PKU-registrets faror för totalförsvaret

Har i många år förundrats över hur man som myndighet kan ha så dålig koll på sitt fögderi som migrationsverket. Det vet i alldeles för många fall inte vilka som kommer, var de kommer ifrån, vilka de är eller hur gamla. Det kan vara begripligt att det kan vara så ibland. Men det är helt obegripligt att man då inte säkerställer att myndigheten säkrar en identifiering som inte kan förfalskas och inte missbrukas.

Jag avser här biometriska data så som fingeravtryck, näthinnescanning och naturligtvis DNA. Inte det ena eller det andra, utan alla tre på en och samma gång för varje individ. Dessa data knyts sedan till deras tillfälliga personnummer, det så kallade samordningsnumret som idag inte verkar samordna något alls.

Samordningsnummer och biometriska data ska vara tillgängliga för alla myndigheter som behöver kontrollera identitet, släktskap eller annat. Myndigheten ska inte behöva ett regeringsbeslut på att de får ta del av dessa data eller bevisa att de behöver dem, det ska räcka med att de begär dem.

Hotar det den personliga integriteten anser du? Alla svenskar har ett unikt personnummer som används för att hålla koll på oss i alla lägen, vad vi än företar oss. Alla svenskar födda 1975 eller senare får dessutom sitt DNA registrerat i PKU-registret vid födseln via ett blodprov som i regel tas inom en timme efter födelsen. Det innebär bland annat att inom kort är alla svenskar under 50 år, det vill säga den med stor majoritet vanligaste åldersgrupp som begår brott, finns i alla register. Det är också den åldersgrupp som i första hand kallas ut vid kris och krig.

Svenskarna är extremt lätta att kontrollera. Så lätta att det finns fara för att vi inte har en chans att försvara oss mot främmande makt. Vid en konflikt med utländska intressen är det troligt att de redan har full koll på alla svenskar, alldeles oavsett om dess trupper kommer för att invadera eller redan befinner sig här i landet.

Vår enda chans att ha något att sätta emot är att vi också vet exakt vilka de andra är. Åtminstone måste vi veta vilka deras agenter här är. Detta är viktigare för vår nya försvarsminister att kvickt åtgärda än att baxa oss in i Nato. Kan PKU-registret vara en del av det spioneribrott Peyman och Payam Kia dömts för?

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på PKU-registrets faror för totalförsvaret

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  När gjordes en TROVÄRDIG folkräkning senast?
  Vi och s k MYNDIGHETER har ingen aning om många som finns inom landets gränser.

 2. ivarandersson skriver:

  Vi har haft svängdörrar och vi vet inte hur många och vilka som bor här. Så blir det när man inte förstår konsekvenserna av sin politik. Gäller även elpriset som kommer att omöjliggöra Hybrit och andra elkrävande gröna fantasier.

 3. Göran skriver:

  Förr låg varje register över vapenägare på varje polisdistrikt och på papperskartotek. Anledningen var att en invaderande fiende inte skulle få eller få problem med att hitta vapenägare.

  Nu har vi ett centralt register i digital form över vapenägare. Att vi har det beror på att staten betraktar vanliga hederliga svenskar som ett större hot än en invaderande fiende.

  Det är uppenbart att socialdemokraterna vill ha bort vapenägare för att införa totalitärt socialdemokratiskt envälde. Även moderaterna vill få bort vapenägare, fast deras mål är ett globalistiskt totalitärt envälde.

 4. Thomas skriver:

  Vill man veta hur många vi är?
  ju fler desto fler att dela på samhällsskulden…
  ju fler desto högre BNP – totalt…
  ju fler med kommunal rösträtt desto bättre…
  ju färre desto mindre krav på fungerande bostäder…
  ju färre desto bättre arbetslöshetssiffor..
  Det är väl bara fantasin som begränsar värdet av okända totaluppgifter?

  • Göran skriver:

   Desto fler som delar på BNP desto sämre BNP per capita, vilket är ganska lågt för Sverige. Den siffran vill man nog inte ha sämre.

   • Benny skriver:

    Nä, Norge som har högre BNP än Sverige trots bara halva befolkningen jämfört med Sverige skrattar nog än värre än tidigare åt ”Sverigehistorier” haha! Vad ska man egentligen säga om det otroliga vanstyre som Sverige ”begåvats” med av olika regimer från rött till blått de senaste årtiondena? Det fantastiska är att många, framförallt kvinnor, fortfarande inte fattar hur illa läget är? Funderar på att köpa husbil om man snabbt måste evakuera från detta dårhus som kallas Sverige.

 5. Jan Andersson skriver:

  Ska sägas med släpig menlös stämma: ”Näää, vi har ju öppna gränser för det är JÄTTEFULT att hindra någon att åka vart de vill*.

Kommentarer är stängda.