Frihet eller socialism

Yuri Maltsev skriver hos Lew Rockwell att valet mellan Trump och Clinton är lika avgörande som mellan vita och röda i Ryssland 1917. Som mellan liv och död. De båda är enligt Maltsev inte likvärdiga alternativ. Trump är, sina excentrismer till trots, en ärlig människa som vill göra det han säger. Hillary är däremot en människa som bara vill ha makten. Med den ska hon skaffa mer makt och mer pengar. För att lyckas med det kommer hon att tvingas att också ge mer makt och mer pengar till de absolut mäktigaste och rikaste i USA. Alltså precis tvärtemot det budskap demokraterna och MSM försöker förmedla.

Att “Billary” Clinton är ett korrumperat par är det nog ingen som tvivlar på längre. För en vecka sedan träffade Bill Clinton USAs justitieminister, Loretta Lynch för ett hemligt samtal på flygplatsen i Phoenix. Lynch träffade sedan Hillary Clinton på ett inplanerat möte i lördags. Bill kände naturligtvis till det mötet när han sökte upp Lynch i Phoenix. Beskrivningar här, här och här.

Det är Lynch som i slutänden kommer att avgöra om åtal ska väckas mot Hillary för sin olagliga användning av sin privata e-post (säkerhetsrisk) när hon var utrikesminister och även om hon handlade fel i fallet Benghazi. Att Bill helt apropå träffar justieministern en vecka innan och lägger några goda ord för sin hustru, det är väl helt i sin ordning i en demokratisk rättsstat?

Mötet med Bill skedde mycket kort efter att Barack Obama, Lynchs chef, hade uttalat sitt helhjärtade stöd för Hillary Clinton som presidentkandidat och president!

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Frihet eller socialism

 1. Gunnar Littmarck skriver:

  Lösningen är att återgå till oavlönade politiker, men hur kan det ske då dagens system drivits av maktgalna människor i ett århundrade?

  Vidare att ingen få vara politiker fören slutet av sitt liv som det var i demokratins vagga.

  Därför är pensionerade och ekonomiskt oberoende det bästa för mänskligheten, de drivs ju bara av att lämna samhället bättre.

  • Göran skriver:

   Ett problem är att deras drift att lämna ett bättre samhälle nödvändigtvis inte behöver vara ett bättre samhälle. Det är deras idéer och åsikter om vad som är bra.

   Jag tror att det är just insikten om det, som kan göra civilsamhället bättre.

Kommentarer inaktiverade.