Klimathotsmånglarna kastas ut

Filippinernas nytillträdde president, Rodrigo Duterte har lovat att inte följa FNs klimatpolitik. Han kallar det för en bluff och ett försök att ta kontroll över världens fattiga länder! På fråga från journalister och andra, anågende att hans företrädare skrivit under Parisprotokollet, svara han att det är inte hans namnteckning och han kommer inte att ratificera avtalet.

Sedan håller han en lång utläggning om att gobaliseringsmaffian, bankerna och de rika västländerna framhåller klimathotet enbart för att trycka ner de fattiga länderna som behöver billig energi för sin industrialiseringsprocess. FN blir också kallad vid den korrupta organisation det är.

Har ni hört något om detta i svenska media? Inte jag. Tillsammans med Donald Trump, Theresa May och kanske australiensarna, ja varför inte även Vladimir Putin och Xi Jinping, har de alla möjligheter att få stopp på bedrägeriet. Det vore en lättnad om detta intäffade senast i början av 2018!

Men det måste gå rätt väg. Enligt Heartland Institute står det amerikanska presidentvalet mellan en Donald Trump som lovat riva upp Obamas klimatpolitik och förbjuda EPA att ta ut skatt på koldioxid, och en Hillary Clinton som lovar att göra det straffbart att tala emot klimathotet!

 

 

Det här inlägget postades i Klimatbluffen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Klimathotsmånglarna kastas ut

  1. Samuel af Ugglas skriver:

    “Har ni hört något om detta i svenska media”?
    Lite vid sidan om klimatpropagandan kan man lyssna till och kanske lära sig lite om hur Amerika fungerar, oavsett om man tycker om det eller ej.
    Nära slutet tittar Laura upp till mediabänkarna (boxarna) med horder av journalister och klargör sitt
    budskap, ganska så intressant faktiskt.

Kommentarer är stängda.