Är Gud rädd på riktigt?

Jag tycker det är riktigt fult av klimatalarmisterna att ta människornas barn och barnbarn som gisslan i sin argumentation. De säger att vi måste rädda planeten åt framtida generationer. Om vi inte gör som de säger, förutspår de inte bara att ungdomarna får det sämre, de påstår att livet på Jorden är hotat. Hur kan de veta det, eller ens tro det?

Nu har klimatalarmisterna lyckats lura även Påven att tro på denna profetia. Hur är det möjligt? Varför lyssnar han på falska profeter? Har han inte läst sin Bibel? Där kan man i Lukas evangelium läsa att Jesus säger till de församlade, ”gör er inga bekymmer”.

Lukas 12:
22 Och till sina lärjungar sade han: ”Därför säger jag er: bekymra er inte för hur ni skall få mat att leva av eller kläder att sätta på kroppen.
23 Livet är mer än födan och kroppen mer än kläderna.
24 Tänk på korparna, de varken sår eller skördar, de har varken förrådskammare eller lador, men Gud föder dem. Och hur mycket mer värda är inte ni än fåglarna?
25 Vem av er kan med sina bekymmer lägga en enda aln till sin livslängd?
26 När ni nu inte ens förmår så lite, varför bekymrar ni er då om allt annat?
27 Tänk på liljorna, hur de växer. De arbetar inte och spinner inte. Men jag säger er: inte ens Salomo i all sin prakt var klädd som en av dem.
28 Om nu Gud ger sådana kläder åt gräset, som i dag står ute på ängen och i morgon stoppas i ugnen, skall han då inte ha kläder åt er, ni trossvaga?
29 Tänk inte på hur ni skall få något att äta och dricka, och oroa er inte.
30 Allt sådant jagar hedningarna i världen efter. Men er fader vet att ni behöver detta.
31 Sök i stället hans rike, så skall ni få det andra också.
32 Var inte rädd, du lilla hjord, er fader har beslutat att ge er riket.
33 Sälj vad ni äger och ge åt de fattiga. Skaffa er en penningpung som inte slits ut, en outtömlig skatt i himlen, dit ingen tjuv kan nå och där ingen mal förstör.
34 Ty där er skatt är, där kommer också ert hjärta att vara.

Har Påven tappat sin förtröstan på Gud, sin tilltro till mänsklighetens förmåga att möta morgondagen?

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Är Gud rädd på riktigt?

 1. Jan Suhr skriver:

  Man ska inte oroa sig för sitt hjärta, det slår så länge man lever.

 2. hellertz skriver:

  Du undrar om Påven tappat sin förtröstan på Gud. Jag börjar misstänka att Påven vet mycket väl vad han gör. Han är jesuit – och han chefar över en gigantisk organisation som det kommer allt fler avslöjanden om. Inte bara om pedofili.
  Vad innebär det att Påven är jesuit? Vilka är jesuiterna? Det enda jag visste tidigare var valspråket: Ändamålet helgar medlen! Och jag börjar ana vad det innebär.
  Se exempelvis https://www.youtube.com/watch?v=5PLzg7fhG70
  Det finns en del på Youtube om jesuiternas och Vatikanens New World Order.
  Jag började komma i kontakt med dessa tankar under mina klimatstudier och blev själv chockad.

  • mats skriver:

   Javisst ja! Glömde att han är jesuit. Gaah! Denna sekterism, hur kan en enda gud ge upphov till så många olika religioner och till det ett oräkneligt antal sekter inom varje religion?
   Varje gång jag konstaterar detta om monoteismen växer min respekt för polyteismen. Var och en kan ha sin egen gud och vara nöjd med det.
   Fullt upp idag, men ska kolla på den där videon, om jag törs!

 3. Samuel af Ugglas skriver:

  ”Skaffa er en penningpung som inte slits ut, en outtömlig skatt i himlen, dit ingen tjuv kan nå och där ingen mal förstör. Ty där er skatt är, där kommer också ert hjärta att vara”
  Kommer man att tala om individerna med ”ismerna” om sådär två tusen år? Möjligtvis som människosläktets största förrädare. Dom blev ju ökända redan i livet!

  • mats skriver:

   Ja, jag tyckte det där var uppfordrande rader. Så jag tog med dem även om det är svårt att koppla dem till klimatalarmismen. Men det kanske vore något för jesuiten att tänka på?

   • Samuel af Ugglas skriver:

    Vad är klimatskojarna om inte tjuvar och bedragare, dom stjäl ju något från den enskilde individen för sin egen räkning! Något gods, någon rättighet, en bit mark.

 4. hellertz skriver:

  Du skriver också: ”Jag tycker det är riktigt fult av klimatalarmisterna att ta människornas barn och barnbarn som gisslan i sin argumentation. De säger att vi måste rädda planeten åt framtida generationer.” Jag tillhör dom som är övertygade om reinkarnationen, d.v.s. att vi föds om och om och om och om igen – i en evig utveckling… Jag är också övertygad om karmalagen, d.v.s. lagen om sådd och skörd. Jag har studerat den danske författaren och intuitionsbegåvningen Martinus sen snart 40 år. Han menar att detta är ofrånkomliga psykiska/andliga naturlagar, lika ofrånkomliga som de fysiska.
  Konkret innebär det att vi inte skitar ner Jorden för våra barnbarn. Vi får allt födas tillbaka och ta hand om konsekvenserna av det vi sått ut. Det är ju därför vi måste så vad vi skörda, och inget annat. Jag inte bara tror, jag är övertygad. Det kan inte vara på annat sätt.
  Tänk när Al Gore och Johan Rockström föds igen och er tillbaka… ”Vilka galningar kunde tro på det där”, kanske de säger… Jag hoppas jag är med då och hör…

  • mats skriver:

   Finns nog bara ett svar till det inlägget, om man anser att det fordrar ett svar, vilket jag inte är säker på.
   Men här är det, outgrundliga äro Herrens vägar!

 5. Niklas skriver:

  Jesuiternas valspråk är Till Guds allt större ära och inget annat http://www.faktoider.nu/jesuiterna.html

 6. Risto Matinen skriver:

  När jag tittat på en youtube-video som jag sökt fram, dök nedanstående upp automatiskt:

  Walter Veith Commentary on Pope Francis Visit to America; https://www.youtube.com/watch?v=k-6uxBDHZk8. Den tar en dryg halvtimme i anspråk.

  Jag fann den intressant, trots att jag inte är religiös. Påven är inte lurad på klimathotartåget, utan har snarare en ledarposition, på samma sätt som han är för massinvandring av mörkhyade till vita länder och för NWO…

  Man får se och höra påven, och förklarat en hel del hur en frikyrkligt kristen, förklarar vad som skedde. Mycket var för mig okänt. T.ex att valet av bilmärket FIAT för påven: Att åka i en sådan, symboliseras att styra mad absolut auktoritet. Kan dock inte alls gå i god för att det han säger stämmer.

  För övrigt har påven en mycket obehaglig röst. Som jag skulle kunna föreställa mig att en rymdödla eller Satan skulle låta…

Kommentarer är stängda.