American Sock Puppets

Gunnar Littmarck har hjälpt till att sprida budskapet om hur Sverige och EU håller sig med egna opinionspåtryckare, sock puppets, som jag skrivit om på Newsmill, efter Christopher Snowdons rapport och höga föredöme. Det har nu avslöjats att USA och Obama håller sig med samma verksamhet.

Van Jones var president Obamas chef för att skapa gröna jobb. När det avslöjades att han är hängiven maoist tvingades han avgå. Han har dock fortsatt sin gärning i Obamas tjänst. Via den ”gröna” påtryckarorganisationen Rebuild The Dream (RTD) har han inkasserat skatteförmåner för att lura ungdomar att kräva ”miljörättvisa” och ”klimaträttvisa”.

Jones har mer än väl uppvisat alla de karaktäristika för en ”vattenmelon” som James Delingpole beskrivit i sin bok med samma titel.

Samarbetet med EPA (amerikanska Naturvårdsverket) är omfattande. År 2012 betalade EPA ut $1,2 miljoner till 50 utvalda organisationer i direkt stöd för att dessa ska påverka myndighetsarbetet och spionera för statens räkning på lokala miljöbovar. Känns det igen?

Nu kommer Obama till Sverige i september för ett officiellt statsbesök. Den viktigaste anledningen uppges vara Sveriges solida arbete för klimatet och miljön. Det börjar bli dags att bli rädd på riktigt.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen, Miljö och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på American Sock Puppets

  1. Janne skriver:

    Besöket sammanfaller lämpligt med IPCC rapportens presentation i Stockholm. Man börjar nästan tro att det kanske är en konspiration på gång.

Kommentarer är stängda.