FN är skadligt för den fria världen

Fredrik Segerfeldt skrev 2011 boken FN spruckna drömmar, men jag har inte läst den förrän nu. Vi visste väl alla att FN är en illa fungerande organisation, om nu kan tala om organisation i detta sammanhang (som Fridolf Rhudin brukade upprepa i en monolog). Korrupt och omöjlig att göra en rimlig revision på, enligt Inga-Britt Ahlenius. Hon borde ju veta, hon har ju försökt. Men inte kunde man föreställa sig att det är så illa som Segerfeldt beskriver. I korthet styrs FN, så när som på säkerhetsrådet, av diktaturländer. De har majoriteten i generalfösamlingen. Det är också dessa korrupta diktaturers företrädare som är beredda att sälja vad som helst till andra diktaturer. Det finns helt enkelt ingen heder, inget att lita på i FN. Men blåögda svenskar tror att det fortfarande styrs av Dag Hammarskjölds socialdemokratiska ideal.

Hur någon kan tro att denna avloppsbrunn av orenat mänskligt exkrement kan göra något gott för världen övergår mitt förstånd. Att någon tror att de exempelvis kan prestera en vetenskaplig sanning om klimatet är fullständigt obegripligt. Lika fullt verkar det som om till och med Segerfeldt själv tror på FNs klimathot, trots all smuts och fusk han funnit i deras verksamhet. Men han har en annan agenda med boken. Han vill bryta ut de demokratiska staterna ur FN och bilda DF, de Demokratiska staternas Förbund. Därefter ska DF leda den centraldirigerade globaliseringen.

En hemsk tanke! Men fria borgerliga debattörer i Sverige är inte friare än så. Åtminstone inte de som äter ur Timbros hand.

Precis när jag lagt ner Segerfeldts bok får jag syn på en artikel som bekräftar mina farhågor om FN. Artikeln handlar om ett FN-organ som har stämt en italiensk tidning för att de har publicerat sanningen om FNs korrupta verksamhet. Så kan det bli i Italien, som inte tagit bort alla lagar från fascisttiden. Som i detta fall, där det kan vara åtalbart att trycka information som är ägnad att sprida ringaktning om samhällsinstitutioner. Att det man skriver är sant har i det sammanhanget ingen betydelse, sanningen om FN skapar ju ringaktning om dess verksamhet och organisation.

Skulle FN vinna denna process i italien och skulle FN få fortsätta ljuga och domdera om behoven i världen, då är vi illa ute. Skulle FN dessutom få den beskattningsrätt de så hett eftertraktar, så att diktaturerna kan plundra oss. Då är allt slut.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på FN är skadligt för den fria världen

 1. Göran skriver:

  Jag köpte Niklas Ekdal och Inga-Britt Ahlenius bok ”Mr Chance – FN:s förfall under Bank Ki-Moon” på en loppis för 12 kr. Det var med lite skadeglädje jag köpte då jag tänkte att de skulle bli kul att läsa om hur illa FN fungerar.

  Men, jag vill ju att FN ska fungera illa. Tänk om FN fungerade bra? Då vore vi alla livegna nu.

  Jag har inte läst boken ännu.

 2. Samuel af Ugglas skriver:

  Avklädning och utskåpning i bästa Jangdals stil!!!
  Lyssnar och lär socialisterna i Göteborg?

 3. JIMMY skriver:

  Om man vill uppdatera sig och lära sig enkel grundskola nivå -om vad FNs politiska klimatbluff lögn IPCC Maurice Strong Agenda 21 som är en fasad för kartell NWO , lyssna på Alan Watt. ” Eller googla ” video Rosa Koire Agenda 21 ”

  Lyssna särskilt på sista Alan Watt videon del 4 , Där förstår du varför demokraturens MSM- SR- Ekot idag påstår att man skall lägga en kött klimatskatt !!

  SR Ekot mal på med sin vetenskräpsradion klotet PSYOPS terror mot fria medborgares självklara val i en så kallad demokratisk rättsstat = med pseudo låtsasforskning och genomskinliga patetiska ord från MP -WWF politik och totalitär extremvänster ej bevisade dogma hypoteser ord som” klimatpåverkan” ” växthusgaser” ” styrmedel klimatskatt ”

  Hela Club of Rome tankesmedjans kaos verktygslåda av nya politiska klimat namn med sin pseudo agenda kött klimatskatt därför att undernärda mindre smarta människor är enkla att köra över och som och inte orkar göra motstånd mot totalitära ej folkvalda FN teknokrat-regimer som inte är folkvalda!!

  Alan Watt on Alex Jones Tv 1/4:Who is Maurice Strong?

  1 https://www.youtube.com/watch?v=U-6XNVmSpnI

  2 https://www.youtube.com/watch?v=T-5vBFoF8Hk

  3 https://www.youtube.com/watch?v=R_Omy_Djfrw

  4 https://www.youtube.com/watch?v=tILGtHqW7vI

  • mats skriver:

   SVTs malande om terroristattacken på Drottninggatan börjar bli riktigt tröttsamt. I morse satt deras kulturpanel och hade tekniska synpunkter betongsuggor.
   Allt är bara en del i en större plan att skrämma vettet ur folk så att de blir lydiga undersåtar och nyttiga idioter.

 4. Åke Sundstrom skriver:

  Med Trump får FN aldrig sin önskade beskattningsrätt, så den hotbilden platsade inte så bra i din i övrigt gedigna utskåpning. Men den nye bossen i Vita Huset är inte modig nog för att helt ta avstånd den korrumperade hydran och sluta att agera möjliggörare genom att stå för merparten av finansieringen. Skäl också att klandra våra demokratiska svenska partier för att så lojalt stödja denna diktatorsklubb. Men man kanske tolererar sällskapet i tyst insikt om att även Sverige i realiteten är en diktatur, om än dold bakom en parlamentarisk kuliss?

  Segerfeldt har en poäng med sitt DF-alternativ, men mer logiskt att rakt av skrota den stinkande avloppsbrunnen. Världfreden kan inte ens DF göra så mycket åt, om nu några av alla dessa skurkstater får för sig att leka med elden. Under överskådlig framtid är det bara USA:s atomvapenparaply som kan skydda oss från barbarerna.

Kommentarer är stängda.