Tysk propagandaeffektivitet

När tyskarna bestämt sig en viss propaganda, då tar de i så det knakar. I tyska Bremerhaven har man byggt upp ett helt ”Klimahaus”. Nej det är ingen liten träkåk. Leni Riefenstahl hade varit stolt över hur pampigt de byggt. Där visar de med interaktiv media hur jordens klimat varierat från 3,9 miljarder år sedan och fram till år 2050!
De är minsann duktiga tyskarna, vilken precission, 3,9 x 1000 x 1000 x 1000 + 2050 år, inkluderande 35 år framåt i tiden. Av alla dessa år och mycket stora naturliga variationer inklusive kontinenternas förflyttning över planetens sfär, så fokuserar man på människans obevisade inverkan under senaste 100 åren.
Alarmisternas overifierade klimatmodeller gör sig naturligtvis bra som multimedia. Man kan ju se med egna ögon vad som händer på skärmen när man skruvar på parametrarna. På skärmen var ordet, sa Bill. Varken Måns eller Bull brydde sig om att kontrollera hur det ser ut utanför Klimahaus, i verkligheten.
Hemsidan finns med både tysk och engelsk text.

En person jag varit i kontakt med och som jag vet ogillar politik, tyckte jag var orättvis som kallade det för propaganda. Det vara inga pekpinnar, sa han. Mest trevligt beskrivande information om klimatzoner med mera. Propaganda, säger jag, den fungerar allra bäst när mottagaren inte uppfattar den som just propaganda. Istället för att översätta får ni läsa ett stycke själva.
Investigate the uniqueness of the planet Earth and the special role the human race plays in its history. Find out how scientists unravel the secrets of how the climate has evolved during the history of the Earth. Learn about the chief discoveries behind the current change in climate and observe the effects on the regions of the world and the people who live there. What message is there for us behind these man-made changes? Be inspired to personally reflect on the implications of this major theme.

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Tysk propagandaeffektivitet

  1. Calle Kabo skriver:

    Testkommentar

Kommentarer är stängda.