NSU inför rätta

Vilket uttyds NationalSocialistisk Union, kallas i media för högerextremister, trots sin egen betitling som socialister. Anledningen är förstås att de kallar sig nationalister och att de är invandringsfientliga. Men det gör dem inte höger. De åsikter de för fram har lika gammal och lika stor hemortsrätt inom socialismen som andra vänsterriktningar.

Att nationalism och främlingsfientlighet inte är politiskt korrekt bland majoriteten av dagens socialister gör inte NSU till “höger”. Verkligheten är inte så enkel att allt som sossarna inte gillar automatiskt är höger. Lite högre analytisk förmåga än så har man faktiskt rätt att kräva av media och samhällsdebattörer.

Dessa nationalsocialister är alltså vänsterextremister. De utgör olika schatteringar av socialismen. När andra socialister kallar dem för högerextremister så är det egentligen ett uttryck för ett ideologiskt inbördeskrig inom socialismen, en släktfejd. Den dominerande falangen inom socialismen (socialdemokratin) vill inte på några villkor kännas vid nationalsocialisterna. Anledningen är naturligtvis judeutrotningen och den skam detta drog över socialismen. Innan dess framfördes liknande tankegångar även av de svenska socialdemokraterna, inte minst av de ideologiskt inflytelserika makarna Myrdahl.

Eftersom en majoritet av såväl lärare i svenska skolor som journalister i MSM bekänner sig till vänstersidan, är det inte konstigt att den falska högerbeteckningen kan reproduceras år efter år i den offentliga debatten. De flesta medborgarna har blivit avsiktligt vilseledda och manipulationen fortsätter ohejdat.

Rättegången mot Beate Zschäpe beräknas pågå minst ett år. Under denna tid kommer vänster-MSM frossa i att kalla henne högerextremist. Den som försöker korrigera beteckningen kommer sannolikt också stämplas med samma epitet.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på NSU inför rätta

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Det räcker med att antyda att en socialist är en tjuv så blir man stämplad som “nazze”.

 2. Åke Sundström skriver:

  Visst kan socialism vara stöld, men det är ju med socialismen som med alla andra ismer att de finns i ett otal varianter och att man därför inte kan påstå att alla socialister är tjuvar. Svenska socialister har väl hört till de mer godartade typerna, som sällan förordat ren konfiskation (fast det har hänt, förvisso). I högre grad har det handlat om att omfördela människors inkomster över tid, vilket är ett övergrepp, men inte riktigt av samma kaliber som ren stöld.

  I mina ögon är det värre att Alliansen så ostört kan få ägna sig åt stöld av andras egendom, via hyresregleringen. DEN stölden är klockren. Om detta tiger så gott som alla förmenta liberaler och även våra ekonomiprofessorer. Tystnaden om detta är nog en värre skandal än sossarnas omfördelningspolitik.

  Att enfaldigt folk kallar dig nazist får du ta med en klackspark, Samuel, men det kan hjälpa att uttrycka sig mindre kategoriskt och genast konkretisera sitt påstående.

  • Samuel af Ugglas skriver:

   En s*******t har begär till sin nästas egendom, det är skäl nog för mig!

 3. Åke Sundström skriver:

  Men du godkänner Reinfeldts konfiskationer? Har inte även han “begär till sin nästas egendom”? Skulle hålla med om vi enades om att ALLA politiska partier ägnar sig åt att överbeskatta medborgarna och försnilla en stor del av pengarna. Man bör också gör skillnad mellan extrema vänstergrupper, som tror på Marx och världsrevolutionen, och vanliga gråsossar, som också påstår sig vara socialister i någon ljummare mening, men samtidigt inser att marknadsekonomin är så överlägsen planekonomin att de inte ett ögonblick tvekar i det vägvalet. Därför blir det, vidhåller jag, en onödig och kontraproduktiv överdrift att generellt fördöma socialister som tjuva

Kommentarer är stängda.