PK-ismen

Tintin i Afrika är numera verboten! Där förekommer ju gubevars “negrer” och de framställs på ett kolonialt nedsättande vis.

Barna Hedenhös upptäcker Amerika har plockats ut ur nyutgåvan av bokserien. Där kallar man “ursprungsbefolkningen” för rödskinn och rödingar! Huga! Dessutom skriker de ouuiiii! Får man visa en western med John Wayne längre?

Riksdagens förste vice talman den socialdemokratiska feministen Susanne Eberstein har sett till att en 300 år gammal målning av hovmålaren Georg Engelhard Schröder, föreställande gudinnan Juno, med blottat bröst märk väl! har avlägsnats från Riksdagshuset. Målningen förolämpade god feministisk övertygelse. Hon kanske delar politisk syn med Putin?

I det nya PK-landet, får man berätta blondinskämt där?

This entry was posted in Aktuella övriga ämnen and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to PK-ismen

  1. Samuel af Ugglas says:

    Du har missat något Mats. Det är den bildsköna Susanne Eberstein som skall upp och hänga på väggen naturligtvis, gärna vid sidan om en Gudrun Schyman.

Comments are closed.