Fåfängt fiske

Kvinnors exotism* i kombination med vänsterns projekt att tvångsinkludera alla i deras maktsfär kommer att få katastrofalt resultat vad gäller västs förhållande till islam. Det är en paradigmatisk kulturell skillnad mellan väst och den muslimska världen. Muslimska män kommer låta sig styras av västs kvinnor endast så länge det gynnar de muslimska männen. Vänsterfolk och fackliga företrädare kommer att upptäcka att islam är ett starkare kollektiv och den större fisken i akvariet, när islam blivit en tillräckligt vanlig religion i väst. När den tillåtits bli tillräckligt stark kommer den att sluka väst och världen blir aldrig densamma.

Ju mer man lär sig om islam, ju mer man får insikt i hur det faktiskt fungerar i muslimska länder, desto mer inser man att försöken att integrera islam i den kristna västvärlden är dömt att slå västvärlden i spillror. Kristendomen, den andra kindens religion (med referens till Jesu uppmaning), skiljer sig radikalt från islam. Inte minst genom att Koranen i direkta ordalag hävdar att judendom och kristendom förvanskat Guds budskap och dess anhängare blivit varnade för sina syndfulla vanor. Att Koranen i direkta ordalag förbjuder anpassning till de undermåliga tolkningarna av Guds ord och i direkta ordalag erbjuder oärlighet som ett sätt att överleva i ett kristet eller judiskt majoritetssamhälle, till den dag då islam istället kan ta över.

Den enda räddningen för västvärlden, tyvärr, är att förpassa alla muslimer, ALLA! till sina hemländer i mellanöstern. Någon annan räddning från islam erbjuds nämligen inte av islam. Det finns nämligen inga moderata eller sekulära muslimer i skarpt läge. Då är man antingen Guds krigare (jiahdist) eller död.

Erik Svansbo har redovisat siffror från en PEW undersökning. Beroende på fortsatt invandringstakt kommer Sverige att ha mellan 11 och 31% muslimer år 2050. Även Robert Toth har skrivit om hur Islam är inkompatibelt med exempelvis kvinnors rättigheter. Exotismen slår tillbaks mot sina tillskyndare.

*Exotism; Ni vet det där fula som uppstår när vita män finner kvinnor med annan hudfärg eller ur en annan kultursfär sexuellt intressanta. Märkligt nog antas kvinnors intressen för män inte kunna drivas av exotism. Detta trots att man vet att kvinnor evolutionärt attraheras sexuellt av män med gener som skiljer sig från deras fäder och bröder.

Torbjörn Elensky har lanserat att den svenska överheten eller eliten drabbats av tredjevärldism, men jag tycker det är bättre att säga som det är. De är smittade med en irrationell och emotionell form av exotism, inte nödvändigtvis av sexuell art, men där det främmande ses som bättre än det egna.

Det här inlägget postades i Aktuella övriga ämnen, Frihet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Fåfängt fiske

 1. Göran skriver:

  Det är en verklighet om vi bara står bredvid och är passiva. Själv tror jag att det kommer att bli våld.

  Det finns en väldigt naiv tro att bara vita människor för krig. Alla andra raser lever i harmoni. Men det är inte sant. Lek med tanken att den vita rasen inte satt sina fotsteg i Nord- och Sydamerika. Hur hade det sett ut där idag? Förmodligen hade Nordamerika sett ut som det gjorde på 1600- eller 1700-talet. Massor och ständigt pågående krig mellan indianstammarna.

  Hur hade Sydamerika sett ut? Samma där. Krig, kidnappningar, kannibalism.

  Vänder vi ögat mot Afrika, hur skulle Afrika set ut. Krig mellan stammarna, massiv slavhandel, livslängd på 40 år.

  Tänk om vi aldrig hade upptäckt vad vi kunde göra med olja. Hur skulle de flesta arabländer se ut? Stor fattigdom. Saudiarabien skulle bara bestå av folk som levde i tält.

  Det är så löjligt när intellektuella i Sverige försöker påpeka att en del av civilisationen kom från Mellanöstern eller att våra räknesiffror är arabiska. Ja, men det var innan islam ödelade vetenskapen i arabländerna. Den intellektuella kulturen är så gott som obefintlig i länder med islam. Spanien översätter under ett år lika många böcker som islam har översatt under 40 år.

  Politiker i Sverige tror att alla våra så kallade invandringsförorter kommer att bli bra, att de kommer återgå till att vara som dagen de byggdes. Politiker i Sverige tror att muslimer kommer att integrera sig. Politiker i Sverige tror att muslimer kommer att integrera sig om de får ett jobb. Jobb, tror politikerna kommer att lösa alla integrationsproblem vi har idag. Det är bara det att politikerna inte förstår att alla dessa jobb som behövs är jobb som politikerna inte kan skapa.

