Folkets vilja

Nu brinner ett migrantboende nästan varje natt. I synnerhet när det är sådana som inte ännu tagits i bruk, men där de förbereds för migrantmottagande kan man misstänka att tänts på avsiktligt och troligen av svenskar som inte vill sådana i grannskapet. Kanske även svenskar som inte bor i närheten, men anser den förda politiken går emot folkets vilja, är redo att tända på. Nej, vi kan inte blunda för den desperation många svenskar känner inför den transformering deras samhälle genomgår. Jag kan inte försvara dessa bränder. Dessutom misstänker jag att när den gamla kåken är borta blir det enkelt för myndigheterna att besluta om att bygga en betydligt större byggnad på platsen. En byggnad som kan rymma betydligt fler migranter.

Men det finns ju centralt placerade byggnader som rymmer mycket folk och måste vara bekvämare än de tältläger som nu planeras. Varför inte inkvartera migranterna i Friends Aren och Globen. Fotboll och Bruce Springsteen kan vi ju klara oss utan. Namnet Friends Arena har ju dessutom redan det perfekta namnet för att markera symboliken i myndigheternas beslut.

Motståndet hos svenska folket är så tydligt att till och Washington Post noterar det. Givetvis ur ett vänsterperspektiv, men ändå.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Folkets vilja

 1. Ulf Hellbacken skriver:

  “Fotboll och Bruce Springsteen kan vi ju klara oss utan” är definitivt en utmanande tanke. Ett sådant drag skulle definitivt dra massvis med protesterande människor, inte kanske till arenorna, men förhoppningsvis till åhörarläktaren i riskdagen.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Det blir inga förändringar förrän asylanterna tvingar sig in hos hos Reinfeldt, Löfven, Batra m.fl. med eller utan kniv. Skattebetalarna beskyddar dem visserligen med våldsmän man kallar för “polis” men hur länge? Polisen vågar ju knappt röja upp i lägren kring Malmö!

 3. Thomas Gunnarson skriver:

  Då vi lever i ett feministiskt samhälle, enligt statsministern, så finns det egentligen inga erfarenheter av hur feministisk politik fungerar i ett sådant här läge.
  Så nog är det intressant.
  Vissa förändringar i attityden har skett efter IKEA-dråpet. Hos vissa grupper, vissa kvinnor.
  Men riktigt har nog inte det börjat röra på sig…
  Nästa steg blir då sociala nedskärningar i det offentliga. Och pensionerna..
  Vi bör ha i åtanke att det offentliga är just feministiskt prioriterat.
  Så kommer nedskärningar drastiskt ske där, innan kommunala skattehöjningar hinner balansera detta, eller räntehöjningar på grund av en desperat feministisk regering som inte vågar annat än att låna till problemet, så kommer något att ske…
  Sedan, när skattehöjningarna börjar slå igenom ordentligt då….

 4. Niklas skriver:

  Med samma argument skulle man kunna låta tiggare övernatta i diverse offentliga lokaler som inte används annat än på vardagar 8-17. Domstolar, kommunala kontor, diverse myndighetslokaler, diverse myndigheter och kanske även en del departement.

  Visserligen får ju då tiggarna snällt flytta på sig på morgonen när det ska arbetas i dessa lokaler, men då är det ju ändå dags för tiggarna att påbörja dagens tiggande.

Kommentarer är stängda.