God Jul!

Vill bara skicka en hälsning till alla mina vänner samt läsare av Frihetsportalen och tacka för uppmuntran, tips och kommentarer.
Utan er skulle det helt enkelt inte bli samma sak. På ett sätt skulle jag vilja skriva personliga hälsningar till er var och en och berätta varför jag uppskattar just er, men ni är ganska många.  Dessutom är ju en julhälsning inte tänkt att vara en sista hälsning, utan en önskan om att vi träffas igen efter det avbrott i vardagen som helgerna är.

Med förhoppning att ni alla får en riktigt god jul och ett gott nytt år!

En liten föraning om det ljus som komma skall, även i klimatdebatten.

midvinter

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

7 svar på God Jul!

 1. hellertz skriver:

  Jag önskar också dig en mycket God Jul och ett Gott Nytt År.
  Tack för alla intressanta artiklar. Jag länkar ofta till dem på min Facebooksida.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Tack Mats för 2016, vi satsar på förändringar till det bättre 2017.

 3. Bengt Holmgren skriver:

  Mats – utan din dagliga dos av kloka reflexioner skulle tillvaron vara betydligt tristare. Att det finns sunt förnuft ger mig hopp om en framtid baserad på rim och reson.
  God Jul & Hopp om ett Gott Nytt År!!

 4. Göran skriver:

  God Jul Mats! Inte behöver du tacka oss läsare utan det är vi som ska tacka dig tusentals gånger om. Jag är så glad att jag hittade denna sida som är ett riktigt vattenhåll där jag kan tanka kraft intellektuell kraft mot den imbecilla värld resten av dagen ofta bjuder på.

 5. Carl Hermelin skriver:

  GOD JUL OCH BÄSTA ÖNSKNINGAR OM GOTT NYTT ÅR MED TACK FÖR DET SOM GÅTT!
  CARL H

 6. tommy persson skriver:

  God Jul Mats ! Kul att läsa dina ” jag vill tala om att så här ser jag det” nästan varje dag, du är beundransvärd!

 7. Niklas skriver:

  God jul, Mats!

Kommentarer inaktiverade.