Inte en konspriationsteori

IPCC är SPECTRE och Maurice Strong är Ernst Stavro Blofeld, Rajendra Pachauri blir då Emilio Largo. De tycks drivas av samma verklighetsfrämmande inspiration om ett ondskefullt världsherravälde som de parodiska bovarna i en bondfilm.

Den kanadensiska bloggaren Donna Laframboise är duktig på att gräva fram uppgifter om dålig klimatvetenskap. Här försöker hon få ordning på överdramatiserande narcissister med barnslig tro på sin förmåga att rädda världen. Lika hängivna som bovarnas hantlangare i bondfilmerna.

Som jag skrivit förut, världen är inte trasig. Den kan definitivt inte repareras av ett antal unga fanatiker som sökt sig till den akademiska världen i avsikt att bli indoktrinerade och examinerade för att bedra världen. Universiteten är ett av allmänheten gravt underskattat instrument för massiv likriktning.
Farliga människor i sin naivitet.

Eller som Einstein sa, Likheten mellan universum och människans dumhet är att båda är oändliga. Fast med universum är jag inte säker.

Vilken jättenota vi kommer att få betala när alla dessa devota klimatalarmister ska gå i kognitiv beteendeterapi för att komma över sorgen från sin förlust av mål och mening med livet.

 

This entry was posted in Klimatbluffen and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Inte en konspriationsteori

  1. allemand says:

    Hur institutioner som Södertörn tillåts överleva med den obehagliga distribution av nämnda element övergår mitt förstånd. Visserligen är mitt förstånd inte mycket att ha, men ändå.

  2. Errbe says:

    “dessa devota klimatalarmister” kommer alla att befordras till höga positioner inom det Politiskt Korrekta Etablissemanget. De har ju vänner de bytt många väntjänster med inom politiken.

    De kommer att sparkas, men alltid uppåt !

    Such is life. Orättvist.

Comments are closed.