Vänsterfascismen – Hatets kolportörer

Vilka är det egentligen som är de störande elementen i den offentliga debatten? Allt fler skribenter i såväl Sverige som USA börjar inse att det är vänsteraktivisterna som är fascisterna. Det är de som stör ordningen, det är de som är hotet mot det fria ordet. Det är de som kolporterar hatet i allt de gör.

Dessa vakna börjar också sprida den självklara kunskapen att nazismen, nationalsocialismen, var en vänsterrörelse, en korporativistisk rörelse av kollektiv samordning för statens expansion. Det var och är vänster, inte höger som man i 70 år med viss framgång försökt lura i oss. Som vanligt kan man lura alla människor någon gång och vissa människor varje gång. Men man kan inte ens i fråga om nazismen lura alla människor hela tiden.

Nu gäller det att hålla ut och envetet berätta sanningen. Arbete är nog bra för att göra människor fria, men sanningen är bättre! Det som aldrig upphör att förvåna är att så många människor ständigt är redo att låta sig luras av vänsterpropagandan.

 

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Vänsterfascismen – Hatets kolportörer

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Här ett bidrag som kan bidraga som en förklaring.
  When Did Fascism and Communism Become Fashionable Again?
  By Paul Austin Murphy September 5, 2017
  http://www.americanthinker.com/articles/2017/09/when_did_fascism_and_communism_become_fashionable_again.html

  • mats skriver:

   Inledningen på den artikeln, liksom Gillbergs inledande artikel i senaste numret av DSM beskriver samma fenomen av att socialisterna ständigt kastar fram nya ord och begrepp för att förvirra och behålla problemformuleringsinitiativet, som jag beskrev i ett inlägg 2012.
   https://www.frihetsportalen.se/2012/12/kugghjulsverkstaden/
   Fortfarande ett av de mest lästa och mest aktuella.

 2. Jan Suhr skriver:

  SD är inte heller högerextrema som till exempel Löfvén försöker lura i folk, SD är mer som sossar i gemen utan vänsterfalangen.

  • Göran skriver:

   Det är en korrekt iakttagelse. Det är bara att läsa SD:s program så inser man att de är socialister med helt vanliga konservativa arbetarideal som ska finansieras via skattsedeln och inte genom ett individuellt ansvar.

   Det om kanske avviker från övriga partier är att SD inser att saker och ting kostar och att pengakistan har en botten. Och, att det som håller ihop ett samhälle är en gemensam kultur.

  • mats skriver:

   Jag brukar kalla SD för vanliga gammaldags gråsossar.

 3. mats skriver:

  Många av de som är ute på gatorna och protesterar är unga. Unga är som bekant mer mottagliga mode och trender. Det syns inte minst i denna färska brittiska gallup.
  https://d25d2506sfb94s.cloudfront.net/cumulus_uploads/document/zc2c6t9xh2/TimesResults_170831_VI_Trackers_W.pdf

  Det gäller för vuxna att aldrig ge upp med att förklara historia, samband och individens eget ansvar.

 4. Lars Lindeberg skriver:

  Det bästa vore om du definierade ordet Fascism och vad som är Fascism, Mats!
  Hatet kommer från judarna, kommunisterna!
  Lenin uttalar sig och säger vi judar måste hata!
  Hatet har alltid kommit från dem! Från judar och kommunister!

  ”We must hate. Hate is the essence of Communism [Judaism].” –Vladimir Lenin, a Jew and Leader of the U.S.S.R. !!!

  Här är en bra definition på vad som är Fascism!

  Political radicals often shout, ”Fascist!”, ”Fascist!” at anyone who doesn’t agree with their views. The term is especially popular among college students. But do such people actually know what Fascism is? Have they studied it?

  Unfortunately, Fascism has an undeserved bad reputation. Regardless of this reputation, Fascism is a very sensible economic and social ideology. There are a few different ”flavors” of Fascism, but basically they all come down to the following.

  First and foremost, Fascism is an economic system in which a nation’s government plays a central role in monitoring all banking, trade, production, and labor activity which takes place within the nation. Such monitoring is done for the sole purpose of safeguarding & advancing the nation and its people. Under Fascism, the government will not approve of any business activity unless that business has a positive impact on the nation as a whole and the people of the nation – this is the axiom which determines everything within the economic aspect of Fascism.

  Fortsättning följer här!

  http://immigration-globalization.blogspot.com/2011/09/what-is-fascism.html?m=1

  Hela tiden försöks det att skylla på Fascismen när det i själva verket är ren kommunism!

  Eller hur!

  • mats skriver:

   Rätt naturligtvis! Jag har bara förutsatt att folk i allmänhet och mina läsare i synnerhet är så pålästa att de vet att fascism är en kollektivistisk korporativ ideologi som sätter staten före medborgarna, kollektivet före individen. Att den ”demokrati” som utövas under fascismen går ut på att samla all makt på en hand som är staten.
   Den italienska fascismen, som väl är det mest kända exemplet, var dock inte rasistisk. Där gjordes ingen skillnad på ras eller härkomst, så länge medborgarens agerande gynnade staten. Helt i linje med Deng Xiao Pings kända uttalande ”att det kvittar vilken färg det är på katten, bara den fångar möss”.

   • Lars Lindeberg skriver:

    Då inser du att det är kommunism du tar för fascism, eller hur!
    Kommunismen är det största hotet mot oss!

    • mats skriver:

     Det är ju det jag hävdat i mer än 40 år! Fascism och nazism är grenar på samma vänsterträd som kommunism och socialism.

Kommentarer är stängda.