Krigets första offer

Man brukar säga att sanningen är krigets första offer. Det gäller i allra högsta grad klimathotet. När började klimatkriget? Tar jag i för mycket när jag påstår att det började den 27 augusti 1858? Det var den dagen Edwin Drake lyckades få upp olja ur marken genom att borra sig fram till den. Det man var ute efter var olja som kunde raffineras till lysfotogen.

Men oljan, när den väl fanns tillgänglig i mängder visade sig användbar till mycket. Så mycket och så viktig blev den att redan 1868 proklamerade John D. Rockefeller att han skulle göra allt för att skaffa sig monopol på oljemarknaden. Familjen Rockefeller har sedan dess haft ett smutsigt finger med i spelet kring i stort sett varenda krig i världen. De har blivit rikare och skaffat sig mer inflytande varje gång. Skickligt har de utnyttjat sina tillgångar för att skapa sig maktpositioner.

När det stod klart att mellanöstern hyste de enorma oljetillgångar som där finns, var Rockefellers tvungna att ändra strategi. De kunde inte ens med smutsiga affärsmetoder och utpressning skaffa sig makten över den oljan. De behövde något annat, nämligen krig. För det ändamålet har de framgånsrikt manipulerat både amerikanska och andra politiker till att skapa förutsättningar för krig.

När OPEC på 1970-talet ville ha bättre betalt för oljan var det många länder som började se sig om efter andra energislag. Rockefellers var förberedda, via bulvanorganisationer som Romklubben och Bilderberggruppen letade man sätt att försvaga de stater som endast hade olja som exportvara. Rockefellers kunde försörja sig på lite av varje, inte minst krig, så dem gick det ingen nöd på.

När man slutligen kom på att kalla livets gas, koldioxid, för en förorening föll alla bitar på plats och kunde få inte bara en regering på sin sida, via FN kunde rockefellers få hela världens regeringar att bli brickor i deras spel.

När mellanöstern nu faller samman i krig och fattigdom har lögnen varit precursor i flera decennier. När dess befolkningar slagit ihjäl varandra och störtat sina regeringar, när de överlevande flytt till Europa och raserat den europeiska ekonomin och fått oss att tro att olja är ondskan själv, då kan Rockefellers lägga rabarber på hela branschen för en spottstyver. De nyttiga idioterna i miljörörelsen banar vägen.

Tillsammans med några andra industri- och finansfamiljer har de sedan möjlighet att styra utvecklingen i alla länder i stort sett i hela världen. Det gäller inte minst jordbruket och matförsörjningen. De har världens största krigsindustri och krigsmakt på sin sida. De enda som försöker hålla emot är Ryssland och Kina. Det som talar för Kina är deras stora befolkning och deras gamla kultur av att utveckla sin egen ekonomi. Det som talar för Ryssland är deras enorma naturtillgångar räknat per capita och Vladimir Putin.

Av de övriga BRICsländerna verkar Indien vara för kulturellt splittrat och sakna väsentliga naturtillgångar. Brasilien är redan för infiltrerat av de amerikanska intressena. Afrika är på väg att ödelägga sig själv med ljusskygga spelare i bakgrunden. Resten av världen? Dags att vakna upp och hjälpa sig själv. Börja med att vägra delta i den människofientliga bluffen kring klimathotet!

This entry was posted in Frihet, Klimatbluffen and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Krigets första offer

 1. Annika Åhnberg har fått pris…
  Jag påpekade då i JA.se att hon var en gammal avdankad kommunist som bytte parti för hon blev sidsteppad i kommunistpartiet.
  Senare blev hon direktör i Alfa en period.
  Jag frågade då en politikerkollega från Vänsterpartiet hur det kunde komma sig?…
  ”Hon har väl gjort dom nån tjänst…”!
  Jaså…

  Ja, min kommentar i JA.se är utsuddad…
  Sanningen är som sagt det första som stryker med…
  Särskilt i lantbrukets smörarsystem….

Comments are closed.