Bokstavskombinationer i det oändliga

I en Kanadensisk grundskola uppmanas lärarna ta till sig nya bokstavskombinationer som symboler för olika sexuella identiteter. I detta fall LGGBDTTTIQQAAP. PJ Media tillhandahåller en uttolkning.

När upphör dessa bokstäver att ha innehåll och när blir de bara löjeväckande? Förmodligen har vi redan passerat den punkten, men den politiska korrektheten vet inga sådana begränsningar.

Detta kan naturligtvis vara en överkompensation för den förföljelse av bokstavsgenus som tidigare förekommit i det offentliga Kanada och som PM Justin Trudeau nyligen bett om ursäkt för. Men måste det gå till överdrift åt andra hållet?

 

 

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Bokstavskombinationer i det oändliga

 1. Göran skriver:

  Så om man stavar fel på den där bokstavskombinationen så hamnar man i fängelse, eller? Jag kan gissa att det är åt det hållet det kommer att vandra.

  Å andra sidan så finns det bra två kön och jag bryr mig inte ett skvatt om alla andra påhittade.

  Det hela handlar bara om att vänstervridna bokstavskombinationerna vill bli försörjda av vita heterosexuella män.

  Om vi kunde diskriminera mot dessa bokstavskombinationer, så borde vita heterosexuella män vägra sälja varor till bokstavskombinationerna. Inte för att vara elaka mot dem utan bara för att de ska få smaka på att leva utan allt härligt och underbart som vita heterosexuella män har hittat på.

  Vit övermakt? Ja visst och jag är stolt att vara det.

 2. Stefan Eriksson skriver:

  HIV-positiv eller inte HIV-positiv, det är frågan????

  Jag såg inte den kombinationen i ”registreringsuppgifterna” här ovan.
  Annars förefaller det vara ett ”svårt fall”, kanske helt obotligt.

Kommentarer är stängda.