  De som skapar jobben blir färre och färre i Sverige. De kommer att vara de som flyttar från Sverige när islamismen breder ut sig.

  Men, det handlar inte om jobb för att integrera sig. Det handlar om individens vilja att integrera sig. Muslimer får, som Mats skriver, inte integrera sig om de ska vara goda muslimer och rättrogna muslimer. Att inse detta kommer att vara svårt att inse för alla människor jag talar med om muslimers förbud mot integration replikerar alltid med att de har muslimer som vänner och de är integrerade. Ja, en liten klick gör det, men de kommer att ändra sig när tryckt från andra muslimer kräver att de slutar med sin integration.

 2. Göran skriver:

  Förslag till experiment.

  1. Lev en dag utan att använda något som den vita rasen har uppfunnit eller hittat på.
  2. Lev en dag utan att använda något som svarta, araber eller latinamerikaner har hittat på.

  Vad tror ni ställer till bekymmer.

  Med ovan sagt. Var förbaskat stolta över att ni är vita. Ni är fantastiska.

 3. Jan Andersson skriver:

  Skicka en inplastad kopia av ovanstående till alla i regering och riksdag med instruktioner om hur man tejpar fast kopian på sitt skrivbordsunderlägg (så den aldrig lossnar).

 4. Rikard skriver:

  Hej.

  Islam till sin natur innehåller inte det frö till reformation som kristendomen äger. Då den dessutom inte är centralstyrd på det sätt kristendomen i hög grad är (i jämförelse) finns det ingen som kan tala ex cathedra på samma sätt som påven kan; även mormoner, protestanter och liknande tar påvens omdömen om trons natur i beaktande. Islam saknar detta, då den inte utvecklats ur den romerska kulten kring Jupiter.

  Vidare är islam idag arab-nationalistisk och innehåller ett starkt arabiserande element, vilket märks i de återkommande konflikterna mellan Iran, Saudi-influerade länder, Marocko och Iran – för att inte tala om hur arabiska muslimer ser på somalier. Det som skapar sammanhållning är som alltid den gemensamma fienden: vi. Europa, och dess icke-muslimska folk.

  En annan sak att komma ihåg är att en muslim som inte försöker omvända otrogna och frälsa hedningar sviker gud och läran; det är en medmänsklig plit för en muslim att söka föra andra till gud, med svärdet om så krävs. Kristendomen tvingades av sekulära makter överge den praktiken (och hade internt en högst animerad debatt om det lämpliga i det från början, vilket underlättade: se debatterna under kristnandet av Sydamerikanska folk exempelvis), vilket islam inte kan tvingas till med mindre än extrema metoder, samt problemet med att central struktur saknas.

  Det bästa Europas stater kan göra i nuläget är tre saker:

  1) Stopp för invandring från islamska länder, samt massiva repatrieringar av de som är arbetsodugliga, sekteristiska och som segregerat sig (ca 85% gissar jag). Det rör sig alltså om att flera miljoner skall med våld tvingas ut ur Europa, vilket förefaller föga sannolikt utan den sortens ledare som vågar genomföra sådant. Ett slags etnisk rensning, med alla implikationer.

  2) Ställa om till olje-oberoende (och köpa den vi behöver från andra källor), inte av klimatskäl utan av politiska skäl. Skall islams länder kunna utvecklas i sekulär demokratisk riktning måste de göra de av egen kraft, och då måste den ekonomi oljan gett dem rämna. Som det är nu kan diverse regimer hälla oljepengar på dissidenter och militär för att tysta avvikande åsikter. Att legitimitet i vad som i grunden är klan-samhällen kommer från demonstrerat materiellt välstånd och framgång skall heller inte underskattas.

  3) De muslimer som blir kvar i Europa är de som själva inser och anser att reformation och sekularisering av läran är av nöden. Det finns passager i koranen man kan välja att stödja sig på, och efter ett par tre generationer torde splittringen vara fulländad. (Om MENA-länderna då i linje med 2) ovan befinner sig i ekonomisk och social kris kommer flera av dess intellektuella teknokrater att se det goda i att tvinga fram reformation av islam. Dessa skall hjälpas att utveckla en islam byggd kring fred, pacifism, samförstånd och ömsesidig respekt (den västerländska betydelsen av ordet, inte den arabiska). Kombinera detta med samma hållning Kina och Ryssland anlagt gentemot muslimska försök till etablering – att man kräver lika rätt att missionera sina respektive läror i islams länder.

  Man kan lägga till en fjärde punkt: upphör med all form av ekonomiskt bistånd. Köp varor istället, från de länder man vill hjälpa. Köp naturresurser, mark och annan egendom. Biståndet är inget annat än socialbidrag till kriminella missbrukare som håller sin familj som gisslan.

