen är ur, sanning och redlighet om klimatet och vetenskapen kan åter få råda.

I bästa fall. Det återstår ju alla de som har investerat tungt i klimatneurosen och vill ha utdelning på sina investeringar. De kan i värsta fall sabotera verkligheten. I synnerhet om de får hjälp av Obama och Barroso.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.