Valfusk de luxe

I dag röstar amerikanerna om såväl presidentstolen som platser i senaten. En i yrket mycket känd IT-expert, Bev Harris, har avslöjat hur det program som används för att räkna och sammanställa röster kan ställas in så att valresulatet bestäms i förväg, sedan delar datorn upp var och en av rösterna i procent så att utfallet blir det begärda och inga röster ser “trasiga” ut vid en kontroll. Det är bara en enda person som vet vad som försiggått under sammansräkningen, den personen utses av regeringen i varje stat, i princip guvernören alltså.

Beroende på kontakter och sympatier kan sålunda resultat i en stat oriktigt gynna den ena kandidaten och i en annan stat den andra. Ingen kommer att veta med säkerhet hur amerikanerna röstat om denna möjlighet med programmet GEMS används med denna möjlighet.

Varför man överhuvud taget gör ett rösträkningsprogram där möjligheten finns att dela upp enskilda röster är det ingen som vill svara på. Varför man köper ett program med en känd sådan defekt är också en obesvarad fråga. Main Stream Media är för upptagna med att gräva fram smuts om kandidaterna för att lyfta fram detta rara fynd.

Jag kan inte svära på att detta är sant. Det låter nästan för tokigt för att vara möjligt. Men efter alla turer med konstiga vallagar, konstiga valmaskiner och konstiga valsedlar som florerar i USA och varit omtvistade ända sedan valet mellan George W. Bush och Al Gore, så kan man inte avskriva det helt, tyvärr.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Valfusk de luxe

 1. Samuel af Ugglas skriver:

  Hur göra en amerikansk medborgare till åtlöje:

  Trump har all anledning att ifrågasätta resultatet i valet, varför gör inte Mrs. Bill Clinton det?

  • mats skriver:

   Mycket skrämmande Samuel!
   Det är övervakad manuell räkning av röstsedlar som gäller om man ska kunna vara säker. Åtminstone på den delen av valet. Sedan finns det andra delar av valet och valprocessen som man kan ifrågasätta. Så som valkretsarnas indelning, hur man registrerar sig för att rösta, osv.

   Märkligt nog finns det många människor i Sverige tycker det är obekvämt att gå till en vallokal för att rösta. De har i flera år nu propagerat för att man ska kunna rösta via mobiltelefonen eller Facebook.
   Då kan vi lika gärna ställa in valet och låta sittande regering bestämma hur många röster de fått. Som i Nordkorea ungefär.

 2. Göran 2 skriver:

  Jag läste någon stans att George Soros äger en del av valmaskinerna i USA. Verkligen märkligt att man accepterar valmaskiner när de inte kan garantera att en röst blir en röst på det man röstar på.

  Men även vid manuell räkning i USA fuskas det. Det skär även i Sverige, främst av socialdemokrater.

  Människor som skriker om demokrati hit och dit, dem ska man vara väldigt misstänksam mot. Det är förmodligen de som är fuskarna i vilka frågor det än rör sig om.

 3. Niklas skriver:

  Stalin konstaterade ju att det spelar ingen som helst roll hur man röstar. Det viktiga är ju hur rösterna sedan räknas…

Kommentarer är stängda.