  Inget av detta låter sig göras, då EU(SSR) finner islam vara en utmärkt religion. Det är dags att arbeta för att Sverige lämnar EU, och tillsammans med övriga Östersjöstater samt Island, och Visegradländerna bildar en frihandelsunion med en försvarsallians – Polen och Rumänien borde vara våra inspirationskällor här.

  Vad som kommer att ske är att andelen muslimer nu snabbt växer så hög att islamisering sätter in på riktigt. Iaktta islams historia för vad som händer sedan: folkmord. För Sveriges del är det redan försent utan en diktator vid makten och där finns inget folkligt stöd för sådant.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  • Göran skriver:

   Högst normal fungerade människor inser att islam är högst opassande om de sätter sig in i islam. Hur många svenskar är kunniga om vad som står i bibeln? Några procent skulle jag gissa. Det är samma med koranen. Utbilda muslimer i koranen och vi ska se att de flesta vill lämna islam.

   Det finns ingen annan religion som folk lämnar i stor omfattning än islam. Dock är de som lämnar inte tillräckligt många för att kompensera för de som föds in i islam.

   Vi borde ställa obekväma frågor till muslimer var vi än finner dem även om vi inte vill förarga medmänniskor av naturen.

 5. Ivar Andersson skriver:

  Hur ska integrationen fungera när familjebildning mellan olika klaner är ovanlig? Helst gifter man bort dottern till en kusin. Kan en muslim och en kristen gifta sig utan att den ene konverterar? Om man inte kan bilda familj utanför klanen/religionen kommer invandrarna att bilda samhällen i samhället med liten integration. Moskéerna är ytterligare ett instrument att hålla ihop trosfränderna/klanerna och isolera sig.

  • Göran skriver:

   Om du säger det du skrev till en politiker kommer de att ställa en fråga om hur du vet det? Om jag refererar det Mohammed Omar har skrivit om den kommande moskén i Karlstad kommer de att lyfta på mattan och soppa in den kunskapen under mattan och bara säga att vi inte kan vet det.

   Svenska politiker tror att alla människor i hela världen vill bli som svenskar. Kommer man bara till Sverige och får smaka på svenskheten så vill man bli svensk. Men om det är så att andra människor än svenskar inte gillar svenskheten. Svenskar är 1 promille av jordens befolkning. Det måste rent logiskt vara befängt att tror att alla andra på jorden skulle vilja vara eller bli som svenskar. Om det vore så, hade det redan skett. Rent logiskt borde det vara så att 1 promille knappast kan påverka alla andra det minsta.

   Jag känner invandrare som vi kan säga är integrerade till 99 % och de säger om sina landsmän som inte integrerar sig att de är inskränkta och aldrig kan tänka något nytt och inte kan tänka sig att göra något från sin kultur på ett svenskt sätt.

 6. Sten-Arne Persson skriver:

  Efter att ha läst dagens intressanta inlägg på Frihetsportalen börjar jag inse att våra makthavare smygande har inlett en nästan oundviklig förintelse av vårt folk och vår kultur. Ceremonimästarna för den stora katastrofen är Bilderbergaren ”öppna våra hjärtan Reinfeldt” som efterträtts av Bilderbergaren ”ordning och reda Lövdén” som förväntas efterträdas av Bilderbergerskan ”Annie månggifte Lööf” med en följsam politiskt korrekt massmedia som efter kalibrering med opinionsinstituten styr upp skandalerna och pajkastningarna i valrörelsen som vanligt. Därmed uppnås önskat resultat, ett Lööf som statsminister till hösten som fortsätter att förverkliga Illuminaternas mål – en Världsregering.

 7. Thomas Gunnarson skriver:

  Så länge USA håller på och leker krig överallt och ställer till det så blir det bara värre. Trump håller på att ändra på den ordningen men läget för USA är nog sämre än man kan tro… Ryssen vet hur man gör men är nog svagare än vad vi tror… och folk förökar sig ”som frögurkor”….. Det blir inte lätt framöver då folkvandringen blir vardag. Det som är riktigt säkert är att Reinfeldt fick igenom vad han ville, att mosa Folkhemmet, välfärdsstaten, under sin politiska period. För den utvecklingen är ofrånkomlig i en värld med ständigt växande befolkning. Det svenska folkhemmet byggde på en ”nordkoreansk” samhällsmodell….

  • mats skriver:

   Och bygger fortsatt på den nordkoreanska modellen, nu med ”förbättrad” formula, där ökad försörjningsbörda ser ut som en samhällsekonomisk vinst.

Kommentarer är stängda.